Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    16. Lipanj 2017. 05:59

Ofnice, ja uspjevam svaka tri sata izdojiti prosjecno 50-60ml iz obje,sad mi je tjedan dana od poroda...on po obroku pije 60ml.. Ali kombiniram malo lijevu malo desnu dojku,ponekad tijekom dana cak s obje tolko uspijem, pa kad vidim da sam prazna u bolnici mu daju dohranu.. Recimo da za 5-6 obroka ima mojeg mlijeka, a dohrana mu treba nekih 80ml(2obroka)...
    Ne znam dsl je sad to u ovoj fazi jos ok, kolko ti uspijevas izdojiti i kolko ti je od poroda?i kolko ti jede po obroku/dnevno?

Majaa32
    16. Lipanj 2017. 11:04

Moja isto jede po 60 ml malo moje izdojeno malo nadohranu..s tim da ovih dana vise jede naadohranu jer ja pijem zeljezo pa neznam jel njoj to smeta u mliku posto se dosta grci.

Nella1211
    16. Lipanj 2017. 12:06

Majaa32

Moja isto jede po 60 ml malo moje izdojeno malo nadohranu..s tim da ovih dana vise jede naadohranu jer ja pijem zeljezo pa neznam jel njoj to smeta u mliku posto se dosta grci.

Ja isto pojem zeljezo..2 tablete dnevno..moja nema problema sa grcevima.. samo je dojim.. sad jeli to individualno 🤔🤔

A.M

16. Lipanj 2017. 12:25

Ja ne pijem željezo i moj ima problema s grčevima, a samo dojimo (nije probal drugu hranu od bolnice)  Mislim da grčevi nemaju veze s željezom.

Majaa32
    16. Lipanj 2017. 12:28

A neznam nisam sigurna.Mozda je dobila grceve bez obzira na mene i zeljezo.Bas je dosta grci sad smo uzeli kapi biogaja pa joj dsjem nadam se ds ce joj bar malo ublazit.🤗🤗🤗

16. Lipanj 2017. 14:48

Eloa pliz javi kak ti ide sa el izdajalicom i dal ti vise uspije izvuc :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Trenta
    16. Lipanj 2017. 15:44

Nista i dalje od mene...do nedjelje. 
    Vec me ekipa zeza da uopce nisam ni trudna vec da sam se samo lijepo udebljala:)
    Ofnice, drago mi je da je tata izasao znaci da ide na bolje. Istina, sad samo gledaj sebe i bebu...

Ofnica
    16. Lipanj 2017. 17:16

Eloa, ja na električnu iz obje uspijem izdojiti oko 70-100ml za jedan podoj, sad smo 3,5 od rođenja. Električnom se izdajam 3 dana, prije sam ručnom ili rukama, mogla sam max 60. Električnom sam brzo, za 15min obje cike, i pumpala sam nekoliko puta na prazno. Vrijedi ta električna, puno manje boli i brže je.

Ofnica
    16. Lipanj 2017. 20:28

Eloa, evo u prethodnom postu kad sam pisala taman sam se izdajala i izdojila sam 110ml. 2,5sata iza toga 70ml. Malo prosječno jede 80-90ml po obroku sad s 3tj. Malecki totalno odustaje od dojenja, slabo jako vuče, skoro nikako. Bili danas kod pedijatra za guzu, riječ je o gljivičnon osipu...joj da ga svako malo ne presvlačim rekla bih...barem 12-15 pelena mu potrošim dnevno. Moram mazati canestenom i između toga s pavlovicevom, bepanten ne bi nista pomogao. A miš mali...i luftamo guzu, toliko je vec danas i jucer popiskio i pokakao tetrica i ručnika da smo vec 4 mašine vesa prali.

16. Lipanj 2017. 21:06

Bas mi je zao ofnice zbog dojenja! Nadam se da ce brzo proci osip! Meni su bradavicu vec bolje otkad sprican octaniseptom nakon podoja, pa ga operem kad se osusi i onda stavim bepanthen mast koju isto operem s vodom prije podoja. 
    Mi smo danas bili dva put vani u nosiljki i cak je jednom padala kisa pa smo bili ispod kisobrana. No uzasno ga muce grcevi i cijeli dan trazi sisu, inace neutjesno place i stavlja rucice u usta i grci se sav. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.