Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    22. Listopad 2017. 21:18

Trenta, ma patronažna je sa mnom sve prošla vec to, rekla mi nek izdajam i zagrijavam cicu i bradavicu, to je očito blister s unutarnje strane, moram maltretirati tu cicu i stiskati kvržice na sitno, da ih razbijem, a bole za popi****...alternativa je izdajati toliko da popusti pritisak i završiti s mm. Popodne sam izdojila iz obje samo 120. A vidjet cu...ako ce me to toliko nastaviti boliti i ako nece biti poboljšanja, lagano prestajem s izdajanjem. Volila bih da bar ostanem na 2 flasice dnevno. Muz mi veli nek počnem izdajati na svakih 8 sati da to sad bude 3x dnevno. Dala sam stvarno sve od sebe ovih 5mj, prošla začepljenje, mastitis, hitnu, antibiotike, ekceme i atopijski dermatitis na bradavicama, kortikosteroidnu terapiju, 4-5 blistera, jedino valjda nisam apces...ako i sad bude kraj, moram se s tim pomiriti. Ali potrudit cu se da bar do kraja 6mj mali ima bar 2 bočice mog mlijeka. Lijepo papa Novalac pa cemo njega intenzivnije uvesti. 

Ofnica
    22. Listopad 2017. 21:22

Trenta ja sam ti otišla na more s malim kad jos nije navršio 2mj i javila pedijatru da me nece biti u zg 2mj, do sredine 9mj. Na pregledu s 4mj sam rekla da je mali zadnja dva dana počeo kihati, što i je malo, pa je pedijatar samo rekao: onda ne bi cijepili? Dobro. Rekli su mi nek se javim ta tjedan dana kad mu bude bolje, nazvala sam i rekla da mu curi nos. Za 2-3tj cu nazvati da nas naručim za pregled sa 6mj, onda necu moci izbjeći osim ako mali bude bolestan. Ali ok...ipak smo prolongirali 4mj.

koskica
    22. Listopad 2017. 21:53

ofnice, divim ti se na trudu s izdajanjem. Svaka ti čast. Ja sam nažalost isto izgubila mlijeka kad mi je seka imala prometnu tako da je ne mogu samo dojiti nažalost. i mi smo na mm i Novalac AC.
    šaljem sliku sa šetnje u petak. Divna nam je jesen

url=https://lilypie.com]

Trenta
    22. Listopad 2017. 22:01

E sjecam se sad Ofnice da si spomenula kihanje. To sam i ja rekla mojoj zadnji put, sto je i istina, ali nis joj nije zazvonilo. Al smo ostisli na more pa smo odgodili. Al bojim se da nam na sljedecem pregledu ne gine cjepivo:( a isto bi htjela prvo 6u1 primiti sto kasnije. Nakon bolnica i silnih doktora fakat mi je dosta medicine za neko vrijeme. 
    A kad citam sta sve prolazis za zlatnu tekucinu...skidam kapu

Me+mybaby
    22. Listopad 2017. 22:50

Ofnice probaj dat muzu da jako povuce. Mozda ukloni blister. Prije se istusiraj vrucom vodom, malo istrljaj bradavicu rucnikom i onda nek on povuce. 
    Ja sam pokupila virozu i jedva funkcioniram. A sad i mali smrca i kasljuca. Cistim nos ko luda da mu se ne spusti na pluca. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    23. Listopad 2017. 03:36

Me+mBaby bas si me nasmijala hehe, da muz povuče? Joooj...nisam bas sigurna koliko bi odrasla osoba mogla napraviti vakuum i sisati poput bebe. I na rodinoj stranici na fejsu je bilo sličnih prijedloga pa su rode komentirale da je nemoguce tako nesto. Mislim da bi i moj muz pao u nesvjest da mu tako nesto predložim, hihi! A za blister sam stvarno sve metode probala, rješavala i uvijek se vraća...očito imam sklonost tome...jedino nisam pila lecitin kao preventivno represivnu terapiju. Sinoć sam uspjela izdojiti 180ml, malo se nesto pokrenulo valjda. 

Ofnica
    23. Listopad 2017. 03:41

Trenta, i moj pedijatar je postavio ova pitanja kad sam ja rekla da kise i da bi voljela da pomaknemo cijepljenje za sljedeci put. Jednostavno moraš to prevaliti preko usta, ne čekati da se oni to sjete i da im zazvoni. Mislim da ako nece biti stvarne bolesti, nema načina da se odgodi cjepivo sad sa 6mj. Ali ako cemo tako...bolje i cijepiti sad s DiTePer nego s godinu dana s MoPaRu...ovo potonje je navodno opako...njega treba maksimalno odgađati. 

Me+mybaby
    23. Listopad 2017. 05:10

Znam da zvuci smijesno, ali je efikasno. Sogor mi je na taj nacin sestru soasio od mastitisa jer mali nije htio vuci.

Me+mybaby
    23. Listopad 2017. 05:12

Mi smo nocas pretezno budni ili bi jeo ili bi se igrao ili ga muci busa jer nije kakao 2 dana.

Ofnica
    23. Listopad 2017. 07:50

Me+mybaby i meni je slično bilo prije par dana, nocas je imao dva buđenja za papicu i nastavio spavati do pola 7. Probaj ti za njegovu kakicu jesti kompot od šljiva ili mljeveni lan u jogurtu. Nama pomaze.
    Ps sad ujutro sam izdojila 180, otčepilo se nekako...iako osjetim dvije male kvržice jos pod prstima ali mrvicu su manje bolne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.