Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Lipanj 2018. 20:23

Confused

Nama je postalo prevruce,znojimo se jako,pa smo se skinuli u kratki rukav.

Koji sam ja komad 😍😍😍. Boli me briga za sve ja chillam!!!! 🤘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Lipanj 2018. 23:40

Ivy mislim da smo uspjesno odskocili 😂😂😂
    Evo bili cijei da na rockasu,  divna beba.
    Muza sam spakirala,  odlazi ujutro u 6. Frka me,  kaj da ti kazem,  al izgurat cemo nekako,  nema nam druge.
    Bojan zakon su mi kad tak zaspu s glavom na sisi 🤣🤣
    Confused preslatka je V! 😍
    Nis idem spavat dok svi spavaju, puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    01. Srpanj 2018. 08:53

ProudMomy

Ivy mislim da smo uspjesno odskocili 😂😂😂
    Evo bili cijei da na rockasu, divna beba.
    Muza sam spakirala, odlazi ujutro u 6. Frka me, kaj da ti kazem, al izgurat cemo nekako, nema nam druge.
    Bojan zakon su mi kad tak zaspu s glavom na sisi 🤣🤣
    Confused preslatka je V! 😍
    Nis idem spavat dok svi spavaju, puse svima 😘😘😘😘

Ma znam da te frka al možeš ti to. Uvijek to nekako dobro ispadne. Mislim da će biti bolje nego si misliš 😊.
    Curke purke 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    01. Srpanj 2018. 10:02

Bebice su medene.
    Nego imam pitanje, moje dijete nije kakalo od kad smo došli doma. Danas u pelenu ko da je moje mlijeko samo kroz nju. 

ivymicek
    01. Srpanj 2018. 13:51

nasdva

Bebice su medene.
    Nego imam pitanje, moje dijete nije kakalo od kad smo došli doma. Danas u pelenu ko da je moje mlijeko samo kroz nju.

Ako je samo na ciki ok je nekad da nemaju stolicu. Sjećam se da moja nina nije imala stolicu po par dana. Ako ti je frka slobodno nazovi patronažnu pa je upitaj. Dal ju frče ili je ona ok zadovoljna?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nasdva
    01. Srpanj 2018. 13:53

Frče ju po noći i jako prdi

bojana27
    01. Srpanj 2018. 15:31

Nasdva ..meni je pazronazna rekla da ako samo dojim da cak do 10 dana znaju ne imat stolicu , mi za sad imamo svaki dan ..ali isto mi dosta prdi i zna se onako grcit , pa dajem preventivno waya kapi :) i evo danas je npr fini gulas od veprovine , pravo ljut i nisam ga smjela jest jer se bojim da joj nebi smetalo 😶😶 i jedino mi je to malo onako tlaka faliii mi cola , fali mi cips od luka a strah me da joj ne smeta 😆

Confused
    01. Srpanj 2018. 16:18

Bojana27

Nasdva ..meni je pazronazna rekla da ako samo dojim da cak do 10 dana znaju ne imat stolicu , mi za sad imamo svaki dan ..ali isto mi dosta prdi i zna se onako grcit , pa dajem preventivno waya kapi :) i evo danas je npr fini gulas od veprovine , pravo ljut i nisam ga smjela jest jer se bojim da joj nebi smetalo 😶😶 i jedino mi je to malo onako tlaka faliii mi cola , fali mi cips od luka a strah me da joj ne smeta 😆

Ja izbjegavam orasate plodove,agrume,bobicasto voce,ostalo jedem,"rizicnu"hranu u minimalnim kolicinama,popijem gazirano tu i tamo,ali ono 1,5 dcl maks.Zasad nema problema ni sa grcevima,ni sa stolicom.Kaki svaki dan po vise puta...Dosta prdi,ali ne primjecujem da je to ista muci.
    Mene nesto drugo brine.Jako mi je crvena dole.Perem je,tj.brisem kod mijenjanja pelene cistom vodom.Mazem djecju mast,a sad otkad je osuta Sudocrem.Koza joj je na pikici crvena i ko da se guli.Patronazna je to vidila,doduse tad je bilo blaze i rekla samo voda za brisanje i Sudocremom mazat.Ali jos ne prolazi,mislite da treba vremena?I jel ok to sto se ko koza guli?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    01. Srpanj 2018. 17:48

Confused

Bojana27

Ja izbjegavam orasate plodove,agrume,bobicasto voce,ostalo jedem,"rizicnu"hranu u minimalnim kolicinama,popijem gazirano tu i tamo,ali ono 1,5 dcl maks.Zasad nema problema ni sa grcevima,ni sa stolicom.Kaki svaki dan po vise puta…Dosta prdi,ali ne primjecujem da je to ista muci.
    Mene nesto drugo brine.Jako mi je crvena dole.Perem je,tj.brisem kod mijenjanja pelene cistom vodom.Mazem djecju mast,a sad otkad je osuta Sudocrem.Koza joj je na pikici crvena i ko da se guli.Patronazna je to vidila,doduse tad je bilo blaze i rekla samo voda za brisanje i Sudocremom mazat.Ali jos ne prolazi,mislite da treba vremena?I jel ok to sto se ko koza gu

Ja niš ne izbjegavam jer sam skužila da nema veze. Kad sam jela nešto što nebi trebalo frkati i smetati on je cijelu noć urlao a neki dan sam jela mahune i ništa mu nije smetalo. Njemu znsm da smeta jako masno tipa nutella i paradajz sos na pizzi tak da to ne jedem. Jedem i paradajz i papriku i orašaste plodove. Izbjegavam tunu zbog žive iako od jedne tune tko zna što bi bilo. 
    Nas dva moj savjet ti je bio gaja ili neki drugi probiotik ali njemu treba jedno 10ak dana da počne djelovati. Za vjetrove koristim espumisan baby iako od njega nw znam ima li koristi. Vid je preko dana uglavnom na cici ili na rukama i to uglavnom popodne. Voli spavat na meni čim ga spustim plače 😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    01. Srpanj 2018. 19:08

Da zato ja i pazim na gazirano i ljuto jer mi reagira 😶
    Confused , mislim da treba bar par dana da se pocne povlacit , a sudokrem je zakon za to :) tako se i Luciji pa je proslo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.