Ispravak krivog navoda, znam tocno da vec nakon 2-3 tjedna nije bilo krvi jer inace ne bih pocela trcati. Pocela sam nakon 3 i pol tjedna... mozda mrvica krvi na ulosku nakon treninga.
Guza nam je jako crvena vec dulje vrijeme pa je patronazna rekla da uzmemo rojazol ili plimikol za gljivice...imate prijedlog sto je bolje odnosno sto je vama pomoglo ako ste imali isti problem...
Plymicol i sudokrem smo mi mazali kad su nas napale gljivice i pomoglo je...i jacanje imuniteta biogajom ili linexom obavezno
Zene,cestitam od srca svima kojima u medjuvremenu nisam posto me nije bilo preko mjesec dana.rodila sam 09.06. ali tek sam sad sposobna tipkat jer mi je trebalo hrpu vremena da nadodjem.htjela sam vas pitat,jel ikojoj beba normalno sisa i onda nakon kratkog vremena pocne urlat na sisi?nadam se da je to samo faza 😑
Zene,cestitam od srca svima kojima u medjuvremenu nisam posto me nije bilo preko mjesec dana.rodila sam 09.06. ali tek sam sad sposobna tipkat jer mi je trebalo hrpu vremena da nadodjem.htjela sam vas pitat,jel ikojoj beba normalno sisa i onda nakon kratkog vremena pocne urlat na sisi?nadam se da je to samo faza 😑
Da..moja zna to radit.. i onda je moran dignit da podrigne i izbaci zrak..pa nastavi papat.. urla jer bi tila jest jos a ne moze od tog zraka kojeg se naguta.. mozda je to probaj...
A.M
Mi smo opet dobili gljivice kojima nije vise pomogao sudokrem. Sad smo na bepanthenu. U cetv nam je prvi pregled kod pedijatra...
Ej curke sto mislite o nošenju steznika nakon carskog ili normalnog vaginalnog poroda?
Za gljivice ja koristila canasten i rojazol, kad se malo popravilo onda sudocrem. Cure jel koja od vas s bebom imala soor a da beba nije imala naslage u ustima? Eloa?
I moja isto. Ili je muči podrigivanje ili je popiškena/pokakana pa joj to smeta i onda bude dreka.
Nije mi to uopce palo na pamet,hvala zene 😅 ima smisla jer dosta halapljivo jede pa se vjerojatno naguta zraka,znam da na kraju podrigne kao da je eksirao tri litre piva 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji