Ljetne bebe/mame 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2018. 10:57

Evo zaspao moj miš mali,bar na kratko,baš mi ga je žao a nemreš mu pomoći,masirala bušeka,savijala nogice prema trbuščiću,onda mu je bilo lakše al nije kakao...nadam se da bude bolje kad se probudi..

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 11:19

Confused

Jutro,kod mene standardno sve ok.Zao mi je sto se Vid i Mihael muce s kakanjem i grcicima,to doduse prode brzo,ali jako umori i mamu i bebu.
    Ja imam drugaciju brigu.Veronika se sinoc okrenula sa stomaka na leda.Definitivno je prerano,znam,ali jeli razlog za brigu?Ivymicek sta ti mislis?

Mislim da nemaš razloga za
     Brigu. Moguće da se zaljuljala i slučajno okrenula. Neki dan presvlačim Vida i tak se zaljuljao da se skoro okrenuo na bok. Prati je i ako se još koji put okrene svakako spomeni pedijatrici jer ona zna najbolje. Ali svakako mislim da nemaš razloga za brigu.
    Ena baš tako i moj pa cica pa se zbljuca pa se ljuti jer se zbljuca. Onda nisam više sigurna jel gladan jel ga boli jer umoran, svašta preispitujem.  Uvela sam dudu (jednu je uspio prihvatiti) pa mu je to bar utjeha. Sad koliko će nas dugo držati duda budemo vidjeli.
    Nama baš ne pomsže masiranje trbuščiča i rad sa nogicama jer se jako ljuti jer ga boli pa se više razdreči... Moram ići kupiti koštice što se griju u mikrovalnoj možda mu to bude bolje.
    Nadam se da si uspjela pojesti doručak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    28. Lipanj 2018. 11:26

ivymicek

Confused

Jutro,kod mene standardno sve ok.Zao mi je sto se Vid i Mihael muce s kakanjem i grcicima,to doduse prode brzo,ali jako umori i mamu i bebu.
    Ja imam drugaciju brigu.Veronika se sinoc okrenula sa stomaka na leda.Definitivno je prerano,znam,ali jeli razlog za brigu?Ivymicek sta ti mislis?

Brigu. Moguće da se zaljuljala i slučajno okrenula. Neki dan presvlačim Vida i tak se zaljuljao da se skoro okrenuo na bok. Prati je i ako se još koji put okrene svakako spomeni pedijatrici jer ona zna najbolje. Ali svakako mislim da nemaš razloga za brigu.
    Ena baš tako i moj pa cica pa se zbljuca pa se ljuti jer se zbljuca. Onda nisam više sigurna jel gladan jel ga boli jer umoran, svašta preispitujem. Uvela sam dudu (jednu je uspio prihvatiti) pa mu je to bar utjeha. Sad koliko će nas dugo držati duda budemo vidjeli.
    Nama baš ne pomsže masiranje trbuščiča i rad sa nogicama jer se jako ljuti jer ga boli pa se više razdreči… Moram ići kupiti koštice što se griju u mikrovalnoj možda mu to bude bolje.

Nije uopce bilo slucajno sta je najzanimljivije,dvaput je pokusala i ostala bi na boku,treci put zaredom se okrenula.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 11:30

Confused

ivymicek

Confused

Ena baš tako i moj pa cica pa se zbljuca pa se ljuti jer se zbljuca. Onda nisam više sigurna jel gladan jel ga boli jer umoran, svašta preispitujem. Uvela sam dudu (jednu je uspio prihvatiti) pa mu je to bar utjeha. Sad koliko će nas dugo držati duda budemo vidjeli.
    Nama baš ne pomsže masiranje trbuščiča i rad sa nogicama jer se jako ljuti jer ga boli pa se više razdreči… Moram ići kupiti koštice što se griju u mikrovalnoj možda mu to bude bolje.

Nije uopce bilo slucajno sta je najzanimljivije,dvaput je pokusala i ostala bi na boku,treci put zaredom se okrenula.

Ajme... Ali je svejedno nekako mislim da nemaš razloga za brigu. Možda je u tom pogledu naprednija. Znaš i sama da oni različito napreduju. Mala Veronika mali akrobata. Baš ću proguglati kaj vele za okretanje.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Lipanj 2018. 13:08

Jesam doručkovala dok je zapajkio nakratko,sad u pol 12 papali,uspio kakati i spava nakon 45min uspavljivanja,na kraju zaspao s cicom pa sam ga stavila u kolica ..nadam se da će čim duže😂...joj muke su to Ivymicek,nadam se da će Vid brzo biti bolje pa da i ti odmoriš i odahneš malo ... Confused nezz kaj da ti velim po pitanju okretanja ,nemam iskustva,meni moj Miha djeluje prejak kako diže glavicu i drži je ,a o jakim ručicama i stisku da i ne pričam..ma sve će to biti ok kroz koji mjesec,tak se ja tješim..al onda kreću zubići🙂

28. Lipanj 2018. 13:40

Evo i mene malo!
    Confused,  meni ti je Aleks to napravio vec 2 puta,  ja zvala pedijatra,  jer s Maksom imam iskustvo hipotonusa,  pa mi u usporedbi s njim Aleks djeluje puno precvrst. Zajebano je procjeniti tu sto je naprednost a sto dijagnoza. Ugl pedi je rekao da cemo vidjet na prvom pregledu,  da se ne opterecujem puno.
    Muke po kakanju i mi imamo,  pa se i oko toga grci stalno,  misek mali.
    Nocas nismo nesto ludo spavali jer smo jos u skoku,  nadam se da ce uskoro proci. Rekla sam nek skace do nedjelje a onda nek se smiri,  jer mi M ide na tj dana na sluzbeni put,  pa ostajem sama s njih dvojicom. A jos mi ni Maks ne ide u vrtic.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    28. Lipanj 2018. 13:57

ProudMomy

Evo i mene malo!
    Confused, meni ti je Aleks to napravio vec 2 puta, ja zvala pedijatra, jer s Maksom imam iskustvo hipotonusa, pa mi u usporedbi s njim Aleks djeluje puno precvrst. Zajebano je procjeniti tu sto je naprednost a sto dijagnoza. Ugl pedi je rekao da cemo vidjet na prvom pregledu, da se ne opterecujem puno.
    Muke po kakanju i mi imamo, pa se i oko toga grci stalno, misek mali.
    Nocas nismo nesto ludo spavali jer smo jos u skoku, nadam se da ce uskoro proci. Rekla sam nek skace do nedjelje a onda nek se smiri, jer mi M ide na tj dana na sluzbeni put, pa ostajem sama s njih dvojicom. A jos mi ni Maks ne ide u vrtic.

Sad mi je odma lakse ;) Ona je stvarno dosta cvrsta i glavicu dize i drzi fino za bebu od 15 dana,pa mozda su stvarno malo naprednija djecica 🙂 Mi s kakanjem nikakvih problema,ona doji i kaki,ima stolicu bas cesto,bas sam pitala patronaznu jucer jel to ok,ona kaze zdravo dite,meni odma srce na mistu.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 15:56

ProudMomy

Evo i mene malo!
    Confused, meni ti je Aleks to napravio vec 2 puta, ja zvala pedijatra, jer s Maksom imam iskustvo hipotonusa, pa mi u usporedbi s njim Aleks djeluje puno precvrst. Zajebano je procjeniti tu sto je naprednost a sto dijagnoza. Ugl pedi je rekao da cemo vidjet na prvom pregledu, da se ne opterecujem puno.
    Muke po kakanju i mi imamo, pa se i oko toga grci stalno, misek mali.
    Nocas nismo nesto ludo spavali jer smo jos u skoku, nadam se da ce uskoro proci. Rekla sam nek skace do nedjelje a onda nek se smiri, jer mi M ide na tj dana na sluzbeni put, pa ostajem sama s njih dvojicom. A jos mi ni Maks ne ide u vrtic.

Držimo fige da skok stane do nedjelje.
    😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    28. Lipanj 2018. 16:08

Moja je bila hipertonus Sara i isli smo na vjezbice , mislim da nemas razloga za brigu , jos malo pa prvi sistematski pa ce i pedijatar rec svoje misljenje ☺️☺️
    Mi samo cicamo napokon , mlijeko curi na sve strane ..makar je dohrana u pripremi za svaki slucaj :D  
    pupak nam je otpao danas pa cemo navecer obaviti i prvo kupanje ☺️☺️
    Dudu je prihvatila onu mini mini iz dm-a i to mi je super , jer cica i onda se naljuti jer ne zeli vise nego bi se samo malo mazila a mlijeko joj ide , dam dudu pocica par puta, pljune i spava :) 
    Patronazna nam sutra dolazi i jedino nas je strah sta ce vaga rec :/ 
    Za grcice sa prvom sam koristila saab simplex kapi i odlicne su bile , sad imamo waya kapi i bas cu sutra pitat dal mogu i preventivno davat 🙂
    Nego , kako se nosite sa dojenjem vani ? Mi smo danas isli u maticni i sve papire predat , i kupit novi madrac za kimbi i samo sam u autu davala cicat , i doma ako netko je meni nije uopce bed izvadit cicu i dat jest a ljudi se tako kilavo drze i svima je neugodno 🤮 
    Jos malo imamo i krstitke brzo ce i to doc i iskreno jedva cekam da se rijesimo 😃

Confused
    28. Lipanj 2018. 16:50

Bojana27

Moja je bila hipertonus Sara i isli smo na vjezbice , mislim da nemas razloga za brigu , jos malo pa prvi sistematski pa ce i pedijatar rec svoje misljenje ☺️☺️
    Mi samo cicamo napokon , mlijeko curi na sve strane ..makar je dohrana u pripremi za svaki slucaj :D
    pupak nam je otpao danas pa cemo navecer obaviti i prvo kupanje ☺️☺️
    Dudu je prihvatila onu mini mini iz dm-a i to mi je super , jer cica i onda se naljuti jer ne zeli vise nego bi se samo malo mazila a mlijeko joj ide , dam dudu pocica par puta, pljune i spava :)
    Patronazna nam sutra dolazi i jedino nas je strah sta ce vaga rec :/
    Za grcice sa prvom sam koristila saab simplex kapi i odlicne su bile , sad imamo waya kapi i bas cu sutra pitat dal mogu i preventivno davat 🙂
    Nego , kako se nosite sa dojenjem vani ? Mi smo danas isli u maticni i sve papire predat , i kupit novi madrac za kimbi i samo sam u autu davala cicat , i doma ako netko je meni nije uopce bed izvadit cicu i dat jest a ljudi se tako kilavo drze i svima je neugodno 🤮
    Jos malo imamo i krstitke brzo ce i to doc i iskreno jedva cekam da se rijesimo 😃

Jos nisam dojila vani,ako imamo u planu duzi izlazak podojim je prije.Ali u slucaju potrebe dojenja vani,tetra preko cice i rijesen problem.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.