Ena , a uz cicku dajes i dohranu ? Nemas mlijeka ili ?
Mislim da je pisala da mu je malo cica,da zato nadohranjuje.
Imam ali mu je malo😏
I mi smo 4.7 na pregledu kod pedijatra, to ce mu bit punih mj dana. Prema mojoj vagi neki dan je bio na 3800g, sto je 850g vise od otpusne i sto je super. Al vidjet cemo kaj ce rec vaga od pedija. Samo je na sisi i zbucao mi se na ocigled. Mislim da mi Maks nije nikad bio takav bucko. Ovaj je stalno gladan.
Pupak ce se najbolje posusit uz tyrosur. Mi se kupamo od 7.dana, pupak otpao 4.dan, jos par dana bilo malo mokro i to je to. Od tad mi ni patronazna ne dolazi, bila 2 puta, ne da se to njoj.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima ☺️☺️
Jeste se naspavali ? Grcevi se smirili ? Evo mi pocickale i samo njena cica pa je tako zaspala a meni je zao maknut 😁😁
Proud bravo za Aleksa to je stvarno lijepa kilaža 👏👏🤘.
Mališa je onda prava papalica. Jeste odskočili? Jesi spremna za sljedeći tjedan? Iako ne sumnjam da buš to vrhunski odradila 😘.
Bojana kak je slatka i kak ona voli svoju ciku
Mi smo noćas čak i spavali 🎉🎉🎉. Mogla bih ja još 😂. Pupak malo bolje manje curka.
Jedva čekamo vijesti s pregleda.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi jučer došle doma. Muče ju crijeva krilu joj i onda se sprdi uz plač. Noćas smo jele skoro cijelo vrijeme od 00:30-2:30 jer ju je frkalo. Ja njoj poslje dojenja dam izdojeno svoje mljeko koje joj ostane u cici.
Naravno grudi mi se upalile i imam kvrge koje su muž i izdajalica danas razbijali. Malo prije cicala skoro sat vremena poslje popila još 20 ml i spava
E da nama rekli ne treba široko povijanje i pupak ne dirati samo ga držati suhim. U pon se nadam patronažnoj i njoj u potpunosti prepuštam brigu o pupku
Jutro svima ☺️☺️
Jeste se naspavali ? Grcevi se smirili ? Evo mi pocickale i samo njena cica pa je tako zaspala a meni je zao maknut 😁😁
😍😍😍 Imamo i mi takve fotkice,to joj je omiljeni jastuk.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
E da nama rekli ne treba široko povijanje i pupak ne dirati samo ga držati suhim. U pon se nadam patronažnoj i njoj u potpunosti prepuštam brigu o pupku
Da ni mi ne povijamo a pupkić nas još zeka. Možda si navlači mlijeko. I mi imamo faze stalnog cickanja. Bravo što muž pomaže. A za frkanje daje biogaju i espumisan baby
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama je postalo prevruce,znojimo se jako,pa smo se skinuli u kratki rukav.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Nama je postalo prevruce,znojimo se jako,pa smo se skinuli u kratki rukav.
Slatkica malena 😘😘😘😘😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji