Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica_4
    11. Srpanj 2017. 12:28

Istina..moja ima vec neku rutinu,pa je lakse..zaokupim je igrckama i mobile joj ukljicim i dobro je...za to vrijeme peglam,kuham i sve ostalo sto ide u opis nas mama 😆
    Kako vi podnosite ove vrucine?moja samo u laganom pamucnom bodicu bez rukava..isto tako i preko noci...pokrijem je plahticom laganom ali odmah je makne sa nogama..tako da sam odustala od pokrivanja

Majaa32
    11. Srpanj 2017. 12:46

nelica_1106

Majaa32

nelica_1106

Cure prvih mjesec i po je najteze….mislila da cu izludit..vifim da pusete za vodu,ja svojoj dajem malo posto je na AD,prijateljca mi je pedijatrica i kaze da obavezno vode ako je beba na AD jer ce inace biti problema sa stolicom

Koliko si davala vode po dsnu otprilike.ja neznam koliko joj je dosta Jedan dan dam kamilice rszrijedene drugi vode

Izmedji obroka nekoliko gutljaja..kmlamilica nikako navodno nije bas dobra za bebe malene..ima hipo komorac instant za male bebe ali moja ga ne podnasa…

Kupila sam hippo koromac al nece ga bas.Izbaciva bocicu kad sam probala davat.

Nella1211
    11. Srpanj 2017. 13:05

Ja se toliko bojin da ne dehidrira po ovin vrucinama.. sinoc je bila nervozna nekih uru vrimena i plakala.. i valjda od tog svega je malo ozednila i ja joj pipam veliku fontanelu kad ono udubljena.. umrla san od straha i na silu je prispojila na sisu da popije bar malo tekucine iako nije bila gladna.. i doalovno kako se napila tako se fontanela lagano vratila u normalu.. i evo jutros kaka ko luda vec 5 puta..strah me da nije proliv.. i opet joj udubljena i opet je stavin na sisu i napije se a jela je ima 45min..i fontanela se izravna..sad san luda i stalno je mazin da vidin jel dobro... pa san cak i vodu prokuvala i dala joj doalovno pola zlice nakon dojenja ..draze mi je da malo vode popije nego da dehidrira.. ajme svaki dan neki strah.. vrucine su uzasne.. glava ce nam svima explodirat.. gledan u more ne smin se kupat.. joj zene moje tesko je ovo.. al lakse kad se imas kome ovako malo izjadat.. al koliko god tesko bilo..ja ne bi svoju bucku dala od sebe nikome ni na minut..

A.M

Nella1211
    11. Srpanj 2017. 13:10

nelica_1106

Istina..moja ima vec neku rutinu,pa je lakse..zaokupim je igrckama i mobile joj ukljicim i dobro je…za to vrijeme peglam,kuham i sve ostalo sto ide u opis nas mama 😆
    Kako vi podnosite ove vrucine?moja samo u laganom pamucnom bodicu bez rukava..isto tako i preko noci…pokrijem je plahticom laganom ali odmah je makne sa nogama..tako da sam odustala od pokrivanja

Pa da..pa to... a ovako samo zna za hranu.. i to je to.. nista drugo je ne zanima.. moja je samo na mom mliku..i vozimo se i doslovno imamo jos 5min voznje i uc u stan.. ona odjednom krene plakat i nema smirivanja..njoj je doslo vrime papice i panika je..a ne mogu joj sisu davat u voznji.. a ne isplati mi se stajat radi 5min..i tako pivas mazis ljubis..pricas..ma nema tog nacina da je smiri dok ona ne dobije hranu..to me izludi..zao mi je da place a nekad ne mos ispunit njene zahtjeve u minuti..😣😥🤔

A.M

mamika3
    11. Srpanj 2017. 14:01

Majaa32

nelica_1106

Majaa32

nelica_1106

Cure prvih mjesec i po je najteze….mislila da cu izludit..vifim da pusete za vodu,ja svojoj dajem malo posto je na AD,prijateljca mi je pedijatrica i kaze da obavezno vode ako je beba na AD jer ce inace biti problema sa stolicom

Koliko si davala vode po dsnu otprilike.ja neznam koliko joj je dosta Jedan dan dam kamilice rszrijedene drugi vode

Izmedji obroka nekoliko gutljaja..kmlamilica nikako navodno nije bas dobra za bebe malene..ima hipo komorac instant za male bebe ali moja ga ne podnasa…

Kupila sam hippo koromac al nece ga bas.Izbaciva bocicu kad sam probala davat.

Nece ni moja na bocicu!!Ali stavim ju u krilo i dajem joj na zlicu!Tjesim se da bar nesto popije!Dajem joj po pola male zlicice,ali kad pocne pljuvat onda prestanem!Nema smisla kad sve ispljune!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    11. Srpanj 2017. 14:13

Joj,cure,narucili me na pregled za doslovce 2 mjeseca!Da,da...Onaj koji se treba obavit6-8 tjedana najkasnije!Nemaju termina,guzba jer u 8 mj idu  na go!A mene zanima kad se moze poceti sa spolnim odnosima?Da skinem muza s dnevnog reda!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ninche9
    11. Srpanj 2017. 14:43

Pa navodno nakon 6tj odnosno nakon pregleda kod ginicke. Ja sam bas jucer obavila svoju...

Ninche9
    11. Srpanj 2017. 14:44

Mislim, ne bracnu duznost nego posjetu kod ginicke 

Nella1211
    11. Srpanj 2017. 14:47

Hahahhaha... DA SKINEM MUZA S DNEVNOG REDA !!! Kraljice nasmijala san se ba bas 😅😆😆😂😂😂😂

A.M

mamika3
    11. Srpanj 2017. 15:43

Ninche9

Mislim, ne bracnu duznost nego posjetu kod ginicke

😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.