Eloa, da, staviljam iste dok ima gela. Nella ti to koristš preventivno, a jaimam kraste otpočetka i koristim to da izliječim kraste pa slijedim uputstva iz kutije i ono što su mi patronažne rekle. Imam ravne bradavice i svjetle puti sam, pa imam osjetljivije bradavice.
E jbmu.. nadan se da ce ti proc sta prije.. 💪💪
A.M
I ja Nella. danas sam isla u savjetovaliste za dojenje... preporucam svima tko ima problema kao ja. Te savjetnice imaju taj IBCL certifikat. Rekla mi je da ni purelan nije za rane niti multi mam komprese vec da se sve rane trebaju pogledati individualno te o tipu rane ovisi kako ju tretirati. Purelan je cisto kad su malo osjetljive bradavice, a komprese su za protiv bolova. Bila sam kod nje preko sat vremena. Naucila me i pravilno rucno izdajati te objasnila sto krivo radim kad namjestam malog na sisu. Izvagala mi ga je isto, ima 4050 grama
Lagertha di si to bila u savjetovalištu??? Pliz javi. Jel se treba naruciti ili najaviti? Ja bi vas trebala otici. Hvala za info.
Lagertha di si to bila u savjetovalištu??? Pliz javi. Jel se treba naruciti ili najaviti? Ja bi vas trebala otici. Hvala za info.
Prilaz baruna filipovica, u ovom clanku ti je broj moba:
http://www.roda.hr/udruga/events/dogadanja/zagreb-ima-tri-savjetovalista-za-dojenje.html
Otvoreno je savjetovaliste prije cc 6 mjeseci.
Nazoves broj moba i dogovoris se za termin. Prostor je unutar doma zdravlja.
Moj problem je sto ga ne mogu namjestiti sa dojim recimo lezezi..uznemiri se i to nr funkcionira. Stalno dojim sjedecj vec me bolr leda. A s sesiricima bi jos i mogla funkcionirati ti mi nije toliki bauk
Sam da vam javim kak su nas zeznuli ovi u bolnici sto se tice dojenja..mali je,uz sve ostalo, dobio i dosta jaku zuticu koja ne prolazo zasad i stavili ga na odjel neonatologije. Bio je dogovornda ga dolazim hranit na sisu s jednim doktorom,al kad je dosla neka dr. Je rekla da se izdajam i da ce davat na bocicu da ne gubimo vrijeme, odnosno da im ja valjda ne smetam. Dolje je bio od ponedjeljka do srijede i sad me vise ne zeli sisati, naucio na bocicu na preveliku rupu i sad mu je tesko vuci.. Sad se izdajam rucno svaka tri sata, ali eto danas idem u u soping po el.izdajalicu jer ce mi ocito trebati, a s rucnom je muka isusova...
Bitno mi je najvise samo da pije moje mlijeko...
Curke samo da vas pozdravim. Citam sve unazad vec sat jer se bojim da necu stici kada rodim. Vec sam debelo presla 40 + 5 ili 6. Vise ni sama ne znam al moram svaki 2 dan na pregled. Sutra opet pa me mozda zadrze i skoro vam se pridruzim. Kad citam sta sve prolazite i kako je sve individualno i da nema tajnog recepta, sve mi muka dodje da ne poberem od svega najgore:( jedino za sto se ne brinem su kile jer sam ih vec pocela gubiti zadnjih 3 tj... uzivajte u bebama i skoro se druzimo:)
Sam da vam javim kak su nas zeznuli ovi u bolnici sto se tice dojenja..mali je,uz sve ostalo, dobio i dosta jaku zuticu koja ne prolazo zasad i stavili ga na odjel neonatologije. Bio je dogovornda ga dolazim hranit na sisu s jednim doktorom,al kad je dosla neka dr. Je rekla da se izdajam i da ce davat na bocicu da ne gubimo vrijeme, odnosno da im ja valjda ne smetam. Dolje je bio od ponedjeljka do srijede i sad me vise ne zeli sisati, naucio na bocicu na preveliku rupu i sad mu je tesko vuci.. Sad se izdajam rucno svaka tri sata, ali eto danas idem u u soping po el.izdajalicu jer ce mi ocito trebati, a s rucnom je muka isusova…
Bitno mi je najvise samo da pije moje mlijeko…
E jbmu.. da ro se i mojoj nevisti dogodilo.. par pita bocica i mala nije tila vise cicu.. u splitu zato ne daju bocicu.. vec iz malih casa kao one za urin.. valjda iz tog razloga.. super mi je sto ne odustajes.. neka papa tvoje mliko to je ipak najbolje.. 🤗🤗
A.M
Curke samo da vas pozdravim. Citam sve unazad vec sat jer se bojim da necu stici kada rodim. Vec sam debelo presla 40 + 5 ili 6. Vise ni sama ne znam al moram svaki 2 dan na pregled. Sutra opet pa me mozda zadrze i skoro vam se pridruzim. Kad citam sta sve prolazite i kako je sve individualno i da nema tajnog recepta, sve mi muka dodje da ne poberem od svega najgore:( jedino za sto se ne brinem su kile jer sam ih vec pocela gubiti zadnjih 3 tj… uzivajte u bebama i skoro se druzimo:)
Samo opusteno.. mi ode pisemo samo sta nas muci kako bi si olaksale.. al uz to je toliko lipih trenutaka..da stvarno nemas razloga za brigu.. Sretno sutra.. ja san isto rodila 40+6 ... sretnooo
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji