Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    15. Srpanj 2017. 18:35

Blu i Babuska cestitam vam! 🤗🤗
    Moj malisa je star mjesec i 9 dana..prvih 10dana dojenje je bilo okej nakon toga upala i temperatura ajde i to je prosloBebac cica po pola sata pa je pol sata miran pa opet cica, preko noci je dobar.Onda sam dobila veliku kvrgu ispod cike koja nikako proci masirala sam,stavljala malca na tu ciku cesce, dojili u svim mogucim pozama, oblozi topli -hladni, kupus i nista nije pomoglo na kraju sto sam vise masirala vise me boljelo, pocrvenio i naoteklo.. otisla sam u bolnicu da vide sto je a ono apsces, to su mi "operirali" i ostavili otvoreno da iscuri. Jucer sam na toj ciki dojila placuci a dns malac nece tu ciku duze od 10min pa prebacim na drugu.. uzasno sam umorna i iscrpljena od svega. Najradije bih prestala dojit..😟😟

Trenta
    15. Srpanj 2017. 18:39

Blu5 i Babuska03 cestitam od srca i dobrodosle!
    Eloa, ja ti imam isto elektr od Aventa (jednostruku) i nis mi skoro ne ide:(  Tako da koristim Aventovu rucnu kako bi do kraja izdojila nakon sto mali prvo pocica. Kao da su mi kanalici slabo otcepljeni. Kad mali vuce, a to kad mu se da i ne traje dugo jer zaspe, super povuce i nema te izdajalice. S rucnom mi otpada ruka ali zato vise povuce i bolji mi vakuum napravi od elektricne. Za ostale modele ne znam kako rade. 

Ofnica
    15. Srpanj 2017. 19:27

Cure ja na izdajalici avent skinem silikonski dio i direkt s plastikom izdajam, probajte tak.

Eloa
    15. Srpanj 2017. 19:50

Hvala na odgovorima.  Kupit cu Medelinu dvstruku swing izdajalicu pa cu vidjet, ako ni ta nece izdajat do kraja, ocito je problem u mojim sisama.
    .jooj Mamice,uzasno ovo zvuci...  Vidim da vecina muku muci s tim dojenjem-ocito nam ljeto 2017.nije suđeno što se tiče dojenja... 

Ofnica
    16. Srpanj 2017. 07:26

Eloa prvo probaj unajmiti za 100kn na 5dana pa da vidis jel ti pase...da ne bacaš lovu ako ti nije dobra. Mozda ti i daju u cijenu taj najam. Ajde pa javi razliku...

Eloa
    16. Srpanj 2017. 07:36

Ofnice nisam iz zga pa mi je nezgodno ju vraćat kroz par dana...ako mi neće biti dobra stavit ću je njuškalo, što ću sad...Javit ću ti svakako... mame,kak vaše bebe spavaju kroz noć? Ja sams  mojim Janom jako zadovoljna.. Navečer ima lagane grčeve pa zaspi oko 23h, ali od tad se probudi jednom oko 3h i jednom sad ujutro oko 7h...Praktički imamo jedno noćno buđenje što je super za mene, ne noćnu pticu...Još da mu jednostavno samo mogu dati ciku kroz noć8 i ne nakon toga se ići izdajati) to bi bila milina :)

• tmr28
    16. Srpanj 2017. 08:14

Mi krecemo na spavanac oko pol 10 al zaspimo oko pol 11...prvo budjenje izmedju 1-2 pa presvlacenje pelene jer ne zeli jest dok ju se ne presvuce...drugo budjenje izmedju 4-5 nakon cega spava nemirno i u ratama na cici do jutra...e umorna sam ko pas...

DixaPixa
    16. Srpanj 2017. 10:39

Mamicaaa

Blu i Babuska cestitam vam! 🤗🤗
    Moj malisa je star mjesec i 9 dana..prvih 10dana dojenje je bilo okej nakon toga upala i temperatura ajde i to je prosloBebac cica po pola sata pa je pol sata miran pa opet cica, preko noci je dobar.Onda sam dobila veliku kvrgu ispod cike koja nikako proci masirala sam,stavljala malca na tu ciku cesce, dojili u svim mogucim pozama, oblozi topli -hladni, kupus i nista nije pomoglo na kraju sto sam vise masirala vise me boljelo, pocrvenio i naoteklo.. otisla sam u bolnicu da vide sto je a ono apsces, to su mi "operirali" i ostavili otvoreno da iscuri. Jucer sam na toj ciki dojila placuci a dns malac nece tu ciku duze od 10min pa prebacim na drugu.. uzasno sam umorna i iscrpljena od svega. Najradije bih prestala dojit..😟😟

Ista stvar se dogodila i meni, apces u desnoj dojci, incizija, dren, cjevčica...ma bolovi za popizdit. Ali evo sada je sve to iza mene i ja i dalje uspješno dojim. Samo pazi da ti se dojke ne prepune, malo izdoji da popusti pritisak, ne do kraja.! S vremenom bude lakše vjeruj mi! Bradavice očvrsnu, beba zna sama primiti dojku, podoji traju kraće ili duže radi maženja, ali to bude super. Eto stvarno s vremenom postane lakše! Sretno!

Nella1211
    16. Srpanj 2017. 10:52

Blu i Babuska cestitan van od srca!!!

A.M

16. Srpanj 2017. 12:19

Babuska cestitam! 
    Ajoj Mamicaaa! Drs se, jadne mi sve s tim dojenjem, al kad cujem kako mali ispusta slatke zvukove kad vidi bradavicu ko neki medvjedic mali i kako uzdise slatko na njoj, bude mi drago sto sam izdrzala sve 
    Moj se budi 3-4-5 puta po noci, ali podoji ne traju dugo. Jucer je cak do 8 i 20 spavao, danas do 7 i 10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.