Ja samo znam da sam probala staviti obican ulozak desetak dana poslije poroda i peklo me dole. U rodilistu sam se prala tus gelom dole - straga, naprijed samo voda, a kasnije doma aderma ulje za kupanje. Eloa, tako i ja imam 3 decka
Cure, da li vi koristite dudu varalicu?
Moja nece dudu varalicu nikako stalno izbaciva.Uspijem joj stavit svega 10 sekundi.
Izbjegavam dudu varalicu jer mislim da mu zasad ne treba i bojim se kombinacije dude varaloce i sisanja.. a dojim sa sesiricem i mislim da mu je to dosta silikona za sad..
A ti?
Eloa imam Medela izdajalicu..presuper je iako je vise ne koristim
Ja samo znam da sam probala staviti obican ulozak desetak dana poslije poroda i peklo me dole. U rodilistu sam se prala tus gelom dole - straga, naprijed samo voda, a kasnije doma aderma ulje za kupanje. Eloa, tako i ja imam 3 decka
Cure, da li vi koristite dudu varalicu?
Moja nece dudu varalicu nikako stalno izbaciva.Uspijem joj stavit svega 10 sekundi.
Moja isto nece.. nikako.. bas je izbaciva jezikom i krici.. 🙄
A.M
Moja se malo osula po guzi,s cime da je namazem?
A.M
Pandice,ja sam prvo imala rucnu aventovu u bolnici i umirala sam posto moj mali nije bio s mnom i iskljucivo sam se izdajala…zbog toga sam kupila kroz par dana elektircnu. Puno bolje izvuce,al eto mene razocaralo sto isto jako dugo traje. Meni treba sat vremena da izdojim obje dojke…
Ne znam dal koja zna, ce to ici brze kad budem imala vise mlijeka???
Sad uspijem dobiti cca70- 80ml po izdajanju kolko on i pojede, ali jednom-dvaput moraju u bolnici dati dohranu… Danas sam ga dojila nakon duze vremena i jako je lijepo papao,samo je pitanje kolko je povukao jer je nakon podoja jos bez brige pojeo 50ml mm… Nek sam on papa da bude velik…
Malcu mojem konacno sada pada glupa zutica i ocekujem da ce biti kroz dan-dva domeka… Onda smo dva tjedna doma, pa ga ceka operacija u klaicevoj.. Nadamo se da cemo se kroz mjesec dana rijesiti svih muka i konacno poceti uzivati bezbrizno kao jedna mala prava obitelj-tata,mama, Jan i nas macak…. Blago meni s tri muskarca u kuci…
Žekin van svu sricu ovoga svita... i da sta prije uzivate skupa bezbrizno.. 😙😙😙😙
A.M
Ja nisam planirala davati dudu,ali su bokceku uvalili dudu u bolnici kad je bio ma fototerapiji da ne place... Moj je do sad isprobao u tjedan dana zivota valkda 10 razlicitih bocica,duda i jedne sise :-) ide mu sve od reda... Danas sam sretna jer me dva put lijepo sisao..
Ja mu danas dala prvi put. On zna uzasno plakati od tih grceva i ja se nemrem ni potusirati bez da on tih 10 minuta ne vristi pa sam rekla muzu da mu da kad mene nema. Slijedeci tjedan bih pocela s treninzima i tih 45 minuta ne bih htjela da jadan ispusti dusu.
Moja se malo osula po guzi,s cime da je namazem?
Super,taman to imam doma...tnx.Mi opet nespavamo zbog grcica
Sortiraj odgovore
Najstariji