Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    23. Listopad 2017. 11:17

Me+mybaby neki dan smo pisale o tome. To radi i moj mali kad je ljut. Npr kad ga stavim u ljulju i on ne zeli vise bit onda to radi da ga uzmem.
    Mislila sam pocet sa nekih 5mj sa kasicama, to bi bilo za neka 2tj al jos cu vidjet jer mislim da mu izbijaju zubici a kao im nebi trebalo mjenjat navike i uvoditi nista novo..

• Sanja...
    23. Listopad 2017. 12:38

Me + mybaby meni to radi cesto kad je na ledima.. tako se odguruje i pomice. Idem 2.11 na kontrolu i cjepljenje s 4mj pa cu pitat pedijatricu za to. Sto misli. I vidjet cu hoce mi sta reci za dohranu. Evo danas nam je ovak malo došla patronazna pa smi ga vagali. U sub cemo 4mj i imamo 7460g. Zadnji put smo se prije toga vagali s dva mj na kontroli i imao je 6800g. 

• Tena1203
    23. Listopad 2017. 12:50

Cure koje ste rodile na carski, jel ikoju bole ledja? Donji dio, gdje je spinalna isla..?

mrva2017
    23. Listopad 2017. 12:50

Blu, jesi narucila podlogu? Meni piggy danas stigla  

Charmed
    23. Listopad 2017. 13:43

Me+mybaby

Nama je pedijatrica na zadnjoj kontroli rekla da bi sa 4 mj dijete trebalo hvatati igracke i prinositi ih ustima.
    Cure mali mi je poceo ici u luk kad je ljut. Opire se o glavu i pete i isteze se tako. Jel ima jos koja takav slucaj?

Jep ista stvar. U luk se izvija. 
    Leđa me ne bole od spinalne (ok i dost je vremena prošlo). Mene je piknula iz prve.

• Tena1203
    23. Listopad 2017. 13:55

I mene je iz prve, ali cak mi je i naoteklo zadnjih par dana..:/

• Sanja...
    23. Listopad 2017. 14:14

Mene ne boli inace. Samo zna kad se mjenja vrijeme ali ne jako. Samo osjetim malo tada i to ne bas uvijek. Mora bit bas velika promijena

NevaNevičica
    23. Listopad 2017. 15:02

Ja sam pisala o izvijanju isto, mi idemo na vježbe. Leđa me ne bole, bar nisu do sada. Valjda ni neće. Ali danas sam tak umorna i nikakva, čak sam spavala 11-13h . To nisam valjda od kad smo izašle iz bolnice.

Me+mybaby
    23. Listopad 2017. 15:57

Tena mene ne bole leda. Ja sam dobila epiduralnu. A na kraju rodila pod opcom anestezijom jer je bio hitni carski. 
    Mi idemo 7.11. Na kontrolu, a sve si mislim da cemo i mi na vjezbe jer on jos uvijek dosta cesto drzi stisnute sakice i palac unutra, a na to nas je upozorila zadnji put. Koliko god vjezbali on opet po svon.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Charmed
    23. Listopad 2017. 15:59

Da izvijanje nije dobro ako se pojavi u djece mlađe od 3 mjeseca. I ako drže palčeve u rukici. Kasnije je to normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.