Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    15. Listopad 2017. 23:55

Zove se hyalofemme, vaginalni hidratantni gel. 
    Pitam ga ja a koliko dugo? Veli on: uf, ne razmisljajte tako vec nek vam to bude navika kao pojest svaki dan. Suptilniji nije mogao biti😂

Maja 3
    15. Listopad 2017. 23:59

Ugl,isli smo danas u babinje kumovima,oni nasem malcu,mi sad njihovom. Mali mi je ko pahuljica malen nakon mog doma
    Evo slikice,dala sam si truda za tortu od pelena,i rekla sam nikad nikom vise! Zanemarite nered po stolu

Me+mybaby
    16. Listopad 2017. 01:48

Maslacak ja bas namjeravam ovaj tj napraviti tortu za nase kumove. Kaj ipak kompliciranije nego sto si ja to mislim?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Tena1203
    16. Listopad 2017. 03:24

Tamara, i moj je imao takvu stolicu, identicna atvar kao kod Koskice pa se nadam da to nije bilo zabrinjavajuce.. moj mali je prespavao neki dan od 20-04:30 ujutro, s tim da sam
    ga ja isla buditi jer sam mislila da ce mi cice eksplodirati.. a star je manje od dva mj. Bas sam u soku bila da je toliko spavao. Doduse prvi put smo mu promijenili okolinu, isli smo na vikend kod prijatelja na more, pa mozda zato..eto i sad sam ga isla buditi, zaspao u pol9, opet ista stvar meni sa cicama...

Maja 3
    16. Listopad 2017. 03:58

Me+mybaby

Maslacak ja bas namjeravam ovaj tj napraviti tortu za nase kumove. Kaj ipak kompliciranije nego sto si ja to mislim?

Torta nije komplicirana niti malo,nego kolica sto sam radila!
     S tortom vec imam prakse..to svima radim. I sad sam skuzila da sam poslala sliku di nije dovrsena skroz..

• Tena1203
    16. Listopad 2017. 04:13

Jedno pitanje, znaci sad sam nahranila maloga, pokakao se dok je jeo, presvukla sam ga sto njeznije da se ne probudi, spustim ga u krevetac kad ono osjetim da mali i dalje smrducka, znaci opet se pokakao ali spava.. da li da ga budim ili da ga pustim? Njemu ocito ne smeta kad spava snom pravednika al meni je grozan osjecaj da spava pokakan..

Meri
    16. Listopad 2017. 07:29

Tena1203

Jedno pitanje, znaci sad sam nahranila maloga, pokakao se dok je jeo, presvukla sam ga sto njeznije da se ne probudi, spustim ga u krevetac kad ono osjetim da mali i dalje smrducka, znaci opet se pokakao ali spava.. da li da ga budim ili da ga pustim? Njemu ocito ne smeta kad spava snom pravednika al meni je grozan osjecaj da spava pokakan..

Ne znam dal ti mali ima osjetljivu kozu.. Ja u takvom slucaju nisam prematala. Bilo je to mozda dvaput.

• Tena1203
    16. Listopad 2017. 08:17

Ipak sam premotala.. bilo mi ga zao..

Mamicaaa
    16. Listopad 2017. 08:25

Liama mali je 🍬 premedeni jee 😊
    Tjemenica- moj mali je ima vec par mj al mazem samo s baby uljem. 10dana govorim treba otic uzet mustelu i onda se nadu pametni da ne ni slucajno to je jak sampon za malu bebu to ce otic samo, vratili se tu i tu nema mustele, uzela neki gel al nista nije pomoglo. Pedica kaze da ce to proci samo..
    Maslacak super si napravila kolica i tortu. Ja sam to htjela radit al eto nikako hah
    Prespavat noc je kad mi 8h u komadu odspava, a to je do sad bilo samo par puta..

Ninche9
    16. Listopad 2017. 09:50

Tena probaj se malo izdojiti samo da ti pritisak u dojkama popusti. Nekako mi se cini zao buditi ga kad ti tako lijepo spava. Hajde da se mijenjamo na dan dva da se naspavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.