Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    09. Srpanj 2017. 19:07

Ja sam danas isto dala ciku u dva navrata ali to je bilo tako kratko i malo sisanja da te Big oslobodi, počeo je plakati nakon 5 min i nervozirati strasno. A ja stisnem bradavicu a ono curi mlijeko, teče...spavaćica mi na drugoj strani bila sva mokra. Ja imam slučaj kao Koskica. Samo nem Boga da moj vise bude na sisi duze od 5-10min jer počinje urlati. 
    Razmišljala sam i o sns sistemu s prstom, ali nekako mislim da bi to njemu bila patnja sad kad je ufurao u bočicu...da urla tjednima i počne gubiti na težini zbog prelaska na nove metode, to ne bih podnijela, da dijete ima traume zbog gladi. Radije cu ja patiti i izdajati se. 

Ofnica
    09. Srpanj 2017. 19:09

Eloa i meni je problem to vrijeme kad se izdajati...zato idem sa sveki na more da ga bar ona tad pričuva. Muz isto po cijele dane radi.

Eloa
    09. Srpanj 2017. 23:10

Ofnice, a koliko vode? I samo kad ne zaspi? Mislim da mi se nije desilo da ne zaspi nakon ad-a... Jedino ako sam mu premalo dala...

Ofnica
    10. Srpanj 2017. 05:42

Ponudi vidu oko 10ml p koliko popije. Jer AD je hrana samo, a ne sadrži vodu kao MM. Tako je meni rekla sestra. Ako beba spava i ne trazi, onda nista. Zguglaj adaptirano mlijeko i voda.

• nelica_4
    10. Srpanj 2017. 16:24

Drage mame ljetnih beba..ja sam mama bebe proljetnice ❤ ali nema grupe pa se nadam da me prihvacate pod svoje 😊 curka je stara 3 i pol mj.,.

Eloa
    10. Srpanj 2017. 17:18

Naravno da DA! Ti si vec iskusna,dobro ce nam doci savjet iskusne mamike! Cure,kak ste ovih dana? Jesmo se svi vec  polako uhodali? Nama je ovaj vikend bilo mjesec dana i slavili smo mali rodendan i ti sa tortom! Ispekla baka :-) mama sad štrajka s kolacima... Jel vi imate vremena za sto osim i dojenja i premotavanja pelena?

mamika3
    10. Srpanj 2017. 17:41

Ja ne dojim,al vremena recimo nemam!Ujutro dok mala spava,znaci dok joj ne zavrsi nocni san trcim po stanu i pospremam ,kuham,peglam....Preko dana kad je budna trazi drustvo onda sam s njom!Preko dana kratko spava,sta god zapocnem ne mogu dovrsit!Navecer izadjemo od nekih pola 7 do cca 9 i ona njeno kupanje te starija djeca-kupanje,vecera....Tak da ovo vrijeme dok sam vanj pustim mozak na pasu-malo se odmorim!A navecer opet treba i sudje oprat i malo pospremit!Od muza doslovce nikakve koristi!Stalno s mobitelom u rukama,prstom ne makne!Onda sam zivcanaNemam volje ni za jest,onda znate koliko je sati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    10. Srpanj 2017. 17:42

Eloa

Naravno da DA! Ti si vec iskusna,dobro ce nam doci savjet iskusne mamike! Cure,kak ste ovih dana? Jesmo se svi vec polako uhodali? Nama je ovaj vikend bilo mjesec dana i slavili smo mali rodendan i ti sa tortom! Ispekla baka :-) mama sad štrajka s kolacima… Jel vi imate vremena za sto osim i dojenja i premotavanja pelena?

I ti strajkas sa slatkim??😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

NevaNevičica
    10. Srpanj 2017. 18:26

Eloa

Ofnice, a koliko vode? I samo kad ne zaspi? Mislim da mi se nije desilo da ne zaspi nakon ad-a… Jedino ako sam mu premalo dala…

Eloa, ja sam sa svojom provela dan na pedijatriji na promatranju koliko jede jer je slabo napredovala u težini, tamo su joj davali AD u nekoliko navrata i vodu\čaj nitko nije niti spomenu. Ja sad isto kombiniram svoje i AD i ništa joj dodatno ne dajem.

Nella1211
    10. Srpanj 2017. 21:20

Moja je navecer super.. priko dana je kako kad.. kad smo same najvise stignem,,ne ocekujem onda od muza nista i sama na brzinu odradin dok ona spava.. a kad mi je on doma MOBITEL po rukama, sto poslovno sta bezveze drkelja.. i ja ispalim..al polako san se uhodala skuzila sam da ne smimo bit vanka duze od 21 jer je uvati nervoza .. navikla je na svoj mir pocinje joj vec nocni san.. i nema sanse spavat u kolicima samo place.. popodne je jedno spavanje stavin na prsa u kolica sa sobon u dnevnu i tako mi puno puta lipo odspava dns 4 sata.. al san bila tako umorna da san samo u ta 4 sata uspila napravit rucak pojest i ja malo zaspala..posli mi nilo zao sta nisan napravila po stanu bar nesto al jbg.. takav dan..uglavnom priko dana je pocela bit dosta budna izmedu spavanja pa onda setamo po stanu ona sve gleda prati i tako..  raste mala bebica postaje velika 😆😆.. sutra nam je misec i tjedan 🤗🤗..
    Nelice jeli sa 3miseca ista lakse.. kako spavanje izgleda tada??

A.M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.