Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    15. Listopad 2017. 00:54

Cure, ovo mi se cini oooodlicno!Ima mi prija, kaze da je mali odusevljen!
    http://www.djecje-podloge-casmatino.com
    Ja sam odabrala ovu Piggy😊

Me+mybaby
    15. Listopad 2017. 05:00

Ja sam u trudnoci dobila 18kg i sad ih je ostalo jos 4kg. Ali sam si bas nesretna jer sam citav zivot vjezbala i imala ravan trbuh, a sad niti vjezbam, a trbuh je koma. Znam da je proslo tek 3 i pol mj i jos sam imala carski, ali jbg. Probala sam vjezbati par dana i mislila sam sad cu zapeti, ali onda dode koji dan nespavanja, muz radi u smjenama i nikako se organizirati. Nekako mi je draze bilo popodne leci i odspavati sa djetetom nego leci na pod i vjezbati. Mozda jednog dana 😳.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• AnaFit123
    15. Listopad 2017. 06:42

Bok  svima :) Moj maleni ima idući tjedan 3 mjeseca i zanima me ...što točno znači 'prespavati noć' :D Mi naime već mjesec dana liježemo u 7.00-7.30 i odmah zaspe(naučio se sam uspavati još od rođenja) . Onda imamo prvo buđenje između 23.30 - 1.00 h (kako kad ) i drugo između 4.00-5.00 (kako kad). Nakon svakog noćnog podoja koji je kratak jer brzo papa (max 10 min) odmah zaspe po povratku u svoj krevetić. Zatim spava do 7.00 ili 8.00, imamo kratko jutarnje igranje /tepanje, presvalčenje ,zajutrak hehe i onda zna produljiti spavanac do 9-9.15. . S obzirom da je tako, nekako zaokružujem taj noćni dio od 19.30-9.00 i nekako mi je nemoguće zasad očekivati da sve to odspava u komadu.....ili je to ipak moguće? Kako spavaju  ili su spavale inače (vaše) tromjesečne bebe? :D

Me+mybaby
    15. Listopad 2017. 06:56

Evo moja tromjesecna beba je nocas zaspala u 20.40. Budenja su bila u 00.45, 2.50.,  4.50 i 6.50. I. Sad me gleda ocima kao da je podne. Sad nakon jela, presvlacenja slijedi pola sata igranja i onda jos 30-45min sna. 

Me+mybaby
    15. Listopad 2017. 06:58

I ovo je dobra noc i zato sto je kod mene u krevettu. U svom kreveticu se budi svakih sat vremena. 

Eloa
    15. Listopad 2017. 08:17

Moj se posljednjih dana dosta budi kroz noć, ovu noć zaspao u 9h, pa se probudio u 2h, bio budan sat i pol, al dobro nije zanovijetao, samo se vrpoljio po krevetiću tako dugo dok nije opet ogladnio pa si je malo popapao i zaspao. Zaspao u 4h, pa se probudio u 6h, pojeo pa opet zaspao do pola 8. I sad je budan do cca 9h i opet će ići na spavanac. 
    Što se tiče muževa, moj jako puno pažnje posvećuje sineku, ali i meni. On bi htio triput tjedno,meni se da jednom tjedno i dosta mi je. Više bi da se mazimo, da me češka i slično ;) Nije mi do "sesa" još je mi je još dolje bolno. 
    U trudnoći sam dobila 16kg, doma došla sa -10 i od tad ne mrdam. Tih 6 je zabetonirano, ali bome i ja se tovarim, osobito navečer. I jedem više slatkog nego prije. Čak jedem količinski više nego u trudnoći. 

Eloa
    15. Listopad 2017. 08:34

Ofnice držim fige da će bit više mlijeka..
    Blu, odlična mi se čini podloga, spremila sam si link ;)

• kookoo30
    15. Listopad 2017. 08:53

Blu, za ove podloge mi se cini da je neaka od cura vec pitala kakve su. Ja sam ih gledala isto prije mjesec dana, ali sam na kraju uzela one tatami puzzle, vidjeti cu, mozda se raspistoljim kad dodje naknada ,pa kupim i ovo ;)
    Eloa, ko da ja pisem :) isto 16, otislo 10. I isto sto kazes ,mislim da mlatim po frizideru jace nego u trudnoci ;)
    Nije da mi je slatko bilo mrsko prije, ali sad ne prodje dan da tako neki desertic ne mlatnem, cokoladu, keksice i sl. Treba se za zimu pripremiti ;)

LlamaFace
    15. Listopad 2017. 08:54

Ofnice,i ja drzim fige za mlijeko,cula sam da je piskavica suuuper stvar 😉 a to kad je muz stavio malog na sisu je bilo na pocetku kad bi ovaj bio luuud od gladi pa se pristeka na sve sto mu das 😂 nedavno se mazimo i ja ga ljubim po obrazima i majstor mi pocne sisat nos 😂😂
    Blu,podloge su prekul,i ja bih 😃
    A sad,idem nas docarat za krstenje,drzite mi fige 

Eloa
    15. Listopad 2017. 08:56

Ooo liama,sretni vam! Posalji nam gospodina da ga vidimo zbigecanog,! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.