Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    01. Srpanj 2018. 21:00

hej curke evo i tu da se prijavimo 😊
    danas izasli,sisamo uredno i navukli mlijeko izgubili samo 60g...bradavice mi je vec ubio..😣 za pupak isto nam nista nisu rekli ni pokazali sutra cu nazvati patronaznu..i ne povijamo se siroko...eno ga javlja se moramo se nositi ipak je cijeli dan prespavao...dudu smo upravo poceli koristiti i sretna sam sto ju je prihvstio 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    01. Srpanj 2018. 21:41

franovamamita

hej curke evo i tu da se prijavimo 😊
    danas izasli,sisamo uredno i navukli mlijeko izgubili samo 60g…bradavice mi je vec ubio..😣 za pupak isto nam nista nisu rekli ni pokazali sutra cu nazvati patronaznu..i ne povijamo se siroko…eno ga javlja se moramo se nositi ipak je cijeli dan prespavao…dudu smo upravo poceli koristiti i sretna sam sto ju je prihvstio 😂😂

Super za sve... Pogotovo za dudu ipak dobiješ 5 min mira 😂  za bradavice purelan, meni bio spas. Mi se  isto puno nosamo 😂.
    Uživajte domeka

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    01. Srpanj 2018. 23:23

Ja za bradavice koristila purelan , i ok ali sam onda otkrila mama komprese ..znaci nesto savrseno , za 10 minuta cica kao nova 😍😍 

franovamamita
    02. Srpanj 2018. 00:32

opet nas nesto muci ne spavamo,jel prerano za grceve?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

02. Srpanj 2018. 06:58

Jutro drage moje😘,nadam se da ste bar malomodspavali svi,pogotovo Franovamamita,moguće je da su grčići ilimšto su već prije cure pisale nerazvijena crijeva,proći će. Mi se mučimo isto često,ima faze ko jučer navečer da je cicao puno,tražio još jesti a nije htio cicati više,dam mu bočicu,pojede i dalje traži i vrišti..jedva se smirio i zaspao ali tek nakon što je povratio,znači previše pojede a traži još..uf uf..i probudio se oko 3,cicao,muž složi bočicu a mali neće,spava..spavao mi sad do 6,papao ,malo se grčio i nadam se da će sad spavati..pusa vam svima😘😘

ivymicek
    02. Srpanj 2018. 08:10

Ena31

Jutro drage moje😘,nadam se da ste bar malomodspavali svi,pogotovo Franovamamita,moguće je da su grčići ilimšto su već prije cure pisale nerazvijena crijeva,proći će. Mi se mučimo isto često,ima faze ko jučer navečer da je cicao puno,tražio još jesti a nije htio cicati više,dam mu bočicu,pojede i dalje traži i vrišti..jedva se smirio i zaspao ali tek nakon što je povratio,znači previše pojede a traži još..uf uf..i probudio se oko 3,cicao,muž složi bočicu a mali neće,spava..spavao mi sad do 6,papao ,malo se grčio i nadam se da će sad spavati..pusa vam svima😘😘

Vid se tako nacicava kad se ne može isprditi ili iskakati ili kada je jako umoran. Onda pali samo nunanje i ako smo dobre volje duda. Ali davala sam mu i cicu stalno i onda je bljucao i plakao na cici. 
    Ne znam što da vam kažem jedan dan plaki i urla i nosa se drugi dan spava.
    Žao mi je što se mučimo ali ja se nadam da nećemo dugo k kak budu veći da će se to brzo stabilizirati. Kaže meni moja patronažna ah ti dečkići 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    02. Srpanj 2018. 10:22

Jutro curke 😘
    Ja prijavljujem ekstra dobro spavanje,od 1-6,pa od 6 i 30 do sada.Evo curka taman na cici.Dudu jos nisam dala,iako mislim da bi me u nekim trenucima spasila,ali borim se,radi sto uspjesnijeg dojenja ovaj put.Veronika isto ima faze nacicavanja,place i doji,ali ja joj dam dok god vuce, jer znam da si navlaci mlijeko.
    Inace smo super,jedino sa srednjom kceri svaki dan rat,jer je jako tvrdoglava i jos nije prihvatila da nije vise ona u centru paznje...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    02. Srpanj 2018. 10:47

citam vas cure vidim i vi vodite neke borbe...valjda ce uskoro proci te boljke 😙😙moj nla kraju zaspao oko3 i do 7 spavao posisao i produzio do pol 10,.i evo sad sisamo vec pol sata prilika taman da se javim...danas cu poceti s biogaiom i espumisanom pa cemo vidjeti,,,i cekamo patronaznu...confused a mora se malena naviknuti proci ce  je ☺

hope123
    02. Srpanj 2018. 10:57

cure kako dajete espumisan kapi? u uputi stoji 25 kapi na dan. Jel to odjednom ili mozemo na 2-3 puta u danu?

hope123
    02. Srpanj 2018. 10:58

tj. 25 kapi prilikom svakog obroka.. nije to puno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.