Nama je pedica rekla da mora prestati drzati palceve u sakici do 4mj. Mi 1.11 punimo 4mj.
I evo danas je odspavao 3×5min. 😧
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja mislim da kad sam god zabrinuta da me ti charmed vratis sa svojim postom u normalu i da se ne brinem.
Meni svi okolo govore da cu na vjezbe da to nije dobro al nezz kako bebi objasnit i sprjecit da to ne radi.
Bas si me razveselila opet
Nikako da uhvatim vremena kad mogu sjest I tipkat malo, pogotovo kako je bilo lijepo vrijeme :)
Mi smo super, uzivamo jedna u drugoj maksimalno. Preko dana dosta mm preuzme oko nje, pa se druze.
Citam vas kad stignem, drago mi je da su sve bebice dobro I lijepo rastu :)
Netko je spominjao da dodaje so u hranu za bebicu, to moze biti jako opasno. Njihovi bubrezi su veoma osjetljivi na so, I mogu se ostetiti. Mislim da so ide nakon godine dana.
Maslinovo ulje je super dodatak. Masti su im potrebne a I poboljsa okus hrane.
Ja mislim da kad sam god zabrinuta da me ti charmed vratis sa svojim postom u normalu i da se ne brinem.
Meni svi okolo govore da cu na vjezbe da to nije dobro al nezz kako bebi objasnit i sprjecit da to ne radi.
Bas si me razveselila opet
Hvala na odgovoru svima, slj tj idem na kontrolu kod doktora pa cu bas pitati za ledja.. nego, kako idu skupa dojenje i npr mala pivica?:) recimo ako se popije kad beba zaspe nocni san, znaci kad znam da ga necu dojiti cca 5h?
Tena
Ja sam često znala navečer popit pivo kad je mala zaspala. Čak mi je jedno vrijeme to utjecalo na količinu mlijeka. Imala sam ga više. Čula sam da se čak i preporučuje čaša pive e sad dal to može loše utjecati mislim da ne, al to je moje subjektivno mišljenje.
url=https://lilypie.com]
Nisam baš sigurna da je izvijanje normalno u bilo kojoj dobi, jer da je u redu zašto se onda ispravlja vježbama?
Sanja, ispravnim postupanjem odnosno babyhanlingom bebi govoriš što je ispravno, a njihov mozak onda usvaja dobre obrasce ponašanja i time briše loše. Tako su nama objasnili fizijatar i fizioterapeut. Još jednom napominjem kako vam ne postavljam dijagnozu, već samo prenosim svoje iskustvo.
Moja isto kad se naljuti se bas izvija..digne se peticama i doslovno puza u rikverc na ledima.. nama je kontrola sada 27. Pa vam javin sta kaze pedijatar na to..ja do sada nisan mislila da je to iata lose.. otkriva nove pokrete ..skuzila je nacin kako se kretat..ne znan bas cu pitat..
A.M
Koskica, ma tak si i ja gruntam al me nekak frka.. popila sam jucer jedno malo od 0,3 i bas me nekak griznja savjest oprala.. inace bas volim ta craft piva i naravno da sam prestala pit u trudnoci.. a sad sam i ja cula da navodno moze povecati kolicinu mlijeka.. nije da mi to treba jer ga imam na izvoz ali opet.. ako mu ne dode u mlijeko rado bi popila tu i tamo navecer..
Kažem, nusam primjetila nikakve promjene na malij kad bi popila odnosno nebi. Samo na sebi. Zaspala bi ko od šale. Baš me to opusti 😃
Nego koje kreme/ulja koristite za njegu bebe. Mislim na kreme za tilelo?
Ja sam koristila becutan i nivea soft al mi je bila mala dobila kao neki lišaj i to nikako nije htjelo proći. Pokušala sam i mm ali ništa. Sad sam joj par puta namazala A derma kremom za njehu lica i tijela i povuklo se. ( imam tterster pa s time).
Koristi koja od vas tu A derma kremu i kako ste zadovoljne?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji