Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella1211
    14. Lipanj 2017. 10:07

Eloa

Cure koje koristite komprese, kolko se to nosi na bradavici? Mislim kolko.cesto.mjenjati? Staviti samo kad boli ili?
    Skupo je to, samo 12 kompresa a 100kn

Ja ti stavin pa jednu koristin cili dan.. maknem kad dojin pa vratin opet..a koristila san 3 puta.. vidit ces bit ce ti bolje nakon jednog dana.. nece ti bas tribat svaki dan.. ja stavljala samo kad bi osjetila malo da me bolucka..

A.M

Eloa
    14. Lipanj 2017. 10:14

E , hvala ti nella.. Znaci imat cu cijeli dan... Jesu tinse do sad vec bradavice prilagodile? 

14. Lipanj 2017. 10:24

Ja ne koristim tako dugo jer su mi onda bradavice nekako još osjetljivije. Više mi paše sušenje na zraku. Komprese stavim 2 put dnevno po sat vremena ili kad idem u setnju.

14. Lipanj 2017. 10:57

Ja još uvijek imam rane, ali svi mi kažu da je to normalno... dojenje mi nije jako bolno, možda prvih 30 sekundi. Kad se osuši bradavica mogu cak obuci komotnu, pamučnu majicu. To su mi patronažne savjetovale (za sušenje na zraku).

Nella1211
    14. Lipanj 2017. 11:12

Ne znam meni ovako bas pase.. i neman nikakvog crvenila i grudnjak nosim bez problema.. neman nikakvu nelagodu .stvarno mi izgledaju ka da i ne dojim... jedino kad me zabole su prvih par sekundi dok dama to prozdrljivo uvati pa krene dojit.. al svakom drugacije odgovara.. meni je draze kad su mi mekane od komprese.. nego isusene onda i popucaju... ne znam... ELOA probaj pa ces sama vidit kako ti odgovara.. 😎

A.M

Eloa
    14. Lipanj 2017. 11:38

Hvala cure svakako.. Lagherta daj reci onda stavis na dan dvoje kompresenili iskoristis iste?

Ninche9
    14. Lipanj 2017. 11:44

Nella ja sam zahvaljujuci tebi kupila te mam komprese.. za nek se nade. uzela sam jucer u DMu 12 komada 8 € i nesto. Jeftinije nego u Hrv 
    Ne znam zasto se naprave ranice, jeste sigurne da malci dobro primaju bradavicu? Kad je moj uzme samo povrsno to zaboli ko ludo i odmah ga prekidam dok ne uzme kako treba. Zasad nemam ranice ali su mi bradavice povremeno malo osjetljive.
    Nama su poceli grcevi i to nas muci najvise nocu izmedu 1 i 4... Kako si vi pomazete?

14. Lipanj 2017. 12:13

Eloa, da, staviljam iste dok ima gela. Nella ti to koristš preventivno, a ja imam kraste otpočetka i koristim to da izliječim kraste pa slijedim uputstva iz kutije i ono što su mi patronažne rekle. Imam ravne bradavice i svjetle puti sam, pa imam osjetljivije bradavice.

14. Lipanj 2017. 12:14

Ninche, meni se ne naprave ranice već ih imam od prvog dana, nisu nikad prošle i dojim s njima.

Eloa
    14. Lipanj 2017. 13:10

Ja nemam hvala bogu nikakve ranice ni nist,jednostavno me bradavice jako peku pa si hocu pomoci maksimalno... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.