Hvala neva! Bas sam danas patronaznu pitala i veli da nema potrebe jer vecinom dobiva moje mlijeko...tako da mu necu davati... Mamika,ma jedem ja slatko, mislila sam da strajkam na nacin da ne stignem peci kolace ko sto sam prije,svaki vikend neki :-)
Ajme cure ja sam preumorna..moja jede svako sat ipo i nemoze se naravno lipo najest.Mozda joj je prevruce.Tako da mi se dan svede na hranjenje nje pranje i steriliziranje bocica i presvlacenje nje.navecer kupanje pa je uspavat.Danas mw glava boli uzas maloprije sam proplakala od bolova i muke.Od muza nikakve koristi bas nikakve Uzas zivi
Maja,i moj Jan jede svako malo i jako puno. Zna pojest i po 130ml sto mi se za dijete njegove dobi cini previse,ali patronazna je rekla neka mu damo dokle god od te kolicine ne povraca,a nije nijednom. Rekla je da sad nadoknaduje ono sto je premalo na sisi pojeo do sad. Sto se tice muza necu se zalit, on zna biti na mobitelu, ali i skuha rucak, usisa, pere ves, pod i jos radi 8h na dan... Aha, i premota pelenu kad ja ne mogu :-)
Hvala neva! Bas sam danas patronaznu pitala i veli da nema potrebe jer vecinom dobiva moje mlijeko…tako da mu necu davati… Mamika,ma jedem ja slatko, mislila sam da strajkam na nacin da ne stignem peci kolace ko sto sam prije,svaki vikend neki :-)
Ha ha....Mislim da se samo ja ovdje suzdrzavam od zderanja!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ajme cure ja sam preumorna..moja jede svako sat ipo i nemoze se naravno lipo najest.Mozda joj je prevruce.Tako da mi se dan svede na hranjenje nje pranje i steriliziranje bocica i presvlacenje nje.navecer kupanje pa je uspavat.Danas mw glava boli uzas maloprije sam proplakala od bolova i muke.Od muza nikakve koristi bas nikakve Uzas zivi
I tebi je veselo s muzeem,a?Ne mogu ni sebi pomoc nazalost,al ak ti kaj pomaze nisi jedina!Koliko ti je sad bebolina stara?Moja ima mjesec dana i tek je prije dan-dva pocela preko dana i noci rjedje jesti i vise pojede!Inace je preko dana bilo svakih sat,sat i pol,pa malo prije spavanja,a to je bilo svako malo!Uzela bi svega par gutljaja i to je to!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Netko je spomenuo uhodavanje...Mi ga imamo nocu,ali danju nula bodova!Nocu zaspi oko ponoci,kako kad!Evo sad se muci sa spavanjem!!Odspava 6-7 sati u komadu,pa onda 3 sata u komadu i onda jos 2!I to je njezin nocni san!A ovo po danu nema veze s vezom...😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I tebi je veselo s muzeem,a?Ne mogu ni sebi pomoc nazalost,al ak ti kaj pomaze nisi jedina!Koliko ti je sad bebolina stara?Moja ima mjesec dana i tek je prije dan-dva pocela preko dana i noci rjedje jesti i vise pojede!Inace je preko dana bilo svakih sat,sat i pol,pa malo prije spavanja,a to je bilo svako malo!Uzela bi svega par gutljaja i to je to!
Bebica ima misec i 9 dana danas..Ma ona je meni super ssmo sta nemogu sve sama.Preumorna sam.Moja mama radi non stop sad sezonu dode mi kroz jutro sat vrimens dok ja nesto po kuci pocistim ,nemogu je duze zadrzavat jer je i ona umorna radi po cile dane.Od svekrve nikakve koristi Ona ima 70 godina bole je kukovi i nista nece da radi.tTako da ja kuvam i za nju i nas .A muz me bas nervira( valjda kako sam preumorna tako mi svaks sitnica smeta).
Netko je spomenuo uhodavanje…Mi ga imamo nocu,ali danju nula bodova!Nocu zaspi oko ponoci,kako kad!Evo sad se muci sa spavanjem!!Odspava 6-7 sati u komadu,pa onda 3 sata u komadu i onda jos 2!I to je njezin nocni san!A ovo po danu nema veze s vezom…😂😂😂😂😂
Moja jos nema ritam.Osim mozda navecer kad zaspe oko 00:00 pa se budi oko 2:00 pa u 4:00 pa j 6:00 i tako.Nije svaki dan ista ura nekad zna i oko 1:00 pa u 3:00 i tako..Evo danas je zaspala u 23 i sas je vec pojela i ja je nosim da rutne.
Moja sad odspavala pol sata!Oci joj na pol 12,al nikako bas utonuti u san!Iskreno ne znam sta joj je..Da se ispravim....IMALI SMO nocni san!Dvije,tri noci....Vise ga nema...😂😂😂😂😂😂Da sam normalna poludila bih od svega!To sam trebala u potpis stavit!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure prvih mjesec i po je najteze....mislila da cu izludit..vifim da pusete za vodu,ja svojoj dajem malo posto je na AD,prijateljca mi je pedijatrica i kaze da obavezno vode ako je beba na AD jer ce inace biti problema sa stolicom
Sortiraj odgovore
Najstariji