Evo i mene :) nisam ni znala da ste tu :D
Mi smo super , vecinom cicamo i 2x na dan papamo aptamil .
Guzu smo nakon kaj smo dosli doma mazali sudokremom jer je jako bila crvena , sad mazemo pavlovicevom iz ljekarne ☺️
Meni je na nozi vena natekla tako da bas ne mogu hodat i nadam se da nece doc do tromboze tako da ja nisam bas sjajno :/
Dobro dopla i ovdje.
Ajme Bojana kaj vele za tu venu? Jesu ti kaj prepisali za to? Bravo za cickanje i za papanje!
Ma ja blesava zaboravila na tu pavlovićevu iz ljekarne i dabas ću otići po nju, ona mi je super!
Ja malo tipkam i ovdje i ondje 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
cure, jel koja bebica ima priblema sa kakanjem? Mi se nasisamo i nekih 1 vremena grci se i place 2 minute kao da ne moze pokakati. Nekad napuni pelenu nekad ne. Ovo nam je sad 2 dan pa nisam sigurna sto bi bilo i kako da joj olaksam. S tim imamo problem samo tokom podneva kroz noc i ujutro je super.
cure, jel koja bebica ima priblema sa kakanjem? Mi se nasisamo i nekih 1 vremena grci se i place 2 minute kao da ne moze pokakati. Nekad napuni pelenu nekad ne. Ovo nam je sad 2 dan pa nisam sigurna sto bi bilo i kako da joj olaksam. S tim imamo problem samo tokom podneva kroz noc i ujutro je super.
Tako ti se i mi mučimo ali nekada cijeli dan. Masiramo trbuščić, koristimo bio gaju i espumisan ali dok to ne izbaci nema pomoći. Još nisam skužila djelotvornu tehniku. Još nam najlakše ide kada ga ostavim na prostirci za prematanje otvorene pelene tada se isprdi i iskaka (ali i to ne upali svaki put).
Nadam se da će vam i nam uskoro biti puno bolje i lakše. 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tako ti se i mi mučimo ali nekada cijeli dan. Masiramo trbuščić, koristimo bio gaju i espumisan ali dok to ne izbaci nema pomoći. Još nisam skužila djelotvornu tehniku. Još nam najlakše ide kada ga ostavim na prostirci za prematanje otvorene pelene tada se isprdi i iskaka (ali i to ne upali svaki put).
Nadam se da će vam i nam uskoro biti puno bolje i lakše. 😘😘😘😘
Isto i mi, i to najvise rano ujutro nakon zadnjeg "noćnog" obroka oko 5, pola 6. Njurga, stenje, tiska, na kraju ode u plač često jer ne moze istiskati...zna joj pomoći kada ju stavim na svoje polusavijene noge na leda, da gleda prema meni i lagano joj primicem nogice trbuhu, ali nekada niti to ne pomogne, i to jr specificno bas za jutro...inace tijekom dana sama bez problema kaka, mada zadnjih par dana nesto štrajka... :( :(
nas to muci samo tokom popodnevnih spavanja. Dajem joj Biogaju ali krenuli smo tek prije dva dana. Jel bi bilo moguce da je od nje?
samo se nadam da nece biti pravih grceva...
nadam se da cemo brzo proc to i vama drzim palceve :*
nas to muci samo tokom popodnevnih spavanja. Dajem joj Biogaju ali krenuli smo tek prije dva dana. Jel bi bilo moguce da je od nje?
samo se nadam da nece biti pravih grceva…
nadam se da cemo brzo proc to i vama drzim palceve :*
Ne bi trebalo biti od Biogaje to je probiotik.
NikolikaLu kod dojenih bebica je normalno da kojimdan nemaju stolicu ali sam zaboravila koliko ☹️. Moram proguglati.
Evo mi se "frčemo" jer se teško pokakamo. Možda ima veze i sa kvalitetom/jačinom mlijeka. Možda im onda ide teže.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kaj se vene tice nista posebno , vanjska tromboza 🤮 valjda ce bit bolje :)
Ja imama waya kapi al nisam pametna dal davat il ne , vidit cu sutra s patronaznom :/ , uglavnom jos se prilagodavamo :D i iskreno , teze mi je nego sa sarom 😂😂 kao da mi je prva 😅😅
Meni vam je zene moje Veronika toliko zahvalno dite,da bas uzivam trenutno u majcinstvu.Ona samo jede,spava i puni pelenu.Bude ona budna i po 2-3 sata,ali nema tu puno kenkanja i placa,uglavnom bude mirna u kolicima ili ako nece u kolica smiri se sisom ili uz malo mazenja sa mamom.Bogu hvala grceva zasad nema.Trenutno smo na 3620(otpusna kilaza bila 3240),patronazna kaze da je odlicna.Najstarija kcer mi sve oko nje oce pomoc,bas je prava.Mlada je jos dozivljava ko lutku,ali valjda ce s vremenom shvatit sve ozbiljnije.
Sta se tice krvarenje sad ga stalno ima,stane pola dana,pa onda pola dana bude obilno bas,pa na dane samo smedi iscjedak,ali bolova nema,pa kontam da je to sve ok.Puse vama i bebacima 😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja vise ne krvarim :D
Oko kilaze se brinem jer je izasla u petak sa 3230 a jucer je imala 3220 :/
Inace i moja curka meni sve pomogne , cak se i bez brige istusiram dok je ona sa sekom ☺️☺️
Meni vam je zene moje Veronika toliko zahvalno dite,da bas uzivam trenutno u majcinstvu.Ona samo jede,spava i puni pelenu.Bude ona budna i po 2-3 sata,ali nema tu puno kenkanja i placa,uglavnom bude mirna u kolicima ili ako nece u kolica smiri se sisom ili uz malo mazenja sa mamom.Bogu hvala grceva zasad nema.Trenutno smo na 3620(otpusna kilaza bila 3240),patronazna kaze da je odlicna.Najstarija kcer mi sve oko nje oce pomoc,bas je prava.Mlada je jos dozivljava ko lutku,ali valjda ce s vremenom shvatit sve ozbiljnije.
Sta se tice krvarenje sad ga stalno ima,stane pola dana,pa onda pola dana bude obilno bas,pa na dane samo smedi iscjedak,ali bolova nema,pa kontam da je to sve ok.Puse vama i bebacima 😘😘😘
Divna ti je djevojčica,moj kad je budan plače,nakratko samo bude da bi mirno ležao..al isto nemogu reći,dosta spava..jedino što bi puno jeo pa mu bude previše i povrati ,pa bi još...sad je na 5380 a otpušteni s oko 4600i nešto...i počeo se ljutit na sisu jer mora vući a iz bočice ide samo..a dajem mu od početka Novalac jer nisam imala mlijeka prvih par dana ,a kad je došlo nije mu bilo dosta..sad mi doslovno curi po svukud a on lijen😫 pa plače i ljuti se
Sortiraj odgovore
Najstariji