Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    14. Srpanj 2017. 13:28

Mi smo u ovih 7tj nokte rezali vec oko 5-6 puta na rukama i 2 puta na nogama. Meni su dobre babylove iz dm. Lagertha samo cvakni ravno u jednom potezu, najlakše dok spava, ne trebas skroz do jagodice, bar malo prikrati. Moj mali da rezati nokte ujutro dok se presvlačimo i dok on gleda van kroz prozor u prirodu i drveće.

14. Srpanj 2017. 13:49

Ofnice, znam gdje je taj Vivas i blizu mi je, bila sam jednom no nije mi bila fina kava. Da meni nije krenulo dojenje i ja bi na AD prešla, ne bih se mogla izdajati. Tako da svaka čast na tom. Možda da si kupiš pamučne jastučiće za grudnjak? Vidjela sam da ih imaju u Mulleru. To mi se nekak čini najprirodnije. 
    Za nokte, imam neki set, škarice+grickalica+rašpica.

Eloa
    14. Srpanj 2017. 13:56

Ofnice, nisam s daktarinom probala,ne znam zasto mi dr.nije prepisalakad sam isla drugi put do nje... Rekla je  samo da ne mazem rojazolom vise ako mi nije bolje i da luftam cim vise. Ja na svoju ruku mazem otopinom sode bikarbone i vode i fakat mi je bolje u ova dva dana... 
    Od kad imam gljivice ne stavljam jastucice uopce jer mi se sve unutra " vatreno" . pokusav nostane stavljat, a kad moram onda stavim sterilnu kompresu ili blazinicu od bebe. Mora ti biti pamuk. Ili sam si u pocetku narezala tetra pelenu na krpice. Da,bas je grdo nosit bebu takvim golim bradavicama,joskad me znao lupit il zakačit noktom- vidjela sam zvijezde! 
    Sto se tice noktica, moj se rodio s ostrimi dugim noktima i sva sreca sam uzela u rodiliste rukavice. Kad smo stigli doma odmah smo ih odrezali baby love skaricama,ali cure drage,on je i nakon toga imao ostre nokte da se odmah ogrebao. Do jucer je zbog toga nosio rukavice, pa sam jucer uzela svoju rašpicu i malo ih izrašpala,ali to je i dalje dosta ostro. Ne znam sto cu s tim njegovim nokticima- nece valjda cijelo ljeto imat rukavice! 

Ofnica
    14. Srpanj 2017. 14:44

Eloa ksk si napravila tu otopinu? Koliko čega? I kak to mažeš? Ili ispireš? Ti normalno malom daješ izdojeno mlijeko? Moj mali nema nista u ustima ali ja bi mu preventivno dala gel. Kak se koristi kod bebe?

Nella1211
    14. Srpanj 2017. 14:44

Charmed

Pitanjce - izgleda da mi mala halaplkivo jede. Tako brzo i jako vuče da svako dojenje traje do 10 min. I zna se zagrcnuti tijekom podoja tak da zna izgledati kao da se guši. A nakon kaj se podrigne i to onako muški, zna bljucnuti. I to nekad dosta. Savjeti?

I moja isto tako.. pokusavaj je stavljat na sisu prije nego pocne sama trazit i dok ne place.. da je sto smirenija.. moja isto do 10min doji..

A.M

Charmed
    14. Srpanj 2017. 15:18

Nella1211

Charmed

Pitanjce - izgleda da mi mala halaplkivo jede. Tako brzo i jako vuče da svako dojenje traje do 10 min. I zna se zagrcnuti tijekom podoja tak da zna izgledati kao da se guši. A nakon kaj se podrigne i to onako muški, zna bljucnuti. I to nekad dosta. Savjeti?

I moja isto tako.. pokusavaj je stavljat na sisu prije nego pocne sama trazit i dok ne place.. da je sto smirenija.. moja isto do 10min doji..

Rijetko plače za cicu, kužim kad je gladna, počne neke smiješne zvukove ispuštati i nogicama lupati. A valjda bu je prošlo...

Eloa
    14. Srpanj 2017. 15:20

Pomijesam jednu punu zlicicu sode i 1 dcl vode i operem bradavice time 3-4 puta na dan...da,normalno sam mu davala mlijeko..ja sam u biti od njega dobila.. I mazala sam mu usta(najbolje na dudu) nakon podoja kolicinom kao pola nokta....

Ofnica
    14. Srpanj 2017. 15:28

Hvala Eloa! Meni je isto jucer savjetnica rekla da mogu normalno davat izdojeno mlijeko, a rode pišu da se mora bacati to mlijeko, svasta. Certificirana savjetnica je ipak vise stručna.

Trenta
    14. Srpanj 2017. 15:43

Rojazol gel kod bebe ide na dudu. Mozes si staviti na zlicu i onda umocis dudu u to. Ja sam mu davala 4x dnevno. 

14. Srpanj 2017. 15:52

Ofnica

Hvala Eloa! Meni je isto jucer savjetnica rekla da mogu normalno davat izdojeno mlijeko, a rode pišu da se mora bacati to mlijeko, svasta. Certificirana savjetnica je ipak vise stručna.

To si krivo pročitala, piše samo da se ne čuva u hladnjaku ili zamrzivaču... već da se baca jer hladnoća ne ubija gljivice... po meni ima logike jer kad izvadiš iz friždera moraš ga zagrijati, pa tu dođe do povećanja koncentracije gljivica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.