Nella1211 kako mislis da se ne mozes kupati?
Mi nemamo ni mjesec dana jos, tek za 8 dana. Nikako se ushemiti s hranom, nikako je dosta. Sad si mislim da svo vrijeme kad je plakao da to nisu bili grcevi vec glad. A ne bi nikako na AD, stalno kombiniram cice i izdojeno mlijeko. Imam osjecaj da su stalno u poslu. Spavamo po noci od 00 do 4 pa opet do 7. I onda je tulum preko dana do nekih 16. Kad opet opali 3 sata. I onda nis. Jucer prvi put bili vani na 10 min. Prevruce mi je za ista tak da smo doma.
Dal vas nekad presjece u bradavicama iznutra prema van kao da je netko zapiknuo iglu? Ostra siljasta bol...
Da vam se malo javimo I mi :)
U odnosu na vase bebice mi smo jos skroz mali a ja sam jos sva u strahu oko svega sto radim...pa jel dovoljno pojeo, pa jel previse spava, kada ga buditi...svasta nesto...ali polako se uhodavamo.
Patronazna nas je vagala I malo je pao na tezini od izlaska iz bolnice ali ni sama nisam sigurna je li mi to trenutno ikakav pokazatelj jer se sekundu prije vaganja toliko jako pokakao (ja ga nosim patronaznoj na vagu, bez pelene, a on zakakao I mene I tepih I kauc ) da me bas zanima koliko bi bio da smo gavagnuli sekundu ranije. Inace stalno je na cici. Mlijeka imam I on to, po mojoj procjeni, dobro povuce. Skoro svaka pelena je ukakana I mokra, povremeno bljucne, puno prducka. Koliko sam shvatila to su sve znakovi da fino papa. Sutra opet dolazi patronazna I ne znam kaj cu ak je jos dodatno izgubio na gramazi. Ne bi htjela dohranu uvodit, jos mi je rano...
Oprostite na dugom postu :)
Nella1211 kako mislis da se ne mozes kupati?
Mi nemamo ni mjesec dana jos, tek za 8 dana. Nikako se ushemiti s hranom, nikako je dosta. Sad si mislim da svo vrijeme kad je plakao da to nisu bili grcevi vec glad. A ne bi nikako na AD, stalno kombiniram cice i izdojeno mlijeko. Imam osjecaj da su stalno u poslu. Spavamo po noci od 00 do 4 pa opet do 7. I onda je tulum preko dana do nekih 16. Kad opet opali 3 sata. I onda nis. Jucer prvi put bili vani na 10 min. Prevruce mi je za ista tak da smo doma.
Dal vas nekad presjece u bradavicama iznutra prema van kao da je netko zapiknuo iglu? Ostra siljasta bol…
Prijateljica mi je rodila misec prije mene.. i privatno je isla na prvi pregled i receno joj da se ne kupa dok ne produ 2miseca..valjda radi infekcija ..sta ja znam..i reza mozda unutarnji rez sporije zarasta pa da ne bi bilo nesto..stvarno ne znam..ja odlucila cekat da vidin sta ce moj rec..cekan svoj prvi pregled nadan se da ce rec da mogu na kupanjac..nije da se mogu brckat..al bar uskocit u more i zaronit ohladit glavu svaki dan na 3minute bi mi bilo stvarno dovoljno..🤗🤗🤗... jel neko zna nesto o tom kupanju vise?? Ja se nisan puno ni raspitivala kako mi je ona to rekla mislila san da je svima tako..da je to normalno??
A.M
Trenta mene bole bradavice za popizdit, valjda od izdajalice...nocas se cak ručno izdajala, izdojila samo 100ml, a na izdajalicu 160-180, nekad i vise. Uzas kak me bole, jucer sam namazala rojazolom jer sam si zabrijala da nisu mozda gljivice.
Lagerha u cet idem u ono savjetovalište na Baruna Filipovica pa cemo vidjeti sto vele na naše neuspješno dojenje, gdje su problemi. To cu jos probati, onda sam sam stvarno iscrpila sve mogucnosti. Sad sam opet probala dati ciku, tak me cmoknuo da sam sve zvijezde vidjela...mozda nije toliko do njega nego te moje bolne bradavice, uzas. Nikako da očvrsnu... kako to postići???
Stvarno ne znam kak da ti ocvrsnu Ofnice. Nadam se da ce ti Baruna pomoci. Evo uvela sam i elektricnu i rucnu izdajalicu i cicanje plus syntocinon sprej za nos da lakse ide mlijeko. Mozda da probas s tim? Ne znam jos oce li nam pomoci taj sprej ali mi dr kaze ce otpustiti kanalice. Drzte fige. Pokusavam sto duze da je na cici prije nego dam bocicu, ali svaki put nakon 5min zaspe koliko se napreze da povuce. Ak ne zaspe dreci. I tako u krug. Zaspe na minutu i opet ga uhvati glad koja ga probudi i dreka.
Za kupanje nisam jos cula al cu pricat s ginicem
Cure kako dozirati san simplex kapi? U uputama pise 15 kapi kod svakog obroka. Jel to 15 kapi dnevno ili sta? Zbunilo me to.
Trenta sprej sam imala...nisam primijetila neku razliku. Ručna izdajalica ajme majko kako nateže bradavice, s njom san u početku, necu ni spominjat kako mi je nanovo razvalila ragade. Električna mi je u početku bila ok, a sad kako izdajam vec negdje mjesec dana svaki dan oko 5-6x, bradavice su mi ful izmaltretirane. Nije uopce tak bezbolna. Tako da sam evo nocas i sad popodne ručnom tehnikom izdajala da se malo odmore. Kod dojenja, beba ne bi trebala ni dotaknuti bradavice, a kod ovih alternativnih načina dolaska do mlijeka, bradavice turbo nadrapaju.
Ninche koliko ti onda traje bočica??? Par Sana svega...ufff to je dosta kratko.
Pozdrav cure, vi mene jos ne znate....ali ja vas pratim od prvog dana jos na ljetnim bebama, tako da vase price sve znam :)
Zivim u Njemackoj. Rodila sam na carski jer je beba bila na zadak. Porod na zadak nisam pokusavala jer sam prvorotka i savjetovali su carski,koji je bio 1.6.Na kraju je ispalo dobro da je tako, jer je pupcana bila oko vrata.
E sad imam jedno pitanje, danas vec treci dan mi beba place neutjesno i uvijek je samo popodne. Prekjucer su bili grcevi ali jucer i danas nisu,sigurna sam. Ona jednostavno ima svoje 2-3 sata koja provede na rukama i svako malo place kao kod grceva. Ovo nam je sesti tjedan sve si mislim mozda je taj skok u razvoju,ali svejedno sam morala upitat da mi bude lakse,ako je nekome ovo poznato. .aravno, ako se nastavi i sutra i bude mi i dalje izgledalo da nisu grcevi vodit cu je doktoru. Mozda je nekom glupo ovo moje pitanje,ali sta cu...s drugim cu znat vise :)Sorry na dugom postu.
Sortiraj odgovore
Najstariji