Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majaa32
    17. Lipanj 2017. 08:38

Ajme uzasni su ti grcevi.Mi cilu noc nismo spavali ona se grci dize nogice stavlja rukice u usta..ja stalno mislim gladna je,al nije tila jest valjda samo grcevi.😅😅😅

koskica
    17. Lipanj 2017. 12:53

Cure moja malena tako nemorno spava po noći, cijelu noć grči nogice i mlatari njima po zraku. Gotovo ništa se ne naspavam jer je cijelo vrijeme pratim je li dobro. Ima fazu da kroz dan samo prodrijema a od spavanja ništa. Jede svakih 1 -1,5h.kroz dan, a po noći oko 23h, pa oko 4, pa oko 7...
    nego imamo i lijepih trenutaka, ponekad bude raspoložena pa pričamo i uzvrati nekim glasićem pa rukicama i nogicama i to me baš veseli....

url=https://lilypie.com]

Nella1211
    17. Lipanj 2017. 14:14

Ej jeste se vi pazile sta se tice pranja kose.. ja svoju jos nisan oprala evo vec 14 dana..😣😣😣.. iako nije uopce kriticna stalno mi je u punđi.. cak jos uvik mirisu krajevi.. nakon koliko ste vi prale.. ja jedva cekan.. i jos mi konci nisu ispali.. ja iman osjecaj da ce mi zauvik ostat ovakvo doli 🙈🙈🙈

A.M

17. Lipanj 2017. 15:10

Nisam cula da se nesto treba pazit, oprala sam je cim sam se vratila iz rodilista. 

Eloa
    17. Lipanj 2017. 15:45

Pandice,ja sam prvo imala rucnu aventovu u bolnici i umirala sam posto moj mali nije bio s mnom i iskljucivo sam se izdajala...zbog toga sam kupila kroz par dana elektircnu. Puno bolje izvuce,al eto mene razocaralo sto isto jako dugo traje. Meni treba sat vremena da izdojim obje dojke...
    Ne znam dal koja zna, ce to ici brze kad budem imala vise mlijeka???
     Sad uspijem dobiti cca70- 80ml po izdajanju kolko on i pojede, ali jednom-dvaput moraju u bolnici dati dohranu... Danas sam ga dojila nakon duze vremena i jako je lijepo papao,samo je pitanje kolko je povukao jer je nakon podoja jos bez brige pojeo 50ml mm... Nek sam on papa da bude velik...
    Malcu mojem konacno sada pada glupa zutica i ocekujem da ce biti kroz dan-dva domeka... Onda smo dva tjedna doma, pa ga ceka operacija u klaicevoj.. Nadamo se da cemo se kroz mjesec dana rijesiti svih muka i konacno poceti uzivati bezbrizno kao jedna mala prava obitelj-tata,mama, Jan i nas macak.... Blago meni s tri muskarca u kuci... 

Majaa32
    17. Lipanj 2017. 15:48

Nella1211

Ej jeste se vi pazile sta se tice pranja kose.. ja svoju jos nisan oprala evo vec 14 dana..😣😣😣.. iako nije uopce kriticna stalno mi je u punđi.. cak jos uvik mirisu krajevi.. nakon koliko ste vi prale.. ja jedva cekan.. i jos mi konci nisu ispali.. ja iman osjecaj da ce mi zauvik ostat ovakvo doli 🙈🙈🙈

Ja sam oprala jucer a rodila sam 02.06...iako svi kazu mos odma oprat kad dodes doms ja jednostavno  nisam imala vrimena prije.hehehhe

Ninche9
    17. Lipanj 2017. 15:57

Ja sam kosu oprala jos u rodilistu, isto nisam znala da moram na nesto posebno paziti. Rekli su mi samo da na ranu ne stavljam nikakve gelove ili sapune.
    Eloa ja se nadam da ce vasa prica uskoro dobiti sretan kraj. Janu ide bolje i to je vec napredak, jaki su nasi malci. Kakvu izdajalicu si kupila? Ja imam onu sto mogu obje dojke istovremeno izdajati i rekli su mi u bolnici da jedno izdajanje traje 15 do 20minuta,iznimno 30 ako su dojke prepune.
    Ja sam uzimala nekakve homeopatske kuglice za stvaranje mlijeka i zasad nemam problema.

Eloa
    17. Lipanj 2017. 16:04

Ninche hvala lijepim zeljama...uzela sam aventovu el.jednostranu... Dugooo mi to traje... Ciju izdajalicu ti imas i jel si zadovoljna?

• Kokica
    17. Lipanj 2017. 16:48

Nella1211

Ja sam oprala treci dan u bolnici. Meni su rekli paziti da sapunica bas ne dodje na ranu pa sam se nekako u tus kabini 'spigala' da izbjegnem tu sapunicu dolje. Mislim da i dodje malo sapunice na kraju tusiranja isperes ranu s mlacnom vodom i ne bi trebalo biti problema.

17. Lipanj 2017. 19:19

Ja samo znam da sam probala staviti obican ulozak desetak dana poslije poroda i peklo me dole. U rodilistu sam se prala tus gelom dole - straga, naprijed samo voda, a kasnije doma aderma ulje za kupanje. Eloa, tako i ja imam 3 decka 
    Cure, da li vi koristite dudu varalicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.