Meni vam je zene moje Veronika toliko zahvalno dite,da bas uzivam trenutno u majcinstvu.Ona samo jede,spava i puni pelenu.Bude ona budna i po 2-3 sata,ali nema tu puno kenkanja i placa,uglavnom bude mirna u kolicima ili ako nece u kolica smiri se sisom ili uz malo mazenja sa mamom.Bogu hvala grceva zasad nema.Trenutno smo na 3620(otpusna kilaza bila 3240),patronazna kaze da je odlicna.Najstarija kcer mi sve oko nje oce pomoc,bas je prava.Mlada je jos dozivljava ko lutku,ali valjda ce s vremenom shvatit sve ozbiljnije.
Sta se tice krvarenje sad ga stalno ima,stane pola dana,pa onda pola dana bude obilno bas,pa na dane samo smedi iscjedak,ali bolova nema,pa kontam da je to sve ok.Puse vama i bebacima 😘😘😘
Divna ti je djevojčica,moj kad je budan plače,nakratko samo bude da bi mirno ležao..al isto nemogu reći,dosta spava..jedino što bi puno jeo pa mu bude previše i povrati ,pa bi još…sad je na 5380 a otpušteni s oko 4600i nešto…i počeo se ljutit na sisu jer mora vući a iz bočice ide samo..a dajem mu od početka Novalac jer nisam imala mlijeka prvih par dana ,a kad je došlo nije mu bilo dosta..sad mi doslovno curi po svukud a on lijen😫 pa plače i ljuti se
Nazalost kad jednom das bocicu,tu je dojenju polako, ali sigurno kraj.Dvaput sam se u to uvjerila.Zato sad ne zelim dat ni bocu,ni dudu,iako sam govorila ako buden imala trece dite da ga necu ni dana dojit,ali ipak je to jace od mene,kad vidim koliko ona uziva i mlijeka Bogu hvala imam,stvarno sam odlucila ovaj put se potrudit maksimalno.Meni je mlijeko nadoslo tek 4.dan i u rodilistu su je dohranjivali,ali na casicu,tako da nikakvih problema sa dojenjem nije bilo.Nadam se da ce tako i ostat.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Kakav ručnik trebam za kupanje bebe? Jel baš one posebne ili ? Kak se kreću cijene? Moram kupiti danas,mislim da se sutra kupamo,please odgovor,hitno je,sad idem u dućan😊,nisam se prije toga sjetila😶
Kakav ručnik trebam za kupanje bebe? Jel baš one posebne ili ? Kak se kreću cijene? Moram kupiti danas,mislim da se sutra kupamo,please odgovor,hitno je,sad idem u dućan😊,nisam se prije toga sjetila😶
Do sad smo se brisali samo gazicom i vatenom blazinicom
Ma imaš u pepcu one za bebe kao sa kapicom ua glavu ali ne vidim zašto i običan ručnik nebi bio dovoljno dobar.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moja curka je isto supper :) spava i jede i eto mrvicu ju muce ti grcevi. Inace uopce ni ne place - ne smijem je previse hvaliti, ali stvarno je super. Ovu noc spavala 4,5 sata u komadu 😊😍
Moju su nadohranjivali jedno 3 puta na flasicu jer nisam imala mlijeka i svejedno joj cica glavna , i do prekjucer je jednu-dve flasice 30 ml dohrane si znala popit i dalje je cica bila najbitnija 🤣 i evo vec drugi dan samo cicamo :) Ena , sta patronazna kaze na kilazu ?
Moju su nadohranjivali jedno 3 puta na flasicu jer nisam imala mlijeka i svejedno joj cica glavna , i do prekjucer je jednu-dve flasice 30 ml dohrane si znala popit i dalje je cica bila najbitnija 🤣 i evo vec drugi dan samo cicamo :) Ena , sta patronazna kaze na kilazu ?
Da super dobiva,čak previše ali pošto se i rodio velik kao to je ok
Kako ste mamice i bebice. Eto ja prijavljujem grčiće ili nerszvijena crijeva uglavnom plakamo i frčemo se nogicama i rukicama lamatamo. Jako nam ne teško ali opet po noći više spavamo...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kako ste mamice i bebice. Eto ja prijavljujem grčiće ili nerszvijena crijeva uglavnom plakamo i frčemo se nogicama i rukicama lamatamo. Jako nam ne teško ali opet po noći više spavamo…
Suosjećam draga,kod mene isto tako jutros,uspavljujemo se i frčemo od pola 8,pa nemremo kakati valjda,grči se,plače,hoće jesti pa bljuca..uf..teško jutro,nisam uspjela ni doručkovati...
Jutro,kod mene standardno sve ok.Zao mi je sto se Vid i Mihael muce s kakanjem i grcicima,to doduse prode brzo,ali jako umori i mamu i bebu.
Ja imam drugaciju brigu.Veronika se sinoc okrenula sa stomaka na leda.Definitivno je prerano,znam,ali jeli razlog za brigu?Ivymicek sta ti mislis?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji