Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    08. Srpanj 2017. 22:23

Ofnice nadam se da cete uspjeti. Bilo je na jednom videu na youtube da je curica prosisala s 8mjeseci nakon toliko vremena bocice uz pomoc onog SNS sustava.mislim da cak u sklopu filma Mlijecna staza.sjecan se toga jer me bas zacudilo 

Ninche9
    08. Srpanj 2017. 23:31

Sad sam cutala u Rodinoj grupi na fejsu razna pitanja i da znas da nisi jedina s tim problemom.. vidjela sam u jednom postu da ima bocica za kupit Medela Calma koja funkcionira na principu vakuma znaci mlijeko ne curi samo nego beba bas mora vuci. Mozes prosurfati...

koskica
    08. Srpanj 2017. 23:44

Doris nam je bila danas na vaganju i dobila je 170 grama u 4 dana što je super. A u mjesec dana prihe toga bila je dobila 330 grama. Sad je u 4 dana dobila pola od ovog.
    što smo mi promjenile? Vriheme između podoja je produženo na 2 - 2,5 h.
    dajem joj prvo jednu sisu onda drugu i ako imam što izdojenog i to. ( najčešće to bude do 20ml)
    duže je stavljam da siše igram se s rukicama, nogicama, mihenjam svoj položaj, dragam je po vratu i iza uha.

to bi bilo ono generalno. Davala sam joj dva dana AD bebimil i dobila mi je strašne grčeve i jedva se pokakala. Imala je baš tvrdu stolicu od AD-a. To s sisanjem nikad nije bilo tako..
    Znači moramo se više truditi s cicanjem i da budim je po noćibda češće papa.

url=https://lilypie.com]

Eloa
    09. Srpanj 2017. 11:52

Bravo za doris i mamu! 
    Cure, ako dijete vecinom jede moje mlijeko i mozda 3 obroka AD-a dal mu moram davati caj? Od prekjucer mi mali ima problem sa stolicom, jel moguce od dohrane? Jer od prekjucer smo uveli tih par obroks dohrane..

koskica
    09. Srpanj 2017. 13:45

Eloa
    Moguće je da je od dohrane. Vrlo sličan princip kako si ti opisala sam i ja radila sa svojom i onda sam primjetila da sve manje želi sisu a sve više flašicu i na svoju sam odgovornost prekinula s time i vise se trudim oko sisanja.
    jedan od razloga je i baš taj što mi nije kakala dva dana a kad je od AD jij bila trvrda stolica i baš se mučila.

Ja joj nisam davala čaj. Ako ti je na sisi i siše ono prvo vodenastije mlijeko onda nebi trebalo ništa

Eloa
    09. Srpanj 2017. 14:17

Koskice,ne mogu drugacije radit kad siše jako slabo,ja na izdajalicu ne mogu izvuci dovoljno za njega,a on je staaaalno gladan... Ne mogu dijete ostaviti gladno...

09. Srpanj 2017. 14:48

Koskice mozes je i presvuci usred podoja da je razbudis, rekli su da to isto pali. Svaka vam cast cure sto se izdajate!!! Ja sam se probala izdojiti u sterilnu posudicu rucno i trebalo mi je pola sata za mozda jednu zlicu mlijeka. Njemu ide puno brze i lakse mlijeko van kad sise, da se ja moram izdajati umro bi od gladi.

Eloa
    09. Srpanj 2017. 14:53

Lagertha,moj je isto gladan,zato koji put moram dati AD.. Od neki dan smo to skuzili...meni je problem sto s izdajalicom prvih 50-60 ml ide ok,ali vise od toga rijetko kad, a on moze pojest vec i 100ml... Na sisi povuce mooozda 30ml po nekoj mojoj procjeni...ovih dana jako je zahtjevan i kad mi muza nema doma ne stignem se ni izdojiti... Grozno

koskica
    09. Srpanj 2017. 15:39

Eloa,
    Ma jasno. Dapače. Ja sam isto bez razmišljanja krenula s AD jer je bila gladna al kažem kod mene drugačija situacija. Ja mislim da hvala bogu imam mlijeka al ona jako lijeno jede pa se tu trudimo.
    Izdajanje mi je isto bilo muka. Probala sam sa dvije izdajalice Avent i Nuby i nijedna mi ne može izvuči koliko ja mogu ručno al to stvarno traje. A opet s druge strane ona može puno više posiaati nego ja izdojiti. To je naša situacija.
    ovje nam je stvarno kod svake specifična situacija pa eto da primjenimo i isprobamo što kod koje pali.
    lagherta i to pokušavamo

Ofnica
    09. Srpanj 2017. 18:59

Eloa kad daješ Ad obavezno moraš dati vodu pola sata poslije, ako beba ne zaspi. To je meni rekla sestra kad sam bila na Hitnoj zbog mastitisa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.