Moja se kreveljila cijelu noć.
probudila se barem 10 puta, i paradira... Strašno.
ja sam isto šivana iznutra i boli prilikom svakog keksa. Najviše na početku.
url=https://lilypie.com]
Cure..pitanjenu vezi keksa
Sivana sam do guze unutarnjim savovima, estetski je super izgledalo vec nakon par dana i zaraslo je brzo ali ja i dan danas, 4ipol mj nakon poroda osjecam bol tokom keksa u odredenim pozama i najcesce na pocetku..tu na tom mjestu od gospođe prema guzi.
Kako ste se vi koje ste sivane oporavile?
Ja imam samo jedan i to vanjski sav prema guzi i sad nakon 4 mj jos uvijek osjetim bol i peckanje u pocetku...al ja sam nekak uvjerena da su me preusko sasili jer bez obzira sto je samo jedan nekako mi se cini dugacak...u pocetku sam imala.osjecaj kao da ce mi sve popucat al eto sad je vec bolje...
Ninche, ja imala iznutra samo dva šava, pa me jako boli na početku, evo sad prošlo 4 i pol mjeseca, a bol skoro pa ista kao na samom početku....Ak se ne poboljša najviše me dalje strah ginekologa i onog njihovog instrumenta :/
Moj malac je ovu noć dosta dobro spavao, zaspao u 21h, prvo buđenje u 2h, i drugo u 5h, i evo sad se probudio malo prije 8h ;)
Po danu isto dobro spava, nakon jutarnjeg buđenja budan je cca dva sata, pa san od sat vremena, pa je opet budan dva sata i onda popodnevni san cca 3h, i onda još zna sklopit oke na sat vremena tamo oko 18-19h.. Pogotov ako jeu kolcima ili nosiljci..
Evo, mi jučer opet planinarili, super je bio dva sata ;)
E, Anja,, jel ti imaš Fredu? Jel ti bebač dobro upadne u nosiljku? ja cijelo vrijeme imam osjećaj da mi sjedi na tom blesavom pojasu? Nas su namještale i dvije savjetnice za nošenje, al svejedno nismo zadovoljni kak mi upadne unutra... Bojim se da je na tom pojasu....
Trenta znam kako ti je hehe. Imam i ja jednog takog. 5mj a vec nosi pelene broj 4 i body i robicu 74-80. A ima oko 9kg. Cisto za usporedbu moj mali necak ima 3g i visok je 83 i ima 11kg hahah
Naša grupa je očito grupa "velikih beba".. Moj ima preko 8kg, dug 68cm, star 4 i pol,veličina 74, pelena 4, a rođen mjesec dana ranije :D
Div :)
Mi smo sigurno preko 6kg kad smo sa mjesec dana bili 5,5. Velicina 62/68, pelene velicina 3 a jos nemamo ni 2 mj 😁 mene od epiziotomije zaboli samo u nekim pozama, a rezana sam jako i popucala kad je bebac bio velik. Mene vise brine sto bas nemam osjecaja dolje hm 🤔 koda je jos sve siroko.
Zanimljiv članak...
https://klokanica.24sata.hr/jaslice/razvoj-u-drugoj-i-trecoj-godini/veza-izmedu-gledanja-televizije-i-autizma-2647
Cure evo i mene...mi smo jucer imali krstenje u podne pa feštu s tamburašima do pola 8 navecer. Mali je bio presavršen. Nije ni a prozborio u crkvi, kad ga svećenik mazao uljem i polijevao svetom vodom samo je gledao. U restoranu je bilo 60ak ljudi, hrpa novih lica i dosta bučno...međutim on je dva navrata cak uspio zaspati u košari po nekih 40min. Jedino sto je slabo jeo cijeli dan od uzbuđenja, ali je to onom zadnjom flasicom nadoknadio jer je smazao 230ml. Svi su s njime oduševljeni kako je dobra beba, a jedna psihijatrica među gostima je rekla kako ima jako izraženu socijalnu inteligenciju.
Ovo nam je bila kombinacija za crkvu, a na drugoj fotki kombinacija za restoran. Skinula sam mu taj prslučić jer je bilo fakat vruce.
Sortiraj odgovore
Najstariji