Evo za one koje zanima kupanje.. zvala ginekologa i pitala jeli mogu posto mi je pregled tek 27. 😣😣.. i kazu mi dok god ide mrvica lohija nije preporucljivo jer to znaci da je usce maternice jos otvoreno.. a meni su sada bile lohije tako da jos malo 🤗🤗🤗..
A.M
Meni je isto lijeva slabija od desne. Nikak da se napuni brzinom kao i desna. Kad je ful izdojim treba joj 5h da se napuni, dok je desna puna za 2.5h.
Svaka cast da mozes Ofnice sama rukom toliko izdojiti. Moj maximum je da rukom potjeram jedan do dva mlaza al ne vise od 10ml:(
Sto se tice vode, danas nam je pedijatrica rekla da slobodno mogu dati djetetu malo vode tokom ovih vrucina iako je na MM. To malo je do 10 ml. Ako smo vami da uzmem janinu najmanju bocicu tako da se sto manje puta otvara ( zbog sterilnosti) i brze potrosi.
Sto se tice vode, danas nam je pedijatrica rekla da slobodno mogu dati djetetu malo vode tokom ovih vrucina iako je na MM. To malo je do 10 ml. Ako smo vami da uzmem janinu najmanju bocicu tako da se sto manje puta otvara ( zbog sterilnosti) i brze potrosi.
Tako je meni moja isto rekla..da su prevelike vrucine da nije humano.. ona inace nije za to da se daje voda dok se doji..al da je ovo uzasno i da dam po 2-3 zlice vodice.. jer bebe znaju dehidrirat..al ja svojoj pratim fontanelu dok vidim da se mrvicu udublila odma na sisu da se malo napije..al na onu puniju di mi ima vise ovog prvog vodnog mlika..
A.M
Cure, a jel prokuhavate tu janu? Jer to nije sterilna vida, pogotovo kad znamo da je to voda koja tko zna koliko stoji u boci plastičnoj...to je mineralna flaširana voda. Ja sam za prokuhavanje pa cak i nje. Ali negdje sam pročitala da Bistra i Studena imaju puno manje kamenca od jane.
Cure, a jel prokuhavate tu janu? Jer to nije sterilna vida, pogotovo kad znamo da je to voda koja tko zna koliko stoji u boci plastičnoj…to je mineralna flaširana voda. Ja sam za prokuhavanje pa cak i nje. Ali negdje sam pročitala da Bistra i Studena imaju puno manje kamenca od jane.
Ja ne dajen janu..samo prokuvanu..mislin nije da nesto san puno i dala jer pratin bas po glavici..ako je nakon dojenja opet udubljeno..onda znaci da je jos zedna..al toliko san je dns puta na sisu stavila da nije bila niti mrvu zedna..evo sad san joj dala al mozda sve skupa 10kapi vodice cisto eto malo noc je..odspavat ce malo duze nego preko dana pa eto..hahah.. i iman spremno prokuhano u bocici za preko noci.. tako da ja ne dajen dok ne vidin bas da triba..dok joj je mliko dovoljno super.. al danas san je svakih uru stavljala tako da je dns odlicno..jedva cekan da zaladi.. 😣😣😣
A.M
Ja sam svoju nekako mislila prevariti!Staviti nesto malo ad-a u npr20 ml vode!Tako da ,ako bi to ona htjela,unijela bi u sebe dosta vode!Ovako joj dajem na zlicicu poslije svakog hranjenja ako ostane budna,ali nakon par zlica pocne pljuvati!A bome nekad i stisne usnice!😀!Sad sam joj pipala fontanelu pa nije udubljena!Znaci da je ok!Vise mi je pun kufer ovih temperatura!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bar ja tako gledan po fontaneli..po nekom mom ...jer dite kad je zedno udubi se.. ej znojin se nenormalno.. fuuuj ..tusiran se ja mislin 20puta.. al evo bas dns selimo na vikendicu do kraja lita pa ce bit lakse.. stan i ovaj asfalt po vrucinama je uzas.. drugacije kad mos isprid kuce sidit i uzivat.
A.M
Eloa kako si ti skuzila da imas gljivice na bradavicama? Samo jer je mali imao soor u ustima? Mene strasno bole, ne znam je li zbog izdajalice ili zbog mogucih gljivica. Mali nema nista u ustima. A i guzica mu je dobro, nema vise gljivicni osip.
Lagertha jel ti se cini da bi ona savjetnica u baruna filipovica mogla znati to ocijeniti sta se tice bradavica? Pitat cu ju danas. Pedijatar je na GO sad, a zamjena je ajme majko...
Sortiraj odgovore
Najstariji