Tamara, i moj je imao takvu stolicu, identicna atvar kao kod Koskice pa se nadam da to nije bilo zabrinjavajuce.. moj mali je prespavao neki dan od 20-04:30 ujutro, s tim da sam
ga ja isla buditi jer sam mislila da ce mi cice eksplodirati.. a star je manje od dva mj. Bas sam u soku bila da je toliko spavao. Doduse prvi put smo mu promijenili okolinu, isli smo na vikend kod prijatelja na more, pa mozda zato..eto i sad sam ga isla buditi, zaspao u pol9, opet ista stvar meni sa cicama…
Koliko dugo je imao takvu stolicu? Evo ista stvar se pojavila kod nas..
Netko je napisao da je malecka imala fotosesen. Kad sam rodila dode jedna ljubazna teta zelimo li da slikaju bebaca kazem ja dragom ma ne msm da se puno placa kaze on nema veze nece bit vise od 100€ i ajde. Dosle slikice nakon par tjedana ima toga dosta pa imaju i kao cestitke s njegovom slikom, jedna velikaa slika, ma svasta nesto. Jaoo kak lijepo kako slatko ma super dok nismo dosli do racuna 300€ 🤣🤣
Cure u dm-u rade besplatno tortu od pelena...ja sam sestri naručila. Jumbo paket velicina br 3 pelena kosta 100kn, a ja sam unutra jos kupila 2-3 zvečke, vlažne maramice i caj za dojilje...ne morate kupiti onaj klasičan paket sta oni rade. To su mi složili za sutradan. I kad sam dosla doma, ja sam otvorila celofan i pometala unutra jos nekih stvarčica za bebu i mamu i kuvertu. Tak da se ne morate same mučiti. Ovo je iz dm torta, ja sam ju jos poslije nadopunila sa kapicama, slincekima, gumenim patkicama i drugim sitnicama. Znaci vi u dm mozete uzeti cak s dva tri dodatka samo, ne trebate hrpu one kozmetike koju oni natrpaju.
Kupila sam Mustelu, pa cemo vidjeti rezultate. Neko nekoja je napisala da uzima piskavicu cisto zbog sigurnosti da ne ostane bez mlijeka, ako sam dobro shvatila. Zar nije da imamo mlijeka dok god beba sisa?
Mrva imao je takvu stolicu 2-3 dana.. ne povezujem to s nicim sto sam pojela, ne znam kak je kod tebe..
Da se nadovezem jos na onu temu s kilama.... u trudnoci sam dobila 15, sad sam na +6. Međutim imam viska i otprije... bilo bi idealno kad bih skinula 15-tak kg jer na mojih 165 cm, 76 kg je puuuno... Na svakodnevnoj bazi se zasad ne zamaram s time jer sam preumorna da bih se pokrenula. Samo se sa sjetom sjecam kad sam isla na aerobic 4 puta tjedno - bilo je to jos prije prve trudnoce. Sad ne znam kamo bih uklopila 2 puta tjedno.
Inace mi sljedeci vikend idemo na svadbu i naravno da nemam nista svoje za obuci. Zbilja mi se sad ne da ici u shopping (ne znam ni di bi isla), tako da cu obuci mamine hlace i kosulju. To bedira 😣
Cure u dm-u rade besplatno tortu od pelena…ja sam sestri naručila. Jumbo paket velicina br 3 pelena kosta 100kn, a ja sam unutra jos kupila 2-3 zvečke, vlažne maramice i caj za dojilje…ne morate kupiti onaj klasičan paket sta oni rade. To su mi složili za sutradan. I kad sam dosla doma, ja sam otvorila celofan i pometala unutra jos nekih stvarčica za bebu i mamu i kuvertu. Tak da se ne morate same mučiti. Ovo je iz dm torta, ja sam ju jos poslije nadopunila sa kapicama, slincekima, gumenim patkicama i drugim sitnicama. Znaci vi u dm mozete uzeti cak s dva tri dodatka samo, ne trebate hrpu one kozmetike koju oni natrpaju.
Ma tortu od pelena i sam napravis taj cas,mene su kolica ubila u pojam. I ja sam sama htjela radit jer nam je to piljun,a i kupila sam sve vrste pelena,posto je to kumovima prvo dijete pa neka isprobavaju koje ce odgovarat..
I na donjem katu samo torte je paket pampersa,tako da mi kutija beby love nebi bila dosta. Drugi red torte je baby love,pola kutije..a treci je violeta i plodinske pelene.
A kolica su od lidlovih i muillerovih pelena
Sortiraj odgovore
Najstariji