Ofnice, ja uspjevam svaka tri sata izdojiti prosjecno 50-60ml iz obje,sad mi je tjedan dana od poroda...on po obroku pije 60ml.. Ali kombiniram malo lijevu malo desnu dojku,ponekad tijekom dana cak s obje tolko uspijem, pa kad vidim da sam prazna u bolnici mu daju dohranu.. Recimo da za 5-6 obroka ima mojeg mlijeka, a dohrana mu treba nekih 80ml(2obroka)...
Ne znam dsl je sad to u ovoj fazi jos ok, kolko ti uspijevas izdojiti i kolko ti je od poroda?i kolko ti jede po obroku/dnevno?
Moja isto jede po 60 ml malo moje izdojeno malo nadohranu..s tim da ovih dana vise jede naadohranu jer ja pijem zeljezo pa neznam jel njoj to smeta u mliku posto se dosta grci.
Moja isto jede po 60 ml malo moje izdojeno malo nadohranu..s tim da ovih dana vise jede naadohranu jer ja pijem zeljezo pa neznam jel njoj to smeta u mliku posto se dosta grci.
Ja isto pojem zeljezo..2 tablete dnevno..moja nema problema sa grcevima.. samo je dojim.. sad jeli to individualno 🤔🤔
A.M
Ja ne pijem željezo i moj ima problema s grčevima, a samo dojimo (nije probal drugu hranu od bolnice) Mislim da grčevi nemaju veze s željezom.
A neznam nisam sigurna.Mozda je dobila grceve bez obzira na mene i zeljezo.Bas je dosta grci sad smo uzeli kapi biogaja pa joj dsjem nadam se ds ce joj bar malo ublazit.🤗🤗🤗
Eloa pliz javi kak ti ide sa el izdajalicom i dal ti vise uspije izvuc :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Nista i dalje od mene...do nedjelje.
Vec me ekipa zeza da uopce nisam ni trudna vec da sam se samo lijepo udebljala:)
Ofnice, drago mi je da je tata izasao znaci da ide na bolje. Istina, sad samo gledaj sebe i bebu...
Eloa, ja na električnu iz obje uspijem izdojiti oko 70-100ml za jedan podoj, sad smo 3,5 od rođenja. Električnom se izdajam 3 dana, prije sam ručnom ili rukama, mogla sam max 60. Električnom sam brzo, za 15min obje cike, i pumpala sam nekoliko puta na prazno. Vrijedi ta električna, puno manje boli i brže je.
Eloa, evo u prethodnom postu kad sam pisala taman sam se izdajala i izdojila sam 110ml. 2,5sata iza toga 70ml. Malo prosječno jede 80-90ml po obroku sad s 3tj. Malecki totalno odustaje od dojenja, slabo jako vuče, skoro nikako. Bili danas kod pedijatra za guzu, riječ je o gljivičnon osipu...joj da ga svako malo ne presvlačim rekla bih...barem 12-15 pelena mu potrošim dnevno. Moram mazati canestenom i između toga s pavlovicevom, bepanten ne bi nista pomogao. A miš mali...i luftamo guzu, toliko je vec danas i jucer popiskio i pokakao tetrica i ručnika da smo vec 4 mašine vesa prali.
Bas mi je zao ofnice zbog dojenja! Nadam se da ce brzo proci osip! Meni su bradavicu vec bolje otkad sprican octaniseptom nakon podoja, pa ga operem kad se osusi i onda stavim bepanthen mast koju isto operem s vodom prije podoja.
Mi smo danas bili dva put vani u nosiljki i cak je jednom padala kisa pa smo bili ispod kisobrana. No uzasno ga muce grcevi i cijeli dan trazi sisu, inace neutjesno place i stavlja rucice u usta i grci se sav.
Sortiraj odgovore
Najstariji