Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kiara19
    14. Listopad 2017. 12:07

kookoo30

I jos da dodam u vezi boljih polovica :) meni nista to ne smeta previse hoce li on pomoci ili ne oko kucanskih poslova, nisam neki frik sto se toga tice, ali psihicki najteze mi je bilo kad je mala imala skok u razvoju. Ulovilo bi ju popodne oko 5-6 i onda udri po cici, hoce jesti, nece jesti, place, opet hoce jesti, tuce i udara na sve strane, zabacuje glavu, a on onda ode na kavu/pivu , do frenda. Znam da mi u toj situaciji on ne moze pomoci puno, ali onako, bas bi se osjecala bespomocno i iskreno tuzno, jer eto i ja bi malo u setnju, na zrak, popricala sa nekim, ali u toj situaciji jednostavno ne mozes nikuda kad ti cica stalno mora biti na izvol'te.

Takvih situacija je bilo i kod mene. I da to mi je najgore.

MalaRuzica
    14. Listopad 2017. 12:16

Cure koje pazite na prehranu zbog dojenja jel jedete sta od variva, ja muzu skuham grah ili kelj a sebi napravim nesto drugo, ali i ja bi takvo nesto jela.Neki dan ste pisale o opadanju kose moja ne da pada nego curi jel ima neki preparat da smijem koristiti.Pitala sam u tinkturi to mi je bilo super prije trudnoce ali nije za dojilje.Ostati cu celava ako nastavi ovako po svuda je ima 😔

Ninche9
    14. Listopad 2017. 13:43

MalaRuzica ja jako volim one juhe iz vrecice od sparoge, krumpira i sl.
    Nije velika kolicina a jako mi je fino.

• blu5
    14. Listopad 2017. 13:52

Apropo rodiljne naknade, znan da ne treba biti ista, ali mi nije jasno kako moze bit veca od place + trosak prijevoza?

Mamicaaa
    14. Listopad 2017. 14:34

Od 12 kg otislo je 5kg, imam trudnicki trbuh i naravno da je ostatak na guzici i bokovima. Osjecam se kao bacva i nis mi ne stoji itd itd..
    Odnosi: djelomicno suncano sa mogucim olujnim pljuskovima 🤣 cas smo si super, a cas katastrofa. Nez ono nekad imam osjecaj da samo cekamo da se krivo pogledamo. A npr dns od pol 6 je mali zezao ja sam borbe vodila do 8h probudila dragog i on je preuzeo brigu, cak ga je uspavao ( inace su izgovori kod tebe se odma smiri, kod tebe mu je udobnije zbog cica, ja kad ga nosim on tebe trazi okrece glavu za tobom bla bla)
    Kiara ja sam jednom prilikom rekla da cu to napravit 😂  Pandica isto pa kaze kakve sam srece malac bi prespavao citav dan haha pa bi ispalo da lazemo kak je nama tesko
    Blu pa jel se ti to zalis sto ti je sjeo visak? Hahah 🤣🤣

koskica
    14. Listopad 2017. 14:59

drago mi je da smo se dotakle teme odnosa s muževima jer ispada da se i vi deuge cure osjećate slično. Svima nam fali pažnje i razumijevanja. I drago mi je da smo iskrene po tom pitanju ❤
    Ja što se tiče kila nemam problema. U trudnoći sam dobila 14 a sad sam na - 20kg. I još uvijek imam viška. Ne pazim na prehranu i nusam na dijeti. Meni to sve valjda od sekiracije. Visoka sam 175 i imam 84 kg. . Roditi sam išla sa 114 kg. A trudna sam ostala sa 90eto mojih brojki kig zanima.
    Sutra imamo fotosešen. Ha ha.

url=https://lilypie.com]

koskica
    14. Listopad 2017. 15:02

Nisam išla roditi sa 114 kg nego sa 104 kg. Bila sam ogromnaaasa. Kit...

url=https://lilypie.com]

• Anjaaa
    14. Listopad 2017. 15:07

Mene zanima vi koje imate ili planirate troje (ili mozda vise) djece, u kolikim stanovima, kucama zivite? Nas je cetvero u stanu od 60 kvadrata, djecja sobica je zbilja mala, morat cemo stavit krevet na kat jednog dana da bi stao jos ormar i radni stol. Zbog toga mi je frka i ovako, a inace bih mozda razmisljala o trecem za minimalno 5,6 godina. Sad imam 30 pa racunam da imam vremena. Buduci da je tako, bilo bi mi suludo razmisljati o trecem djetetu a ne sviđa mi se da me to ogranicava. Muz ne zeli ni cut za veci stan, jer je ovaj nas u obiteljskoj kuci pa ga nije tako jednostavno ni prodat.
    Sto se naseg odnosa tice, poslje prvog poroda je bilo upravo onako kako vi opisujete, a sad pored dvoje djece i ostalih obaveza, ne stignemo ni popricat a kamoli uhvatit malo vremwna za sebe, pa se vrijeme kad je doma svodi na rutinsko obavljanje kucanskih obaveza

• kookoo30
    14. Listopad 2017. 15:11

Bas to Koskice, paznje i razumijevanja mi fali. Meni je moj najjaci kad kaze: vidim da tebi to dobro ide, pa ne zelim smetati. 
     Za kile me uopce nije briga, vec sam se pomirila s tim da cu ostati mlitava i buhtlasta ;) a ljeto je daleko od nas :) meni ostalo jos trbuha nesto, po meni nije nista strasno, ali znaju mi upasti zene koje su isto tako vukle skembu jos 2 godine nakon poroda, pa me zezaju da jesam opet trudna. Vise mi smeta sto mi je trbuh jos sav mekan, da je bar malo zategnutiji. Ostatak se lijepo rasporedio po bokovima, bedrama, standardno. I doslovno nakon 15 dana od poroda sam vidjela da se od postenih cica mogu oprostiti - naocigled su "pale" , sila teza na njih djeluje ko nikad, mekane, prelijevaju se.. ah ;)

• Anjaaa
    14. Listopad 2017. 15:12

Inace, mislila sam da sam jedina kojoj odnos s muzem nakon poroda nije sjajan i savrsen kao u bajci lakse mi je kad znam da nismo jedini. Ali sve će to doć na svoje kad se uhodamo i hormoni vrate u normalu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.