Ja sam onda krivo shvatila sorry
Eloa ja imam elektricnu dvostranu
Medelinu. Super je
Ninche, koji model? pump in style ili maxi swing? reci mi, te neke dijelove(membrane) treba redovito mjenjati kod nje kolko sam shvatila? P.s. jel ti izvuče do kraja?
Medela Symphony.
To je veliki model koji sam imala pravo dobiti na koristenje na recept. Usput sam dobila jedan komplet pribora ali posto ja dojim ne koristim je pa ne znam detalje oko pribora. U bolnici sam se izdajala 15 do 20min i 3. Dan nakon poroda sam u prosjeku izdajala 40 ml po dojci.. ali to je individualno. Super mi je sto ima za podesit snagu kako vuce.
Rucna aventova mi je u usporedbi s tom jako bolna.
S ovim modelima koje ti spominjes nemam iskustva.
I ja imam avent jednostruku i meni je ok, trebala bih probati drugu da vidim razliku. Ali ja mislim da to zastekano mlijeko jedino beba moze potegnuti. Jer beba na drukčiji način siše i masira dojku. Eee rekla mi je savjetnica da firma Bauerfeind daje u najam te električne dvostruke od Medele, 20 kn po danu. Treba nazvati i pitati.
Blu promaknuo mi je tvoj post. Cestitam od srca!!! Stvarno ogromna beba, mora da te je ful bolilo.
I ja cestitam Blu, velika beba!! Drago mi je sto si nam se pridruzila.
Ne,je, bas je bilo bolno strasno.Ali sad je sve to iza mene, sad u nove radne pobjede😊
Bok cure! Evo i ja se s ljetnih beba selim na ljetne mame. Moje srce je na svijet stiglo 13.7. u 7i25 ujutro. Teska je 3510 i duga 51 cm; a od prve kontrakcije pa do poroda (bez epi ali s dripom) je proslo punih 25 sati. Al sad smo super, pogotovo ja, jer sam potpuno zaljubljena :)))
E sad kad sam sve prijavila idem procitat ovih 90tak stranica :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji