Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    24. Listopad 2017. 00:05

Ja ga povremeno poslije kupanja namazem s johnsons uljem, a lice mu mazem sa melemom jer se stalno grebe.
    Da li ima koja peglu sa parnom postajom, jel se to isplati kupovati?

LittleG
    24. Listopad 2017. 00:38

koskica

Kažem, nusam primjetila nikakve promjene na malij kad bi popila odnosno nebi. Samo na sebi. Zaspala bi ko od šale. Baš me to opusti 😃
    Nego koje kreme/ulja koristite za njegu bebe. Mislim na kreme za tilelo?
    Ja sam koristila becutan i nivea soft al mi je bila mala dobila kao neki lišaj i to nikako nije htjelo proći. Pokušala sam i mm ali ništa. Sad sam joj par puta namazala A derma kremom za njehu lica i tijela i povuklo se. ( imam tterster pa s time).
    Koristi koja od vas tu A derma kremu i kako ste zadovoljne?

Ako netko treba Aderma kremu Exomega i gel za kupanje isto Exomega... Ja koristila 10 dana misleći da je dermatitis u pitanju, a nije bio. Oba veliko pakiranje. Platila cca 300 kn prodajem za 150kn.

Me+mybaby
    24. Listopad 2017. 01:19

Imam ja peglu s parnom postajom. Meni je super jer mi sav taj gfpzan proces peglanja ubrza. Peglam samo s jedne strane i para odradi svoj posao na drugoj. Jedino bolje bi bilo da to neko napravi umjesto mene. Da pogodili ste ne volim peglati. 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    24. Listopad 2017. 01:24

Mi smo vec budni, a jedva smo zaspali. Zaspao je negdje sat i pol nakon klope i sad evo 4 sata nakon klope opet jede. Kolegica kaxe da je maloj izbacila obrok tako da ju je tjedan dana kad se probudila umjesto cice nosila sa dudom po stanu i mala sr nakon tj dana vise ne budi u to vrijeme
     😕😏

• Tena1203
    24. Listopad 2017. 03:20

I ja imam tu peglu i meni je preporod... malog mazem samo sa bademovim uljem, lice tu i tamo isperem u kamilici...

Eloa
    24. Listopad 2017. 07:53

Cure, u Farmacii vam je popust MUSTELA 1+1 GRATIS.. Ja planiram sad po ulje i kremu stelatopiu ako je što ostalo...
    I planiram mu kupit homepatske kuglice za zubiće jer mi se čini da se on tako po noći vrpolji zbog zubića.. Onako se nesvjesno vrti i dira rukama po ustima, možda ga muče...

MalaRuzica
    24. Listopad 2017. 08:02

Me+Mybaby i Tena koju marku pegle imate, ja se dvomim izmedu philipsa i tefala.Da li tocite obicnu vodu, i jel spremnik odvojiv.Hvala 😘

• Tena1203
    24. Listopad 2017. 08:47

Imam Philips, u nju ne ide destilirana vec obicna pa ju ona sama destilira, odvojiv je spremnik, nila je u elipsu na akciji prije dva mjeseca oko 1600 kn i isplati se svake kune!

MalaRuzica
    24. Listopad 2017. 09:40

Tena1203

Imam Philips, u nju ne ide destilirana vec obicna pa ju ona sama destilira, odvojiv je spremnik, nila je u elipsu na akciji prije dva mjeseca oko 1600 kn i isplati se svake kune!

E jos samo da pitam jel mozes sama regulirat temperaturu ili je fiksno.I ja sam si mislila uzeti philips i onda sam vidjela da na toj koju sam mislila ne moze se regulirati tem.

Me+mybaby
    24. Listopad 2017. 09:51

Imam tefal. U nju ide obicna voda, ali ja nekako radije tovim destiliranu. S obzirom koliko je kostala pa kao radim sve da dulje potraje. Na tefalovoj biras materijal koji peglas pa ona sama regulira temp. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.