Da li je koja od vas išla na carski?
Ak je aj mi molim vas napišite koji je tijek i da li poslije carskog jedete normalno i sve ostalo xD
Ja sam zavrsila na carskom;24h nakon provela na intenzivnoj i dobila samo infuziju,nakon toga prebacena na odjel,dobila casu vode i sirup za stolicu i polako pocela s bolnickom hranom (tu i tamo sam sprasila koji sladoled).Otpustili su nas sedmi dan nakon operacije.
Hej drage mame u početku sam vas ažurno pratila, ali sada sam u većem zaostatku.. Htjela sam vas pitati kakva vam je prehrana tokom dojenja sto papate.. Ja bi si pripremila neke juhice i koje varivo pa zamrznula, ali kada bi slušala sve sto smijem skoro mi nista ne ostaje..
Da se i ja pridruzim ovoj grupi, danas se u 14:20, pet dana ranije rodio Noa 😀
ja sam dobila već drugu mengu.
prva je bila sa 7 tj. Druga nakon 10 tj.
ja isključivo dojim i eto vještice. ( 2 dana kombinacije s AD om ne računam jer sam i tad dojila)
moja malena je dobra što se tiče noćnog spavanja. Budim je da bi joj dala sisati. Siše oko 21h, pa u 2:30h, pa u 6h. Kroz noć mi lijepo zaspi na sisi i tako nastavi dalje ne dižem je tad da podrigne jer bi se jako razbudila. Dignem je u zrak prije podoja da izađe ako je ostalo što.
što se tiče uspavljivanja navečer je okupam, nahranim stavim u kolica dam dudicu i tako zaspi. Nekad uz malo vožnje nekad ni to. A kroz dan mi zaspi isto u kolicima sa dudom i uz vožnju. I to gotovo ninad nije jači san al ne bunim se jer nam noći dobro prolaze.
danas mi spavala do 10:40h.
i da mislim da su joj crijeva napokon bolje proradila. Više nema tako grčeve i puno lakše prdi. Jeeee
url=https://lilypie.com]
Da li je koja od vas išla na carski?
Ak je aj mi molim vas napišite koji je tijek i da li poslije carskog jedete normalno i sve ostalo xD
Moj poduži post je u temi vinogradska na trudnicama
;)
Curka mi se unazad par dana,odnosno noci,pocela muciti sa grcicima opet!Zasad nije strasno,ne place,ali se grci!E,sad,dobili smo one Oleavit kapi-D vitamin!Pomislila sam da nije mozda od toga!Znam da se oni jednostavno pojeve,ne zna se uzrok pa nisam bas pametna!I kad se tako muci onda puno prducka!Mozda ju te kapi napuhuju!Dat cu joj ih jos samo danas pa cu vidjet kak ce bit!Jel i vi mozda imate te kapi?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj zaspi super u autu. Jucer smo vadili osobnu kartu i budile smo ga 15 minuta fotografkinja i ja. Nikako nije htio, jedva ga je uslikala kako skilji i onda se rasplakao i isti tren zaspao kad sam ga stavila natrag u kolica. Jucer sam kupila mobile za kinderbet i baby gym jer se mali poceo vise igrati i gledati, stalno trazi paznju.
Mala Ružice, čestitam i dobrodošla :)
Ofnice, da mi smo imali soor, ali sve je počelo naslagama u ustima..pa krenulo na moje bradavice, i na njegovu guzu..njemu je sve prošlo, a meni su bradavice i dalje užas, tako da mu jučer cijeli dan nisam mogla dati sisu...Problem je kad se ja obučem, stavim grudnjak-onda mi doslovno bradavice gore i peku me, a kad sam doma ih luftam pa je donekle ok...A moja doktorica osim rojazola ne želi ništa dati... Sad je zovem da probamo s Daktarinom, ali se ne javlja..luda sam već....
Dužna sam ti odgovor kako ide s novom izdajalicom. Znači uzela sam Medelinu dvostruku swing izdajalicu i mogu ti reći odlična je... Kao prvo gotovo sam za max 15 minuta s obje sise, i najbitnije sprazni ih do kraja...Sad to još nisu neke količine(jučer max izdojila 150ml nakon 5h neizdajanja) , ali se nadam da kak ću ih sad konačno prazniti do kraja, da će se one i više puniti-jer s Aventovom izdajalicom nikad ih nisam do kraja ispraznila...Puno je jača ova, i njezin maksimum dokle ide je meni taman i baš skužim kak jako vuče...
Bivša cimerice Mamika, da čula sam da od vitamina D mogu doći grčevi... Mi vitamin D uzimamo kroz Biogaju s vitaminom d...
Evo da vam velim sretne vijesti, mi jučer bili na kontroli nakon operacije Jana, i sve je super. Malac odlično piški bez katatera i prazni mjehur do kraja, tako da sad više ne mora niti antibiotike piti... Predstoje nam redovne kontrole, i vađenje urina 1x mjesečno, ali to je mala beba za ono što smo do sad, hvala bogu, uspješno prošli :)
Sortiraj odgovore
Najstariji