Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    29. Lipanj 2018. 11:11

ivymicek

Ena31

Dobro jutro mamice i bebice. Prijavljujem moje divno dijete spavalo od 12 do 5,probudio se,cicao,nije htio bočicu(što uvjek nakon cice hoće),stavili ga k meni u krevet,još malo cicao i zaspali do pola 8,sad pojeo bočicu i zaspao opet ko top,nadam se da bude danas tako,papanje kakanje i spavanje😂..sad čekamo patronažnu za kupanje a ona nikako da dođe😀. Mi imamo prvi pregled kod pedijatra 4.7.i baš sam nestrpljiva,zbog kukića,a drugi tjedan idemo i na uzv kukića (rekli mi u bolnici široko povijati,neznam jel preventivno ili šta) i zbog tog jer mi se čini prejak ,ko što vi velite,to držanje glavice i tolko puno papanje …nadam se da ste vi i vaše bebice dobro. Pusam vas sve 😘

Koje lijepo spavanje. Bravo Mihael 😍😍😍. Javi kak je prošlo kupanje.
    Bojana super za kupanje.
    Nama je noćas pupak prokrvario dosta iako je prije 6 dana otpao tako da ništa još od kupanja. Moram patronažu zvat da pitam jel to ok i kaj da radim.
    😘😘😘

Cistis li octeniseptom i posipas li praskom?
    Mojoj ima malo skorene krvi,ali tako ga tretiramo i ide na bolje.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

29. Lipanj 2018. 12:48

Evo prvo kupanje prošlo super,malo je plakao prvo jer je bio gladan al je shvatio kak mu paše vodica😂..onda plač kad smo ga izvadili iz vode,al se ubrzo umirio jer smo ga zamotali i nahranili,ma super😍🤗😘. Vodica 37stupnjeva i samo par kapi Baby ulja unutra🙂

bojana27
    29. Lipanj 2018. 12:58

Nama je jucer otpaoni isto malo krvari , naspricam s octeniseptom , naprasim i preko kompresica :) 
    Danas cemo kosicu sa mixom oprat a inace u vodicu stavim samo par kapi bademovog hladno presanog ulja 😊😊 a kasnije se natrackamo sa mixom 😁
    Od utorka i kilaze 3220 danas 3320 😇😇 jos jedan dan ce patronazna doc da nas vagne i pogleda kako pupkic napreduje 😁
    Ena bravo za kupanje 😁😁😁😁😁😁

29. Lipanj 2018. 13:03

Bojana27

Nama je jucer otpaoni isto malo krvari , naspricam s octeniseptom , naprasim i preko kompresica :)
    Danas cemo kosicu sa mixom oprat a inace u vodicu stavim samo par kapi bademovog hladno presanog ulja 😊😊 a kasnije se natrackamo sa mixom 😁
    Od utorka i kilaze 3220 danas 3320 😇😇 jos jedan dan ce patronazna doc da nas vagne i pogleda kako pupkic napreduje 😁

Super😍😍,hjoooj moj debeljuco bio vagan 26og,imao 5380, danas 5580,sve me strah da je to previše..a nemrem mu ne dat jesti kad traži i gladan je..

Confused
    29. Lipanj 2018. 13:44

Ena31

Bojana27

Super😍😍,hjoooj moj debeljuco bio vagan 26og,imao 5380, danas 5580,sve me strah da je to previše..a nemrem mu ne dat jesti kad traži i gladan je..

Bome on bas junacki dobiva na kilazi.Pa jel ti patronazna sta komentirala?Btw.on je velik roden,pretpostavljam da zato dosta papa...premda moja mrvica je cijelo kilo laksa rodena,a isto jako puno papa.Ma bitno da napreduju,kako god ;)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

29. Lipanj 2018. 14:54

Confused

Ena31

Bojana27

Bome on bas junacki dobiva na kilazi.Pa jel ti patronazna sta komentirala?Btw.on je velik roden,pretpostavljam da zato dosta papa…premda moja mrvica je cijelo kilo laksa rodena,a isto jako puno papa.Ma bitno da napreduju,kako god ;)

Nije niš komentirala,samo da je jak,čvrst i velik😂😂,budemo vidjeli kaj bude pedijatar rekel 4.7.,ma da,bitno da napreduju😘😘🤗🤗🤗😍😍😍

ivymicek
    29. Lipanj 2018. 15:45

Bravo svima za kilice!
    Čistim oktaniseptom ali ne prašim. Ići ću ga kuputi pa prašiti.
    Hvala curke 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Lipanj 2018. 16:37

ivymicek

Bravo svima za kilice!
    Čistim oktaniseptom ali ne prašim. Ići ću ga kuputi pa prašiti.
    Hvala curke 😘😘😘😘

Meni je patronažna svaki put sušila s nekim ko markerom i prašila,a ja kad bi zapišao ili bi curilo tim sprejem...al sprej još bolje razmoči pa duže vlaži...e,skinite si aplikaciju s trg Play predobra je

Moje dijete danas sretno i spava kak treba ,čak ovo hranjenje bila cica dosta,jest da je cicao sat vremena ak ne i duže al eto ga spava na zvuk white noise 😂
    Moje dijete danas sretno i spava kak treba ,čak ovo hranjenje bila cica dosta,jest da je cicao sat vremena ak ne i duže al eto ga spava na zvuk white noise 😂
    bojana27
    29. Lipanj 2018. 19:29

Ena , a uz cicku dajes i dohranu ? Nemas mlijeka ili ?

Confused
    29. Lipanj 2018. 19:49

Bojana27

Ena , a uz cicku dajes i dohranu ? Nemas mlijeka ili ?

Mislim da je pisala da mu je malo cica,da zato nadohranjuje.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.