Nama bila patronažna po njenoj vagi smo 40g lakši nego što smo bile kad smo išle iz bolnice. Pomogla nam je i uspjele smo dojiti bez šeširića. Rekla je da je premala za espumisan ali s obzirom da nam pomaže termofor s košticama i masaža istim nema ni potrebe.
tj. 25 kapi prilikom svakog obroka.. nije to puno?
I mwni se čini puno pa ja dajem 15 kapi svaka 4 sata. Ali dajem samo po danu po noći ne.
Confused super za spavanje. Moj bi imao cicu cijelo vrijeme u ustima čisto za utjehu ne i za cicanje. Što se stiče curke bude prošlo. Meni je moj najstariji neki dan rekao da samo Vida gledam i nunam a njih ništa. U jednu ruku je dijete u pravu jer kad Vida ulovi plakanje onda ne mogu ništa drugo nego nunati nositi i nuditi ciku. Tak da sam si dala u zadatak slobodno pa makar i 10 min provesti u igri ili razgovoru. Proces je to prilagodbe.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nama bila patronažna po njenoj vagi smo 40g lakši nego što smo bile kad smo išle iz bolnice. Pomogla nam je i uspjele smo dojiti bez šeširića. Rekla je da je premala za espumisan ali s obzirom da nam pomaže termofor s košticama i masaža istim nema ni potrebe.
Super za cickanje bez šeširića!!! Sad će to ići bolje 🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hej hej curke :) mi evo cickamo i spavamo ..bome kad spava ona preko dana i ja si legnem posto ionako nista jos ne smijem radit 😆 jedva cekam 21.07 i da nam produ krstitke 😄😄 sta se dude tice dam ju , povuce si par puta i pljune ..bez obzira cica je glavna 😁
Kolko cesto se kupate ? Mi svaku vecer , al samo par kapi bademovog ulja , a svaki 4-5 dan sa mixom :)
Ja dajem waya kapi ..7 kapi 1x na dan i ja pijem caj od komoraca od bebivite isto jednu salicu na dan ☺️
U cemu vozite bebe u kolicima,u kosari ili jajetu?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
U cemu vozite bebe u kolicima,u kosari ili jajetu?
Mi jučer išli u West gate,nakratko,pošto je spavao nismo ga budili pa smo samo u jaju,a inu kolicima mi nebi bio miran😂,da smo išli na duže onda bi ga u košari
Bojana mi još nismo kupali jer nam pupak nije bio dobar. Mislim ga okupati sutra. Inače kako moji imaju jako lošu kožu kupam jednom tjedno brišem svaki dan. Imam neki bademovo ulje pa ću to staviti a za mazanje imam neku kremu iz dma. Ako neće biti dobra koža onda se prebacujem na eucerin.
Confused na kratko je u jajetu na duže u košari s prva dva nisam imala košaru pa su bili u jajetu ali sam im stavila nešto ispod leda da nisu pogrbljeni nego da je što ravnije.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bojana mi još nismo kupali jer nam pupak nije bio dobar. Mislim ga okupati sutra. Inače kako moji imaju jako lošu kožu kupam jednom tjedno brišem svaki dan. Imam neki bademovo ulje pa ću to staviti a za mazanje imam neku kremu iz dma. Ako neće biti dobra koža onda se prebacujem na eucerin.
Confused na kratko je u jajetu na duže u košari s prva dva nisam imala košaru pa su bili u jajetu ali sam im stavila nešto ispod leda da nisu pogrbljeni nego da je što ravnije.
Tako su i meni njih dvije bile skoro stalno u jajetu,isto obavezno s necim pod ledima.Sad imam oboje,ali preferiram jaje,a i ona,u njemu je najzadovoljnija i najbolje spava.Pricala sam bas s kumom i ona mi je rekla da su joj pedijatrica i fizijatrica sugerirale jaje uvijek i svugdje.Realno u jajetu jesu u prirodnijem polozaju,tj.slicnijem onom u stomaku,vjerojatno zato bebama i najvise odgovara.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
tj. 25 kapi prilikom svakog obroka.. nije to puno?
I mwni se čini puno pa ja dajem 15 kapi svaka 4 sata. Ali dajem samo po danu po noći ne.
Confused super za spavanje. Moj bi imao cicu cijelo vrijeme u ustima čisto za utjehu ne i za cicanje. Što se stiče curke bude prošlo. Meni je moj najstariji neki dan rekao da samo Vida gledam i nunam a njih ništa. U jednu ruku je dijete u pravu jer kad Vida ulovi plakanje onda ne mogu ništa drugo nego nunati nositi i nuditi ciku. Tak da sam si dala u zadatak slobodno pa makar i 10 min provesti u igri ili razgovoru. Proces je to prilagodbe.
Hvala. Tak cu i ja probat ...po noci je super jedino kroz dan u dva navrata ju grci :(
valjda ce proc...
Curke moje,trudim se samo davat sisu,danas je dobre volje pa hoće prihvatiti,zadnju bočicu smo pojeli u pola 10,ali otad spava,pa se budi svakih pola sata i sisa😲,pa mi zaspi...i opet ispočetka 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji