Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majaa32
    11. Srpanj 2017. 07:53

nelica_1106

Cure prvih mjesec i po je najteze….mislila da cu izludit..vifim da pusete za vodu,ja svojoj dajem malo posto je na AD,prijateljca mi je pedijatrica i kaze da obavezno vode ako je beba na AD jer ce inace biti problema sa stolicom

Koliko si davala vode po dsnu otprilike.ja neznam koliko joj je dosta Jedan dan dam kamilice rszrijedene drugi vode

• nelica_4
    11. Srpanj 2017. 07:55

Nella1211

Moja je navecer super.. priko dana je kako kad.. kad smo same najvise stignem,,ne ocekujem onda od muza nista i sama na brzinu odradin dok ona spava.. a kad mi je on doma MOBITEL po rukama, sto poslovno sta bezveze drkelja.. i ja ispalim..al polako san se uhodala skuzila sam da ne smimo bit vanka duze od 21 jer je uvati nervoza .. navikla je na svoj mir pocinje joj vec nocni san.. i nema sanse spavat u kolicima samo place.. popodne je jedno spavanje stavin na prsa u kolica sa sobon u dnevnu i tako mi puno puta lipo odspava dns 4 sata.. al san bila tako umorna da san samo u ta 4 sata uspila napravit rucak pojest i ja malo zaspala..posli mi nilo zao sta nisan napravila po stanu bar nesto al jbg.. takav dan..uglavnom priko dana je pocela bit dosta budna izmedu spavanja pa onda setamo po stanu ona sve gleda prati i tako.. raste mala bebica postaje velika 😆😆.. sutra nam je misec i tjedan 🤗🤗..
    Nelice jeli sa 3miseca ista lakse.. kako spavanje izgleda tada??

Lakse je svakim danom...i mi danas imamo te faze ako ne zaspi do 21 i 30 da bude toliko nervozna da vristi za poludit...odspava 10 sati u komadu preko noci i bolje je 😊 samo strplljenja

• nelica_4
    11. Srpanj 2017. 07:57

Majaa32

nelica_1106

Cure prvih mjesec i po je najteze….mislila da cu izludit..vifim da pusete za vodu,ja svojoj dajem malo posto je na AD,prijateljca mi je pedijatrica i kaze da obavezno vode ako je beba na AD jer ce inace biti problema sa stolicom

Koliko si davala vode po dsnu otprilike.ja neznam koliko joj je dosta Jedan dan dam kamilice rszrijedene drugi vode

Izmedji obroka nekoliko gutljaja..kmlamilica nikako navodno nije bas dobra za bebe malene..ima hipo komorac instant za male bebe ali moja ga ne podnasa...

11. Srpanj 2017. 09:40

moj muz je super. cak ujutro oko 6 - 7 kad se mali probudi, ode s njim u setnju da ja jos malo odspavam ili trening napravim. skoro uopce ne kuham, on napravi nekaj pa mi onda i smrzne porciju-dve za iduce dane. al moj radi u uredu i ima uglavnom fiksno radno vrijeme.
    znam okupati malog u kamilici i cini mi se da mu je onda lakse i s grcevima, smanjili su se i otkad ne jedem grahorice.

Ninche9
    11. Srpanj 2017. 09:43

Prvih mjesec i pol? Huh onda imamo jos malo za izgurat, mi imamo danas mjesec i tjedan dana 

Nella1211
    11. Srpanj 2017. 10:29

Ninche9

Prvih mjesec i pol? Huh onda imamo jos malo za izgurat, mi imamo danas mjesec i tjedan dana

Mi isto misec i tjedan... al ja nekako jedva cekan ta 3 miseca.. i da vrat skroz ojaca i da nestane mogucnost grceva..moja stvarno nema jake hvala Bogu...da pocne kuzit bas kuzit i druge stvari osim hrane 🙈.. nadan se da je tako sa 3.. hahah..ja san sebi nekako stavila taj misec u glavu..i jedva cekan da dodemo do te brojke..

A.M

11. Srpanj 2017. 10:43

Meni je bilo 6 tjedana kao neka čarobna granica, no onda sam na točno 6 tjedna paradoksalno dobila mastitis. Slijedeća granica mi je 4 mjeseca jer onda ćemo već dojiti dobar komad onih prvih 6 mjeseci i tada je već ok da se počne s dohranom pa mi je nekako ok da se kombinira umjetna hrana s majčinim mlijekom ako se nešto desi. Mislim da ću se krajem trećeg mjeseca napokon opustiti. Meni je ta hrana nekako najkompliciranija i najviše se brinem oko toga jer su mu nezrela crijeva i stvarno vjerujem da je majčino mlijeko najbolje za početak. Evo sad zadnje mi je pukla desna bradavica, ali j*b*š bol. Ne znam kak je vama, ali nakon tog mastitisa sam se počela topiti - znojim se naočigled, kaplje s mene - pogotovo dok dojim.
    Srećom, ja jako lako zaspim i u trudnoći nije bilo neke razlike s ovim danas. Znači on se budi svakih 1-2-3 sata po noći i ja mu dam sisu i zaspim opet. Jedini problem je kaj nemrem zaspati oko 8-9 kad i on, ali opet odspavam od 11 do 4 sigurno i onda još od 7-8 kad muž šeće malog. Minimalno 6 sati dnevno je čist ok. Što se tiče kuženja... po meni se on (a vjerujem i ostale bebe) razvijaju svakog dana. Sad me već štipka i ima najčešće ispružene šakice, dira se po glavici, guguće više, dok se kupa brčka s nogicama, uživa u kolicima... sladak je. Umirem od smijeha kad se počupa ili lupi po glavi pa krene neutješno plakati  

mamika3
    11. Srpanj 2017. 11:08

Majaa32

nelica_1106

Treba im 1 dl vode tokom 24 sata!Ili caja,ovisi sto dajete!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Srpanj 2017. 11:14

nelica_1106

Moja curka je zbilja dobra samo sto ja jedva cekam  dane kad ce ona naci svoj red!Odnosno,ritam!Da znam kad ce i koliko spavat,kad ce klopat..Da se mogu organizirat prema tome!Mislim da oni sa 2 mjeseva pocnu vise toga kuziti!Kako je netko napisao,dosad kuze samo hranu!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Majaa32
    11. Srpanj 2017. 11:41

Ninche9

Hehhe mi mjesec i devet dana Onda jos malo heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.