Tmr koliko je stara tvoja beba? Vjerujem da je to samo faza, tako je i mok do nedavno a onda je poceo dulje spavati.
Moj zaspi oko 22 ili 23h i spava do 4-4:30. Potom se budi nakon 6 opet gladan i onda krecu epizode grceva.
Tmr koliko je stara tvoja beba? Vjerujem da je to samo faza, tako je i mok do nedavno a onda je poceo dulje spavati.
Moj zaspi oko 22 ili 23h i spava do 4-4:30. Potom se budi nakon 6 opet gladan i onda krecu epizode grceva.
Evo danas nam je 3 tjedna i ta "faza" traje od pocetka hahahahaha preko dana tu i tamo malo odspavam uz nju...
Moja najcesce zaspi oko 22, prvo buđenje je oko 2, drugo oko 5 i zatim spava do 7-8. Zadovoljna sam tim ritmom. 😊 Po noci samo dojim, a prematam jedino ako se pokakala.
Moja evo mjesec i pol i stvarno da kucnem u drvo spava super. Oko 10, pol 11 zaspi i spava po 5-6 sati u komadu. Pa opet nakon hranjenja odvali 3, 4h.
Moja zaspe do 9ipo.. onda oko 1 pa 4ipo-5.. pa u 8 -8ipo budenje.. a sad priko dana .. svaki podoj pa setanjw nekih 40tak minuti pa zaspe mozda sat vrimena.. a zna i priskocit spavanje izmedu podoja.. al nocni san nam je super za sada doji i zaspe..nemogu se zalit super je..imala je par puta izlete u nespavanje al se vrati u svoj ritam navexer.. a dan nam je svaki zanimljiviji i veseliji..sad vec toliko prica guguce..smije se..sve je zanima voli da je drzimo i setamo tako bas uziva.. sad ima misec ipo dana..
A.M
Tmr ako te to tjesi moj je prvi put odspavao "noc u komadu" tocno s punih 5tjedana. Do tad se budio nocu svaka 2 -2ipol sata.
Cure zaspu li vam bebe uvijek na rukama ili same u krevetu/kolicima? Kad je imao dva tri tjedna obavezno je zaspao sam u kreveticu nakon podoja (cak i ako je bio malo budan) a sad obavezno mora zaspati u narucju. Kad ga stavim u krevet probudi se zacas.
Moj zaspi oko 23 pa spava do 3. Ako se ne probudi ja ga budim jer je tek tri tjedna prošlo zbog sise. Inace bi spavao i duze kako koji dan. I onda se budi oko 7 kad mi muz ide radit. Po danu spava isto dobro. Najduze 2 i po sata u komadu. Stvarno je dobra beba. Dojimo iako je trebalo duze da nakon carskog navuce mlijeko ali kako je sve bilo postepeno nisu mi se dojke prepunile niti sam imala kvrge. Postavila se ponuda i potraznja i za sad funkcioniramo tako. Iako sam proplakala u bolnici jer su mi ga uvijek donosili sitog pa je samo spavao. Ali isti je ko i u trbuhu spavalica mala. 😀😀😀
Tmr ako te to tjesi moj je prvi put odspavao "noc u komadu" tocno s punih 5tjedana. Do tad se budio nocu svaka 2 -2ipol sata.
Cure zaspu li vam bebe uvijek na rukama ili same u krevetu/kolicima? Kad je imao dva tri tjedna obavezno je zaspao sam u kreveticu nakon podoja (cak i ako je bio malo budan) a sad obavezno mora zaspati u narucju. Kad ga stavim u krevet probudi se zacas.
Moja od kad je pocela kuzit nas i svit oko sebe.. samo na rukama.. a prije u kreveticu bez problema..
A.M
Moja zadnjih 5 noci zaspi u 4 ujutro i spava do 2popodne!Ja spavam do 10!Fali mi sna,neispavana sam,boli me glava za poludit i uzasno sam nervozna!Muka mi je vise,uopce ne slicim na sebe!Djeca su doma,ne mogu sad spavat kad spava i ona!Treba i pospremit i pocistit,znate kak to ide!😩Preko dana drijema,nije to cvrst san,a od 10 navecer do 4 ujutro je budna ko da je dan-tu i tamo zaspi nakratko!Ne mogu ju odrzat budnom prek dana jer ona jednostavno zaspi ako joj je vrijeme!Kolica,na rukama,kindac,sa dudom ili bez nje,ako joj pricam......Ona ce zaspat sama od sebe!Vec je imala takav period pa se nakon tri noci to promjenilo samo od sebe,a ovaj put mogu sami cekat!Najgore je sto doslovce nemam zivaca pa se samo izderavam i onda osjecam krivnju jer inace nisam takva!😩😳
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moja zaspi svaki put drugacije....😀U kolicima,sa dudom ili bez,sama od sebe na kaucu ili u kindacu,nakon klope ponekad...Nocas sam ju drzala pa je bila uzasno nemirna!Cim sam ju spustila smirila.se i zaspala!Skuzila sam da joj ruke za uspavljivanje bas i ne odgovaraju!Ne zalim se!Zalim se samo na njeno vrijeme spavanja..😆
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji