Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    15. Listopad 2017. 21:20

Kiara, da , koliko se sjecam, cure su spominjale mustelu. Meni je patronazna savjetovala ( ako se pojavi tjemenica) neku pjenu od Aderme, da je navodno isto super. Ali moja mala ima samo 2-3 ljuskice i to sam joj uspjela u 2-3 kupanja srediti, prvo sam utrljala malo baby ulja, i kasnije isprala dok sam ju kupala i to je to, vise nema - za sada. Citala sam negdje da navodno bebe koje su na mm znaju imati puno manje tjemenice i iskreno, nadam se da ce nas zaobici 😁

Eloa
    15. Listopad 2017. 21:39

Jooj liama,presladak je tvoj mali gospodin! Bravo za njega da je bio dobar, a umor je za ocekivati nakon minimalno sat vremena mise.. Hehe
    Da, protiv tjemenice mi smo znali pola sata prije kupanja namazati bademovim uljem i onda mustelom okupati. Prode kroz par kupanja. Sretno!

Me+mybaby
    15. Listopad 2017. 21:45

Ja sam za mlijeko uzimala mamine kapi( piskavica) i pomoglo mi je svakako. Mi smo isto imali malo tjemenice i rjesili to baby uljem. Citam kako ste vecina slabi na slatko pa mi je malo lakse jer se ubijam u slatkom i vec muzu pricam kako sam postala ovisna. Probala sam izbaciti sve iz kuce i onda sam trcala do ducana po milku. Uzas. 
    Danas sam stavila malog u nosiljku i prosetala do staraca na kavu (4km) pa smatram da sam odradila prvi trening 😂. Natrag smo isli na tramvaj 😂😂😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

koskica
    15. Listopad 2017. 22:02

Liam
    maleni ti je medač ❤.
    tamara moha je tako imala kaj je bila stara cca 1,5 mj to je trajalo dva tri dana i prošlo samo od sebe. Ja se nisam zabrinjavala jer su stolice na mm u redu kakve god da jesu. To je izgledalo kao sluz, onako žućkasta. Ali ito tako joj je bilo nakon par stolica dnevno. Ne znam dal sam napravila dobro al ja nisam oko tpga stvarala previše drama. Jesam li trebala opet ne znam. Al malena je bila ok i nisam primjetila nikakve promjene na njoj.
    Nego mi smo danas imali fotosešen ha ha. Malena je ispala ko anđeo. Kad dobim slikice podjelim s va. Jedva ih čeham

url=https://lilypie.com]

• blu5
    15. Listopad 2017. 22:38

LlamaFace

Blu,hahahhahahaha,pozuri,to ce se jos malo hermeticki zatvorit 😂😂😂 ja sam se nakon 4 mjeseca apstinencije meskoljila ko tinejdzerica 😎

Mislim danse vec zatvorilo jadna mi majka😂

• blu5
    15. Listopad 2017. 22:40

mrva2017

mrva2017

blu5

Cure, ovo mi se cini oooodlicno!Ima mi prija, kaze da je mali odusevljen!
    http://www.djecje-podloge-casmatino.com
    Ja sam odabrala ovu Piggy😊

Nekidan sam pitala dal netko ima tu podlogu jer se i meni cine super… narucit cu definitivno..

Isto Piggy..predobra je… Blu, sretna nam 3 mj!!

Daaaa, sretna nam!Veliki smo vec narasli😊😊😊

Trenta
    15. Listopad 2017. 22:51

Ofnice treba ti par dana da pocne piskavica djelovati. Ja se popijem tu i tamo cisto da si osiguram mlijeko i savjest. Nemoj piti duze od 2 tjedna i probaj one sjemenkice za caj poslije usitniti ili kao takve pojesti s jogurtom. 
    Netko je pitao gdje ima kupiti piskavice. U ljekarni, cijena cca 11 kn. 
    Meni isto opada kosa, k tomu jos i mali potegne rucicama par pramenova.  i ne vjerujem kako su se stvorili zalisci. U utorak se idem sisati do ramena. 
    Sto se tice druge bebe ginic me je savjetovao da pricekamo bar godinu dana dok mi se tijelo ne oporavi i hormoni ustabile. Tako da sad pazimo ali keks je rjedji. Kile su otisle -1 od trudnoce ali najveci problem mi je spusten mjehur tako da Kegelove vjezbe moram podhitno uvesti. Samo kada?!?!  Dolje mi je sve opusteno konu kakve babe,da mi je cak i ginic dao da koristim neku tekucinu na bazi hijaluronske kiseline. Strasno....

Me+mybaby
    15. Listopad 2017. 23:14

Trenta kakva je to tekucina. Joj Kegelove bi i ja podhitno trebala uvesti kad se vec pametna s tim nisam bas zamarala u trudnoci.
    Znaci veceras sam oprala kosu i sad vec strahujem da cu ocelaviti. Znaci buseni kose ispadaju. Sto kod pranja, sto kod cesljanja. Katastrofa. Ja sam se u trudnoci osisala na malo dulji bob i sad to zgleda malo bzvz kad je izrasla malo, ali se ne usudim krace sisati, a sad mogu svezati rep i sakriti kosu od malog koji jedva ceka da dohvati i pocupa koji pramen.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Maja 3
    15. Listopad 2017. 23:48

Evo i mene! Nesto nisam stigla pisat ovaj tj pa cu sad kolko sam zapamtila. 
    Eloa,mislim da si ti spominjala banane-jako zrele cak poticu stolicu,samo zelene zatvaraju!
    Pandica,dobrodosla natrag
    Liama,mali ti je ko secerna vata! Pojela bi ga!
    Prepavati noc? Meni je to kad mali spava od nekih 11 pa do 6(da bilo je i tog),bitno da prespava bar 5 sati u komadu..a da to nije od 20 do 1 ujutto..jer oko ponoci tek idem u krevet.
    Dvoje ili vise djece? Meni je sad prekrasno! Prvi mj je muz bio na g.o,drugi kad se vratio na posao sam milila se upucat,sad mi je super,uhodali smo se vec nekako!

Maja 3
    15. Listopad 2017. 23:53

Ali ja sam htjela malu razliku,jer smo i sestra i ja nepune 2 god,a muz i sogorica god dana razlike.. 
    Sad za 3 bi malo vecu razliku..da rodim 2020,tad cu imat 35.
    Prvo rodila nesto prije 31.
    Pinkice super za stan..i ne brini za nered,uzivaj u bebi.
    Sex nakon poroda? Bolji sada nego nakon 1 poroda.. 
    Mi to uredno u sobi napravimo uz djecu dok spavaju. Prije smo vise..al ni sad ne fali. Evo bas neku vecer 3 puta..to je rekord nakon 2 djece..a prije smo redovito imali takve maratone..a nadam se da cemo i opet..
    Blu,vratit ce se muz,pa cete nadoknadit.
    Neznam jesam sve iskomentirala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.