Dan svima :) mi imali dobru noc jedno cicanje u pol 5 a drugo prije 7. Beba i tata ostali spavat a mama peglala jer moja mala bljucka tolko da ne stignem prati i peglati :D
uzivajteee u nedjelji :)
To sam i ja jučer rekla,ne može mama imati toliko bodija koliko ih ona može zbljuckati 🙈
Hahah :) barem budu ponosile bodeke :D mislim da sam one 56 velicine oprala 100x svaki :D
Cure kak ste vi sa velicinama? nama je 56 malo a 62 dosta veliko :/
Dan svima :) mi imali dobru noc jedno cicanje u pol 5 a drugo prije 7. Beba i tata ostali spavat a mama peglala jer moja mala bljucka tolko da ne stignem prati i peglati :D
To sam i ja jučer rekla,ne može mama imati toliko bodija koliko ih ona može zbljuckati 🙈
Hahah :) barem budu ponosile bodeke :D mislim da sam one 56 velicine oprala 100x svaki :D
56malo skroz,62 još malo pa premalo,ko naknap🤣(kad je 62 dug..)
56malo skroz,62 još malo pa premalo,ko naknap🤣(kad je 62 dug..)
Mi smo mrvice prema vama heheheh nama je tek 50 naknap 😊
One se ne ispiru kao ni od purelan masti , isti je sastav :)
U pravu si!! Dok sam bila u bolnici sva polovna rekla muzu de procitaj sta pise i pitam ga na kraju jel moram ispirat i reko da i tak ostalo!
E sad ce dobit sisom u glavu! Trš!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala vam cure na podršci za dojenje.. 😊
Mi isto koristimo purelan i baby ulje za masažu dojki i preporučili mi tuš i kružno masiranje..
kad mažem purelanom isto ih ne perem jer mogu bebe odmah sisati.. jedino ulje ispirem..
Mamice svima mirna i prospavana noc..moj andeo spava naveliko od devet,a ja na mobitelu,okupana,sredena sutra za prvi pregled nakon poroda,drz'te fige☺
Jutro mamice i bebice 🙂
Vrime leti,mojoj mrvici danas 2 mjeseca.Popodne idemo na kontrolu i cijepljenje.Inace sve standardno kod nas,iskljucivo dojim.Po mojoj vagi i ovako naocigled dobro napreduje,hB.Smanjila je spavanje po danu,a kad je budna stalno se smije i guguce,nije sto je moja,ali stvarno je dite za pozelit.To dite uopce ne place,nego kad je gladno.Po noci imamo uvik 2-4 budenja za cicanje.Nekad odspava 4,5 sati u komadu,nekad je svaka 2-3 na cici.Sve u svemu cari majcinstva.
Na moru smo skoro svaki dan,bucnem i nju kad je bas toplo,svida joj se.
Jos malo pa pocinje skola,pa smo vec lagano i u tim pripremama.Srednja kcer ce u vrtic i to nam je novitet,nadam se da ce sve proc ok.
E da,prvi keks odraden vjerovale ili ne tek preksinoc.Nije trajalo,ali je bilo dobro 😂
Puse svim mamama i bebicama od nas 😘😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro mamice i bebice 🙂
Vrime leti,mojoj mrvici danas 2 mjeseca.Popodne idemo na kontrolu i cijepljenje.Inace sve standardno kod nas,iskljucivo dojim.Po mojoj vagi i ovako naocigled dobro napreduje,hB.Smanjila je spavanje po danu,a kad je budna stalno se smije i guguce,nije sto je moja,ali stvarno je dite za pozelit.To dite uopce ne place,nego kad je gladno.Po noci imamo uvik 2-4 budenja za cicanje.Nekad odspava 4,5 sati u komadu,nekad je svaka 2-3 na cici.Sve u svemu cari majcinstva.
Na moru smo skoro svaki dan,bucnem i nju kad je bas toplo,svida joj se.
Jos malo pa pocinje skola,pa smo vec lagano i u tim pripremama.Srednja kcer ce u vrtic i to nam je novitet,nadam se da ce sve proc ok.
E da,prvi keks odraden vjerovale ili ne tek preksinoc.Nije trajalo,ali je bilo dobro 😂
Puse svim mamama i bebicama od nas 😘😘😘😘
Cestitke na 2 mj i na dobroj djevojčici. Bravo i za keksić 🎉🎉🎉
Jama bravo i za tvoju curkicu.
Dobro vam jutro.
Mi standardno budni od 3-5. Kakanje i stenjanje. Moji idu opet na more pa će mama sve moći počistiti i srediti kako želi.
Kako ste nam vi?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji