Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nella1211
    11. Listopad 2017. 13:13

http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-(ne)-smije-jesti-dojilja.html .... evo ode pise razlog zasto ne bi smio caj uz dojenje.. crijevna flora.. al prijateljica malenoj daje caj skoro od prvog dana onaj hipp u malin kesicama.mala rodena 29.5. i nije bas da joj daje po malo... a malena predivna mala mišelinka i nikad nije imala problema.. ja san odlucila ipak nista do 6mj.. vise nije ni vruce pa joj ni ne triba..

A.M

Ninche9
    11. Listopad 2017. 13:28

Kiara najbolje se uclani u grupu na Facebooku Babywearing Nosenje beba, tamo ima puno iskusnih mama koje nose svoje malisane u raznim nosiljkama, mozda one prepoznaju o kojoj je rijec. I moj ergo ima takvo remenje ali mi ovaj srednji dio ne lici na ergo.
    Sta se tice foruma i forumasica..
    Meni je ovaj forum donio 2 lijepa prijateljstva (Mamica, Pandica) a najsupermame sa super znanjima o svemu jednostavno preskocim.
    Ofnice ja sam kupila caj od piskavice, smljevila i jela dva puta pola zlicice na dan. Mlijeko je curilo kao ludo. Od onog izdojenog pola litre smo na kraju bacili. Zaboravili smo ga u njemu okupat a odmrznuto se ne smije vise zamrzavati. Steta truda.
    Mene zanima kako se vi igrate sa svojim bebama..dal im pustate muziku? Ja pustam svom one pjesmice s youtube ali mi se bas i ne svidaju.uopce nisu vesele, sve su neke izmjenjene i obradene da mi jedna na drugu lice.volim samo mamu kukunku i to oni dugu verziju, otpadaju mi od nje usi koliko se vrti kod nas 

Nella1211
    11. Listopad 2017. 13:46

Ajme ja svasta radin.. plesen skacen s njom oko nje..izvodin gluparije..pa pokrijen lice ima me nema me(od tog vristi od smija).. pa je u rukama izgnjavim ..ma svasta svasta.. a ona se smije bas glasno nekad i prestanem jer se ona toliko smije iman osjecaj da ce bez daha ostat. Izgledan vecinu igre poprilicno blesavo al dok je njoj lipo briga me.

A.M

• Anjaaa
    11. Listopad 2017. 14:04

Sto se rasprava na forumu tice, i sama sam skoro otisla par puta kada su pojedine napale nas nekoliko koje ne cjepimo djecu drvljem i kamenjem. I gda L je bila među njima. Ja ne osuđujem nikog niti mislim ista lose o vama koje cijepite, sve mi volimo svoju djecu najvise i radimo sve sto mislimo da je u njihovom najboljem interesu, ali jednostavno mislim da je to osobna odluka. Nema potrebe osuđivati ili napadati drugog jer misli drugacije nego mi. Sto se dojenja tice najsretnija sam sto sam u mogucnosti iskljucivo dojiti jer sam to jako htjela, ali nisam neki frik koji bi radije , kizgladnjivao dijete nego dao ad. To je isto osoban izbor. Ali opet da nisam uspjela dojiti osjećala bih se jako lose, neutjesno. Znam sebe. Tako mi je bilo s prvim sinom. Ali to je iskljucivo moje osjećanje na moju situaciju, znam da nije mozda ispravno ali je tako. Ne kazem da se druge zene koje ne doje trebaju tako osjećati, naprotiv! Ako to lako prihvate to je super! Samo kazem sa stajalista mene kojoj bi to bilo tesko prihvatiti da nas ima i takvih. A jos u prvoj trudnoci sam mislila ako ne budem dojila nista strasno dat cu ad i nisam razumjela suze jedne mame koja nije uspjela dojiti svoje dijete , kasnije sam to itekako razumjela. Eto ima nas svakakvih, nasam se da nitko nece krivo shvatiti moje rijeci, ja sam za toleranciju i razumjevanje :)

Ofnica
    11. Listopad 2017. 14:16

Ninche ja se igram s malim ima me nema me, kao Nella, s tetricom. Onda ga nosim kao avion i onako ga zaletim prema nekome, vristi na to. Onda ga držim pred ogledalom i onak kao malo u koljenima klecnem i viknem hop, od toga isto vristi. I kad mu samo govorim aaaaaa-bu!, na to se isto jako smije i vrišti. Pa kad ga ljubim po nožicama i ispuštam blesave zvukove...počela sam mu oponašati i kravu, sovu, vuka, psa, mačku, životinje...to mu se jako sviđa i smije se jako!

• gala_28
    11. Listopad 2017. 14:21

Nella1211

http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/sto-(ne)-smije-jesti-dojilja.html …. evo ode pise razlog zasto ne bi smio caj uz dojenje.. crijevna flora.. al prijateljica malenoj daje caj skoro od prvog dana onaj hipp u malin kesicama.mala rodena 29.5. i nije bas da joj daje po malo… a malena predivna mala mišelinka i nikad nije imala problema.. ja san odlucila ipak nista do 6mj.. vise nije ni vruce pa joj ni ne triba..

meni su moji davali od prvog tjedna, a jedan od roditelja mi je liječnik i kontrol frik pa znam da mi ne bi davali neprovjereno. istina, bilo je to prije skoro 30 godina, i sad kad su me starci pitali za čaj, ja sam počela propagirati anti čaj trend, bacili su se u čitanje novih "teorija" i pošizili. baš smo prošli tjedan imali razgovor o tome i odlučila sam ne vjerovati slijepo ovom današnjem trendu (kao ni svojim starcima), nego sve uzeti sa rezervom. činjenica je da on ima probavne probleme bez čaja i ako mu bude pasalo, davat ću mu. ali to sam ja i odlučila sam probati kad sam izvagala obje strane. samo kažem da smo rodama, ovima i onima potpuno dali inicijativu da misle umjesto nas, a radi se o klasičnom trendu. kad smo mi rođene, bili su neki drugi trendovi. od svega treba uzeti najbolje, barem razmostriti i probati ako postoje razlog i volja.

• Tena1203
    11. Listopad 2017. 15:36

Gala slazem se..

koskica
    11. Listopad 2017. 16:01

ja sam na pod aložila deku, na deku puzle i tu imamo kreaivni kutak. Tu su nam igračke, životinjice tetre. Igramo se sve i svašta, glupiram se ko nikada u životu a ona mi uzvraća osmjesima i gugutanjem. Gdje ćeš ljepše nagrade pa se glupiram i dalje. Da me netko snima rekao bi da nisam normalna. "Vifi ove lude mame". Ha ha
    Nego, malena mi počela nešto kašljucati a ja ne mogu razabrat jel joj je nešto ili se samo glupira svojim kašljankem. Zna tako kako bi privukla pozotnost na sebe... Joj joj, kak da znam d nije ozbiljno. Temp nema... Nosić nije zacepljen. Pa ti budi pametan.

url=https://lilypie.com]

koskica
    11. Listopad 2017. 16:02

Oprostite zbog greška ali prek moba mi to tak blesavo ispadne.

url=https://lilypie.com]

Mamicaaa
    11. Listopad 2017. 17:10

Ninche prijateljice 😙😙
    Mi se igramo isto kao i ostali, puno se glupiram al njemu je to zanimljivo. Pustam mu pjesmice al mu vise ja pjevam. Trazila sam na googlu pjesmice pa sam naisla na one sto sam jos u vrticu ucila kao npr Ruke mijem, brašno sijem kapica na glavi,
    mijesim tijesto tako vješto kao pekar pravi.
    Peć se žari, u nju stavim kruščiće po redu,
    kora glatka bit će slatka, kad je djeca jedu. To se sjecam da smo pjevali na zavrsnoj priredbi 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.