Trenta, ma patronažna je sa mnom sve prošla vec to, rekla mi nek izdajam i zagrijavam cicu i bradavicu, to je očito blister s unutarnje strane, moram maltretirati tu cicu i stiskati kvržice na sitno, da ih razbijem, a bole za popi****...alternativa je izdajati toliko da popusti pritisak i završiti s mm. Popodne sam izdojila iz obje samo 120. A vidjet cu...ako ce me to toliko nastaviti boliti i ako nece biti poboljšanja, lagano prestajem s izdajanjem. Volila bih da bar ostanem na 2 flasice dnevno. Muz mi veli nek počnem izdajati na svakih 8 sati da to sad bude 3x dnevno. Dala sam stvarno sve od sebe ovih 5mj, prošla začepljenje, mastitis, hitnu, antibiotike, ekceme i atopijski dermatitis na bradavicama, kortikosteroidnu terapiju, 4-5 blistera, jedino valjda nisam apces...ako i sad bude kraj, moram se s tim pomiriti. Ali potrudit cu se da bar do kraja 6mj mali ima bar 2 bočice mog mlijeka. Lijepo papa Novalac pa cemo njega intenzivnije uvesti.
Trenta ja sam ti otišla na more s malim kad jos nije navršio 2mj i javila pedijatru da me nece biti u zg 2mj, do sredine 9mj. Na pregledu s 4mj sam rekla da je mali zadnja dva dana počeo kihati, što i je malo, pa je pedijatar samo rekao: onda ne bi cijepili? Dobro. Rekli su mi nek se javim ta tjedan dana kad mu bude bolje, nazvala sam i rekla da mu curi nos. Za 2-3tj cu nazvati da nas naručim za pregled sa 6mj, onda necu moci izbjeći osim ako mali bude bolestan. Ali ok...ipak smo prolongirali 4mj.
ofnice, divim ti se na trudu s izdajanjem. Svaka ti čast. Ja sam nažalost isto izgubila mlijeka kad mi je seka imala prometnu tako da je ne mogu samo dojiti nažalost. i mi smo na mm i Novalac AC.
šaljem sliku sa šetnje u petak. Divna nam je jesen
url=https://lilypie.com]
E sjecam se sad Ofnice da si spomenula kihanje. To sam i ja rekla mojoj zadnji put, sto je i istina, ali nis joj nije zazvonilo. Al smo ostisli na more pa smo odgodili. Al bojim se da nam na sljedecem pregledu ne gine cjepivo:( a isto bi htjela prvo 6u1 primiti sto kasnije. Nakon bolnica i silnih doktora fakat mi je dosta medicine za neko vrijeme.
A kad citam sta sve prolazis za zlatnu tekucinu...skidam kapu
Ofnice probaj dat muzu da jako povuce. Mozda ukloni blister. Prije se istusiraj vrucom vodom, malo istrljaj bradavicu rucnikom i onda nek on povuce.
Ja sam pokupila virozu i jedva funkcioniram. A sad i mali smrca i kasljuca. Cistim nos ko luda da mu se ne spusti na pluca.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Me+mBaby bas si me nasmijala hehe, da muz povuče? Joooj...nisam bas sigurna koliko bi odrasla osoba mogla napraviti vakuum i sisati poput bebe. I na rodinoj stranici na fejsu je bilo sličnih prijedloga pa su rode komentirale da je nemoguce tako nesto. Mislim da bi i moj muz pao u nesvjest da mu tako nesto predložim, hihi! A za blister sam stvarno sve metode probala, rješavala i uvijek se vraća...očito imam sklonost tome...jedino nisam pila lecitin kao preventivno represivnu terapiju. Sinoć sam uspjela izdojiti 180ml, malo se nesto pokrenulo valjda.
Trenta, i moj pedijatar je postavio ova pitanja kad sam ja rekla da kise i da bi voljela da pomaknemo cijepljenje za sljedeci put. Jednostavno moraš to prevaliti preko usta, ne čekati da se oni to sjete i da im zazvoni. Mislim da ako nece biti stvarne bolesti, nema načina da se odgodi cjepivo sad sa 6mj. Ali ako cemo tako...bolje i cijepiti sad s DiTePer nego s godinu dana s MoPaRu...ovo potonje je navodno opako...njega treba maksimalno odgađati.
Znam da zvuci smijesno, ali je efikasno. Sogor mi je na taj nacin sestru soasio od mastitisa jer mali nije htio vuci.
Mi smo nocas pretezno budni ili bi jeo ili bi se igrao ili ga muci busa jer nije kakao 2 dana.
Me+mybaby i meni je slično bilo prije par dana, nocas je imao dva buđenja za papicu i nastavio spavati do pola 7. Probaj ti za njegovu kakicu jesti kompot od šljiva ili mljeveni lan u jogurtu. Nama pomaze.
Ps sad ujutro sam izdojila 180, otčepilo se nekako...iako osjetim dvije male kvržice jos pod prstima ali mrvicu su manje bolne.
Sortiraj odgovore
Najstariji