Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiara19
    14. Listopad 2017. 15:27

Malo mi je lakse kad i vi imate problema... i s muzevima i s kilama 😁 znam da ruzno zvuci uf. Moj danas ide na utakmicu i ako se kasno vrati ja sutra idem na cjelodnevnu kavu, dolazim samo na hranjenje. A danas je muz doma i mali spava cijeli dan. Sad stvarno ispada da ja preuvelicavam.

Ofnica
    14. Listopad 2017. 16:04

Anja mi živimo u stanu od 100m2, imamo dvije dječje sobe, zasad je jedna uređena samo. Također imamo i radnu sobu koja potencijalno moze postati dječja. A i u dječjim bi stali kreveti na kat tak da bi se zgurali kad bi bilo 3+ djece. Mi smo ovaj stan kompletno adaptirali prošle godine, tako da planiramo tu biti do penzije tj. dok ne odemo na Mirogoj 🤣

Meri
    14. Listopad 2017. 16:07

Joooj s puno tog sto sam sad procitala se mogu poistovjetiti... Kod nas je isto odnos nakon prvog djeteta bio takav kakav opisujete, sjecam se samo da smo se svađali mjesecima, i to su bile sve neke klasicne musko-zenske situacije za koje mislis da se vama nece dogoditi. I onda je to u jednom trenu prestalo i vratili smo se na staro, opet je bilo ok.
    Sad s dvoje djece ni mi ne stignemo popricati.. Muz mi je super s klincima (vise trenutno animira starije dijete, a ja bebicu, al to je ok), jednostavne kucanske poslove tipa ispraznit perilicu ce napraviti, al naravno da mu ja moram reci da to napravi. Sam se nikad ne bude sjetio!! 
    Nas razgovor se trenutno svodi uglavnom na klince i njihove potrebe. A sami bi mogli bit samo nakon 10 kad klince stavimo spavat, a tad on vecinom pusi na balkonu, a ja zaspim. I tako iz dana u dan. No vjerujem da ce to opet doci na svoje, kao i prvi put. 
    Ja povremeno ostavim njega s klincima i odem na kavu s frendicom. Nije to cesto i ne traje dugo, a opet meni dobro dođe da rascistim glavu i nakon toga nam bude svima bolje 😊

• pandica1805
    14. Listopad 2017. 20:56

Mene zanima samo jedna stvar da mi kazu mame ovdje koje vec imaju djecu. Ja bi iskreno htjela jos djece ali ja sama za sebe imam osjecaj da uopce nisam sposobna za to kad vidim da nekad i s jednim ne mogu na kraj. Stan cistim od pon do nedjelje i u ponedjeljak ajmo jovo nanovo.. rucak jedva stignem napravit.. ja ne znam evo.. rekla sam muzu da na drugo dijete mogu tek kad se posteno naspavam ..

Tamara..
    14. Listopad 2017. 21:03

Anja isto u Lovranu u omladinsku ulicu puno je mirnija i bliža sam svemu, a balkon imamo poput nogometnog igrališta veci je od stana.. Danas su mi dosli profi kao cistiti zena mi je ribala 4 sata kuhinju, ljudi moji to u životu nisam vidila stan je mastan da je to koda su topljeni cvarci svaki dan uzas.. Puno bestija je izvuceno van ubiti svi su pokrepali a i oni mladi sto su se iz legli su preokrenuti, bio je neko to njoj tretirati, ja cu u ponedjeljak zvati da mi dodu staviti te neke gelove po stanu da ih potapani ako ih jos ima.. Pojeli smo govno pa sada moramo do kraja.. Kada smo usli vidjeti stan izgledalo je samo kao da ima hrpa prasine kad ono... Strah me zbog bebe.. Eto ka vec tjedan dana ko luda stvar idem po Lovranu gore dole kolicima ribam vam cistim tamo, ne znam vise kako se zovem.. A od tog stana imam doslovno mučnine u zeludcu... Uh zene ja sam najdeblja rodila sam sa 112 od prilike sada sam na 97.. Jedem previše cokolade imam ogroman problem sa tim.. Uskoro kada rijesim sve ovo cu se posvetiti malo svojoj figuri.. Joj užasa ja nemajka ostavila sina ma 5 minuta i djete mi palo sa kreveta.. Ostala sam oduzeta, od soka nisam dugo rijec progovoriti.. Hvala Bogu nakon 5 min je on vec guguto i smijao se.. Ne znam kako je uspio tako stvoriti se tamo beba od 2 mj.. Sto se tice odnosa sa muzem ok je ali moze bolje.. Zadnjih 3 mj se nismo praktički ni vidjeli posto je konobar pa radi min 10h dnevno plus to bi prije posla isao kladionicu odigrati i poslje posla psihickog kao odmor ja sam bila tempirana bomba svašta sam mu znala reci bilo je tu puno plakanje i drame sa moje strane.. Da nisam bila jako trudna sjela bi na vlak i otislo u Slavoniju... Sada je to puno manje i cak zna imati slobodan dan pa se uspijemo nesta i vidjeti.. Brigu oko maloga mora voditi i super je u tome jedino ga jos nije kupoao.. Gurnila sam ja njega u vatru odmah.. Npr nije htio previ ti kao od straha i ja lijepo rekla da ga ja necu previti pa ako mu nije zao djeteta da ga pusti i previo ga je i tako je to krenilo.. Intimni jos nismo bili, a i u trudnocu se to prorjedilo pa nestalo i jos nista, ne pokazuje interes.. A ja napeta haha.. Kamo vama budu bebe dok obavljate bracnu dužnost, to mi pitanje skroz pada na pamet..  Ja poslje poroda nemam problema sa hormonima

Tamara..
    14. Listopad 2017. 21:06

Joj trebaju staviti edit na ovaj forum, mobitel mi toliko izmjeni sve... 

• Sanja...
    14. Listopad 2017. 21:16

Sto se mene tice ja sam nakon poroda dobila ogromnu zelju za odnos s muzem. Mozda zato jer nismo od desetog mjeseca od inseminacije. Ja si zelim drugo i mozda trece. Drugo bi da krenemo radit nakon prve godine sina bez opterecemja pa ak ne bude da mozemo opet na aih.
    Ja sam izgubila 20kg ukupno. U trudnoci dobila 14. Kad sam došla iz bolnice tih 14nije vec bilo. 
    Meni malo ponekad fali netko da izadem iz kuce na kavu s nekim tko ima djete i ko je u istoj situaciji. 
    Super mi je ovdje na forumu jer ste mi puno pomogle. Pronadem se u postovima i bilo bi mi zao da ga nema

• Kiara19
    14. Listopad 2017. 21:38

pandica1805

Mene zanima samo jedna stvar da mi kazu mame ovdje koje vec imaju djecu. Ja bi iskreno htjela jos djece ali ja sama za sebe imam osjecaj da uopce nisam sposobna za to kad vidim da nekad i s jednim ne mogu na kraj. Stan cistim od pon do nedjelje i u ponedjeljak ajmo jovo nanovo.. rucak jedva stignem napravit.. ja ne znam evo.. rekla sam muzu da na drugo dijete mogu tek kad se posteno naspavam ..

Jao to i mene zanima 😀

mamika3
    14. Listopad 2017. 21:48

Anjaaa

Mene zanima vi koje imate ili planirate troje (ili mozda vise) djece, u kolikim stanovima, kucama zivite? Nas je cetvero u stanu od 60 kvadrata, djecja sobica je zbilja mala, morat cemo stavit krevet na kat jednog dana da bi stao jos ormar i radni stol. Zbog toga mi je frka i ovako, a inace bih mozda razmisljala o trecem za minimalno 5,6 godina. Sad imam 30 pa racunam da imam vremena. Buduci da je tako, bilo bi mi suludo razmisljati o trecem djetetu a ne sviđa mi se da me to ogranicava. Muz ne zeli ni cut za veci stan, jer je ovaj nas u obiteljskoj kuci pa ga nije tako jednostavno ni prodat.
    Sto se naseg odnosa tice, poslje prvog poroda je bilo upravo onako kako vi opisujete, a sad pored dvoje djece i ostalih obaveza, ne stignemo ni popricat a kamoli uhvatit malo vremwna za sebe, pa se vrijeme kad je doma svodi na rutinsko obavljanje kucanskih obaveza

Nas petero u 53 kvadrata,sa lodjom 55!U spavacoj sobi smo mi sa bebom,a u ful maloj djeca-stane samo krevet na kat i njihov ormar sa jednim krilom!Za par godina,kad ce pubertet,cure ce biti u velikoj sobi,a sin ce dobiti onaj krevet ispod kojeg je radni stol i ormari za robu!Mi cemo kupiti kvalitetetniji trosjed za spavanje i spavat u boravku!Zasad nam je to rjesenje!Da,nazalost fali prostora,ali ne toliko da smo nezadovoljni!Cisto sumnjam da cu ikad imati novaca za cetverosoban stan ili kucu!Ali ovako je bolje!Nitko nema svoju sobu i onda se uglavnom svi druzimo u boravku,sto i nije tako lose!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    14. Listopad 2017. 21:55

pandica1805

Normalno je da sad tako razmisljas i nista ne stignes kad imas malu bebicu ovisnu o tebi!Ali kad ces imati dijete od 2 godine pa nadalje koje samo hoda ,jede,prica,spava nocu i jednom preko dana e onda ces drugacije razmisljat!Iskusila sam malu razliku izmedju djece i veliku!I ma koliko god govorili da je mala razlika bolja,djeca imaju kakti vise zajednickog,biram vecu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.