Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    29. Listopad 2017. 08:43

Da li vaše bebice mlataraju rukama dok cicaju? Moja je to počela od nedavno raditi. Čak me "dragala" po obrazu . Al dosta se sad hvata za majicu, grudnjak ili sl...

mrva2017
    29. Listopad 2017. 08:54

Kiara19

Joj sad cete sve otici na face 😔 a ja ga nemam. Da i ja pohvalim onaj sapun iz dm-a… odlican je, rijesila sam cak i stare mrlje od kakice.

Kako se sapun zove? Da ne trazim po stranicama ranije...

Charmed
    29. Listopad 2017. 09:39

mrva2017

Kiara19

Joj sad cete sve otici na face 😔 a ja ga nemam. Da i ja pohvalim onaj sapun iz dm-a… odlican je, rijesila sam cak i stare mrlje od kakice.

Kako se sapun zove? Da ne trazim po stranicama ranije…

Pretpostavljam da je o ovom riječ.
    http://www.oceni.rs/wp-content/uploads/ScreenHunter_05-Jun.-22-12.58.jpg

• gala_28
    29. Listopad 2017. 10:18

Charmed

Da li vaše bebice mlataraju rukama dok cicaju? Moja je to počela od nedavno raditi. Čak me "dragala" po obrazu. Al dosta se sad hvata za majicu, grudnjak ili sl…

moja mlatara ako ima paralelku papanje-vjetrovi :D pa je nervozan. nikakvo draganje od njega :D a kažu da su sinovi mamine maze. moš mislit!

Meri
    29. Listopad 2017. 10:34

Charmed

Da li vaše bebice mlataraju rukama dok cicaju? Moja je to počela od nedavno raditi. Čak me "dragala" po obrazu. Al dosta se sad hvata za majicu, grudnjak ili sl…

Moja je pocela dosta mlatarati s rukicama, posebno desnom. Prije to nije radila.

Charmed
    29. Listopad 2017. 11:51

Da valjda to ide s mjesecima. Samo zna tak jako maltarat, samo čekam apekat u bradu 

Ofnica
    29. Listopad 2017. 12:08

Mrva i Charmed, to je taj sapun da, denkmit

• blu5
    29. Listopad 2017. 12:09

Moja isto mene drzi za majicu dok jede al ne mlatara rukama😂

Me+mybaby
    29. Listopad 2017. 12:17

I drzi za majcu i mlatara i masira ciku... Valjda da sto prije mlijeko izade 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

manuela
    29. Listopad 2017. 12:37

evo I ja san poslala zahtjev, Nisan aktivna Na forumu Jer nece priko mob da mi otvori tipkovnicu za pisat Na klokanici, Neznan zasto hahaah, ovo sad pisen Sa muzeva mob Jer Nisan dugo Bila aktivna pa eto, voila bi u grupu 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.