Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    18. Srpanj 2017. 09:11

Bok curke, evo da se i ja pridruzim na ovaj topic :) 11.07.2017. u 12:50h nam je stigla naša Nea  Od četvrtka smo doma i uživamo u upoznavanju jedino se ja još oporavljam od epiziotomije koja mi bas stvara probleme jer sam nemoćna i sve me boli pa vecinom lezim i dojim curicu svoju :) 

Kako je bilo vama mame koje ste rezane? Koliko vam je trebalo da dodete sebi i kako ste odrzavale savove i ranu? 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

18. Srpanj 2017. 09:46

Cromed 
    Ne mogu naci to 

• Kokica
    18. Srpanj 2017. 11:06

Bok curke. Da vas pitam...kak vi perete robicu bebinu? Ja odvojeno sa tekucim praskom za bebe i becutan omekšivacem i peglam obje strane i dalje je uzasno gruba a tetra pelene pogotovo.

• tmr28
    18. Srpanj 2017. 12:20

Ja perem sa nasom robom na 95 plus dodatno ispiranje...omeksivac je djecji a robica mekana....peglamo s unutarnje strane...

mamika3
    18. Srpanj 2017. 12:58

Kokica

Bok curke. Da vas pitam…kak vi perete robicu bebinu? Ja odvojeno sa tekucim praskom za bebe i becutan omekšivacem i peglam obje strane i dalje je uzasno gruba a tetra pelene pogotovo.

Ja koristim Persil za djecu i ocat ili omeksivac-kako kad!I robica je bila ok!Mislim da ti je stvar u omeksivacu!Uzmi neki za bebe-Cocolino,Lenor,Silan,Violeta!Uzimam one di pise sensitive!Trenutno Violeta rozi

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Srpanj 2017. 13:00

Perem ju s nasim rucnicima kojih uvijek ima brdo za oprat,a njene robe malo!Program Allergy plus sa duplim ispiranjem!,na 60!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    18. Srpanj 2017. 13:06

Eloa

Mala Ružice, čestitam i dobrodošla :)

Ofnice, da mi smo imali soor, ali sve je počelo naslagama u ustima..pa krenulo na moje bradavice, i na njegovu guzu..njemu je sve prošlo, a meni su bradavice i dalje užas, tako da mu jučer cijeli dan nisam mogla dati sisu…Problem je kad se ja obučem, stavim grudnjak-onda mi doslovno bradavice gore i peku me, a kad sam doma ih luftam pa je donekle ok…A moja doktorica osim rojazola ne želi ništa dati… Sad je zovem da probamo s Daktarinom, ali se ne javlja..luda sam već….
    Dužna sam ti odgovor kako ide s novom izdajalicom. Znači uzela sam Medelinu dvostruku swing izdajalicu i mogu ti reći odlična je… Kao prvo gotovo sam za max 15 minuta s obje sise, i najbitnije sprazni ih do kraja…Sad to još nisu neke količine(jučer max izdojila 150ml nakon 5h neizdajanja) , ali se nadam da kak ću ih sad konačno prazniti do kraja, da će se one i više puniti-jer s Aventovom izdajalicom nikad ih nisam do kraja ispraznila…Puno je jača ova, i njezin maksimum dokle ide je meni taman i baš skužim kak jako vuče…
    Bivša cimerice Mamika, da čula sam da od vitamina D mogu doći grčevi… Mi vitamin D uzimamo kroz Biogaju s vitaminom d…

Evo da vam velim sretne vijesti, mi jučer bili na kontroli nakon operacije Jana, i sve je super. Malac odlično piški bez katatera i prazni mjehur do kraja, tako da sad više ne mora niti antibiotike piti… Predstoje nam redovne kontrole, i vađenje urina 1x mjesečno, ali to je mala beba za ono što smo do sad, hvala bogu, uspješno prošli :)

Bravo za vas!!!!Jako mi je drago sto je napokon sve ok!Mi smo jucer bili na Sv Duhu,na kontroli uha,ako se sjecas da nije bilo odgovora na lijevo!Uglavnom,sve je u redu!Znas sta,ja bila zbog toga malkice zabrinuta,a kako je tek vama bilo zbog svega!Saljem puse!Ocekujem slike sa 2 mjeseca!Da vidim kako mali borac napredujePodsjetit cu te!!!!!!😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    18. Srpanj 2017. 14:20

Zene bas mi je drago da su vam djecica zdrava, nea nosta ljepse..tek sad vidim dok imam svoje u narucju 
    Ja perem njegovo posebno, imam jako puno robice i uvijek se tu nade koji rucnik, njegov ili nas pa stavim na brzo pranje ili na 40C (na vecini deklaracija pise prati na 40C)
    Nella kako je tvoja curica ovih dana? Ja mislim da moj ima skok u razvoju. Danas ima 6tj i 2 dana. Od jutarnjeg budenja oko 9 nije spavao, tek jednom ili dva puta po 15minuta. Ostatak vremena visi na meni i sisa i mazi se, vec me bradavice bole od toliko sisanja i igranja s njima..

Nella1211
    18. Srpanj 2017. 14:43

Cestitam novim mamama ... Eloa bas mi je drago da je sve super, nema ti lipseg poklona na svitu nego da je bebac super i zdrav... 
    Neko je pita za epiziotomiju..ja san imala 8 savova.. ispadanje tek negdi oko 20tog ne sican se tocno.. svaki odlazak na wc je bio i tusiranje.. posusit ranu i nasprwjat octaniseptom.. i onda bi lezala sto vise gola da se rana suši.. a par puta dnevo bi stavila rojazol na gazu pa stavila obloge od toga da mi stoji nekih 30tak minuta..
    Ninche moja malena pocela bit bas velika..prica nam svaki put kad se probudi bit ce mala brbljavica uziva gugutat i smijat se.. al mora bit naspavana i sita 😀😆.. jucer smo bili na pregledu ima 6kg.. udebljala se od izlaska iz bolnice 2kg.. sad ima misec ipo... duga je 59cm... narasla 6cm.. zadnje 2 noci mi pojide oko 12 navecer i spava do 5... pa se opet oko 8ipo budimo...tako da se nadan da ce i nastavit tako.. a dan je zanimljiv.. sve je zanima voli bit na rukama i gledat okolo.. voli spavat na nama..kad je spustimo brzo se probudi.. al bas uzivamo sada..vec smo se navikli .. dobili smo potvrdu od doktora da je malena super.. i sad san bas sretna.. 😆😆

A.M

Nella1211
    18. Srpanj 2017. 14:44

Ninche9

Zene bas mi je drago da su vam djecica zdrava, nea nosta ljepse..tek sad vidim dok imam svoje u narucju
    Ja perem njegovo posebno, imam jako puno robice i uvijek se tu nade koji rucnik, njegov ili nas pa stavim na brzo pranje ili na 40C (na vecini deklaracija pise prati na 40C)
    Nella kako je tvoja curica ovih dana? Ja mislim da moj ima skok u razvoju. Danas ima 6tj i 2 dana. Od jutarnjeg budenja oko 9 nije spavao, tek jednom ili dva puta po 15minuta. Ostatak vremena visi na meni i sisa i mazi se, vec me bradavice bole od toliko sisanja i igranja s njima..

I moja tek sada evo zaspala.. zabila se u muza i spavaju skupa..

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.