Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    15. Listopad 2017. 09:02

Blu,hahahhahahaha,pozuri,to ce se jos malo hermeticki zatvorit 😂😂😂 ja sam se nakon 4 mjeseca apstinencije meskoljila ko tinejdzerica 😎

Meri
    15. Listopad 2017. 10:45

AnaFit123

Bok svima :) Moj maleni ima idući tjedan 3 mjeseca i zanima me …što točno znači 'prespavati noć' :D Mi naime već mjesec dana liježemo u 7.00-7.30 i odmah zaspe(naučio se sam uspavati još od rođenja) . Onda imamo prvo buđenje između 23.30 - 1.00 h (kako kad ) i drugo između 4.00-5.00 (kako kad). Nakon svakog noćnog podoja koji je kratak jer brzo papa (max 10 min) odmah zaspe po povratku u svoj krevetić. Zatim spava do 7.00 ili 8.00, imamo kratko jutarnje igranje /tepanje, presvalčenje ,zajutrak hehe i onda zna produljiti spavanac do 9-9.15. . S obzirom da je tako, nekako zaokružujem taj noćni dio od 19.30-9.00 i nekako mi je nemoguće zasad očekivati da sve to odspava u komadu…..ili je to ipak moguće? Kako spavaju ili su spavale inače (vaše) tromjesečne bebe? :D

Maleni ti super spava! Meni prespavat noc znaci da mala ide spavati oko 21, spava do 3-4 tad pocica 10tak min i nastavi spavati do 6-7. No evo nocas se budila 3 puta za papanje, a ujutro smo se digle oko pol 8. Jutra nam ovise o tome dal vodimo bracu u vrtic. Zna se desiti da ona oko 8 zaspi, pa ju moram buditi jer trebamo ici. Al nekad ju pricuva moja baka kad moze da joj ne remetim san svaki put. 

mrva2017
    15. Listopad 2017. 12:57

Cure koje su pile caj od piskavice, gdje ste ga kupile?

Ninche9
    15. Listopad 2017. 13:28

Caj od piskavice sam kupila u ljekarni koja uz standardne ljekove ima i veliku ponudu biljnih proizvoda (u Varazdinu je)
    Moj malac je prvi put prespavao noc s tocno 5 tjedana (zaspao prije ponoci i probudio se nakon 5h)..eto recimo da to meni znaci "prespavati noc" a sad ima 4mjeseca i nakon sto odspava par sati u komadu onaj prvi nocni san, dalje se budi svakih sat i pol-2 za papanje. To me uzasno umori.nadam se da ce se s vremenom i to malo popraviti.

Meri
    15. Listopad 2017. 13:50

Llama sretno danas! Bas vam je lijepo vrijeme!
    Ove podloge mi se bas sviđaju.
    I meni kosa opada puno, nekako mi se cini da celavim onako ko muski, naprijed.. Inace imam visoko celo, a sad mi izgleda jos vislje.. nikako mi se to ne sviđa. Kad spustim kosu to je kamuflirano, al kad je dignuta, jao meni! A naravno da sad stalno nosim rep/punđu. 

mrva2017
    15. Listopad 2017. 16:16

blu5

Cure, ovo mi se cini oooodlicno!Ima mi prija, kaze da je mali odusevljen!
    http://www.djecje-podloge-casmatino.com
    Ja sam odabrala ovu Piggy😊

Nekidan sam pitala dal netko ima tu podlogu jer se i meni cine super... narucit cu definitivno..

mrva2017
    15. Listopad 2017. 16:18

mrva2017

blu5

Cure, ovo mi se cini oooodlicno!Ima mi prija, kaze da je mali odusevljen!
    http://www.djecje-podloge-casmatino.com
    Ja sam odabrala ovu Piggy😊

Nekidan sam pitala dal netko ima tu podlogu jer se i meni cine super… narucit cu definitivno..

Isto Piggy..predobra je... Blu, sretna nam 3 mj!!

LlamaFace
    15. Listopad 2017. 17:53

gotovi 😃 sve je proslo super,malo je pred kraj kenjkao jer je bio pospan pa je na kraju i ubio oko 😂 bio nam je presladak,kao mali deda s tom vestom i leptir masnom 😎

Tamara..
    15. Listopad 2017. 18:54

Llam mali ti je premedeni pravi bombon!!
    Sto se pada tice nije bio uz rub tako da mi nista nije jasno.. Neki dan mi se desilo da smo spavali isto popodne i kasnije je bio na trbuhu a ja uvjerena da ga nisam tako stavila eh sad tko ce ga znati mozda sam zabrijala... Joj danas smo imali 3 jako bogate stolice nakon dvije je bilo kompletno presvlačenje, i sada mi je pelena cudna onako sluzava koda je netko nos ispuhao, se susreo tko sa tim? 

• Kiara19
    15. Listopad 2017. 19:48

Cure meni se cini da se nama pijavila tjemenica. Jako malo i jedva se vidi ali mislim da je to to. Izgleda kao sitne zute ljuskice oko obrva i na vrhu cela prema kosi. Pisale ste da je za to dobar mustelin sampon za tjemenicu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.