Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Lipanj 2017. 16:59

Trenta budi strpljiva. Jos si uvijek u terminu, a beba bude jaca i imala bu vise snage za sisanje. Tek s puna 42. tjedna se vodi da je zena prenijela. Eloa, zao mi je, ali uz strucnu pomoc to se isto moze rijesiti!
    Mi smo danas bili na Jarunu, setali se i sjeli na kavicu. Momak je spaval cijelo vrijeme. Valjda ga je to izmorilo pa se nacicava cijelo popodne  Sutra mu je 3 tjedna! Nemrem vise zamislit zivot bez tog predivnog vrazicka, ali mislim da ne bum imala vise djece 

Ofnica
    15. Lipanj 2017. 18:10

Lagertha hvala na info za savjetovalište.
    Eloa bas mi je zao...ali znam otprilike kako ti je...moj mali slabo vuče, i ja se izdajam, to iziskuje puno vremena, tim vise sto ga ja prije stavim oko pola sata na sisu i onda mu dam izdojeno koliko imam. Koliko ti sad izdojis tih svaka 3 sat? Izdajas obje cike ili samo jednu?

Trenta
    15. Lipanj 2017. 18:27

Hvala na podrsci. 
    ma imala sam prvotno smijesan razlog da se dijete rodi dok skola traje tak da ima s kime slaviti rodjendan. Suprug mi je u 8 mj rodjen pa veli da je kao mali stalno slavio s ljudima na moru, a nikad s prijateljima iz kvarta. i naravno htjela sam izbjeci  da mi dr spoji dane za godisnji za ove praznike i da sto prije zapalimo na more. I eto, sve mi se to sad i desilo. Dr na moru, skola gotova.... a ja jos trudna. Sada mi inducirani i programirani porod i ne znaci previse, a nikako da se steknu uvjeti za isto, po toj bishopovoj metodi... mozda sutra mozda pon 

Trenta
    15. Lipanj 2017. 18:28

Budu uvjeti. I da, kad tako dugo traje samo imam previse vremena razmisljati o tome sto moze krenut po zlu ma jednostavno previse vremena za razmisljat o glupostima imam:) al kak bog da..
    ofnica, nisam ni pitala kako ti je otac? 

Ofnica
    15. Lipanj 2017. 18:39

Trenta, izašao je iz bolnice prije tjedan dana...grozno zvuci, ali koliko god se brinula za njega, sad imam prioritet ovo malo čudo. Tesko je razletiti se na sto strana. 
    Mene muci to s dojenjem, izdajanjem, malom se upalila guza pa ju danas luftamo (pokakao je i popiskio vec 4-5 tetrica i isto toliko ručnika.
    Danas sam zvala patronažnu pa veli nek mažem canastenom, vidjet cemo...

15. Lipanj 2017. 18:47

Ofnice, meni je rekla da za obnavljanje bradavica pomaze bepanthen MAST! I da poslije svakog podoja malo pospricam octaniseptom, pustim da se osusi i isperem vodom. Takodjer da se mrvicu izdojim jer mi bradavice budu jako utegnute prije podoja.

15. Lipanj 2017. 18:52

Ofnica

Trenta, izašao je iz bolnice prije tjedan dana…grozno zvuci, ali koliko god se brinula za njega, sad imam prioritet ovo malo čudo. Tesko je razletiti se na sto strana.
    Mene muci to s dojenjem, izdajanjem, malom se upalila guza pa ju danas luftamo (pokakao je i popiskio vec 4-5 tetrica i isto toliko ručnika.
    Danas sam zvala patronažnu pa veli nek mažem canastenom, vidjet cemo…

Uf! Canesten Radije odi kod doktora. Imas onog Ayuba na IB Mazuranic, za njega kazu da je izvrstan. Mi smo isli kod njega za pupak i odmah je znao da ima grceve i da je rodjen nakon termina.

15. Lipanj 2017. 18:54

Da Mateju izbije pelenski osip ja bih prvo probala s kokosovim maslacem. 

15. Lipanj 2017. 18:58

Trenta

Hvala na podrsci.
    ma imala sam prvotno smijesan razlog da se dijete rodi dok skola traje tak da ima s kime slaviti rodjendan. Suprug mi je u 8 mj rodjen pa veli da je kao mali stalno slavio s ljudima na moru, a nikad s prijateljima iz kvarta. i naravno htjela sam izbjeci da mi dr spoji dane za godisnji za ove praznike i da sto prije zapalimo na more. I eto, sve mi se to sad i desilo. Dr na moru, skola gotova…. a ja jos trudna. Sada mi inducirani i programirani porod i ne znaci previse, a nikako da se steknu uvjeti za isto, po toj bishopovoj metodi… mozda sutra mozda pon

Hah, ja sam htjela isto sto ranije roditi da sto prije pocnem trenirat  

15. Lipanj 2017. 20:38

Pozz cure :)
    Vidim vi se raspisale a ja jedva da uspijem doci na forum ali evo uspijela sam procitat sve :)
    Netko je pitao kako oblacimo bebu. Ja se jako bojim da se ne prehladi pa ga stalno oblscim toplo ali svi bezadovoljni sto to radim i prigovaraju mi jer nije dobro kao da je bebi pre vruce :( al ja se bojim pa ga stalno oblacim u dugacko i pokrivam dekicama.
    Netko je pitao za ranice? Moj mali je dobio pelenski osip jer sam jedan dan ostala bez pampersica i stavila mu neku pelenu iz dma i odmah se osipao i koza postala crvena kao da se guli. Kupila bepanthen kremu i za dva dana kao da nista nije bilo :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.