Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    12. Listopad 2017. 12:38

Nella1211

Moja zna ne kakati po par dana..al nee izgleda mi da joj to smeta i kad prducka ne obazire se vise na to..
    Jel vasi vrte glavom tamo vamo ludjacki kad im se spava???

hahahahahaa,da,ja plačem od smijeha kad mlati glavom 

OhSoBoho
    12. Listopad 2017. 13:11

Nella1211

Moja zna ne kakati po par dana..al nee izgleda mi da joj to smeta i kad prducka ne obazire se vise na to..
    Jel vasi vrte glavom tamo vamo ludjacki kad im se spava???

Daaaa, mlatara na sve strane, ludo to izgleda ;)

OhSoBoho
    12. Listopad 2017. 13:17

Kiara19

I mojeg muce vjtrovi. Kad treba prdnuti sav se ukoci i digne noge u zrak. Bas se vidi da ga boli. I ja dajem bio gaiu, ali ja ne vidim jel to pomaze. Nekad mu je dobar dan, a nekad los. Moj kad je budan je stalno na rukama inace place

Nama je to tek nedavno krenulo, mislila sam da će problemi s probavom proći kada crijeva sazriju ali još nis od toga, izgleda...
    Ja pijem i čaj od komorača, pazim kaj jedem...a dana kad je miran i najčešće dan i nije problem ali je kaos po noći...kroz san cvili i napinje se...jedino ako mu stisnem malo trbuscic onda se smiri i nastavi spavati. Evo, sad mi na rukama spava već preko sat i pol, da ga spustim odmah bi počeo plakati...a ono, skoro 7kg ima, nije baš najlakši ;)

Pinkica93
    12. Listopad 2017. 13:26

Hvala na utješnim riječima, cure. Mislila sam fakat da sam totalni promašaj jer imam samo jedno dijete i jako mali stan koji opet sto godina čistim. Dok sam bila u Domu, bilo me malo strah kako ću ja to sama s malom jer sam tamo imala cijelu hordu žena koje imaju ogromno iskustvo s bebama koje stoje iza mene i koje mogu popraviti stvari ako šta zeznem, no shvatila sam da to ipak nije kvantna fizika i da je dovoljno malo znanja i puno slušanja svojih instinkata ili kako se već kaže i da ćeš teško fulati. Bilo je tamo svakakvih cura, ali bilo je i normalnih s kojima mi je vrijeme brže prolazilo i od kojih sam dosta toga naučila. Jest da smo mi na ad, ali da se i ja nadovežem na temu kakanja. Moja kaka otprilike svaki drugi dan i ponekad toliko da ju mogu skupa s robicom bacit na pranje jer joj prođe posvuda. Pelena bude toliko teška da se šokiram di joj to sve stane u nju. S prdenjem nema nikakvih problema. Drapne ga ko odrasla bez ikakvih grimasa ili tako nečega.

• Sanja...
    12. Listopad 2017. 13:46

Mi smo prvi mj dana ful kakaali. Ni smo imali problema s grcevima klasicnim vec s vjetrovima. Nakon prvog mj imali smo stolicu jednom dnevno. Nije se smjelo dogodit da nema jer se onda jako mucio i plakao. Sad kad smo prošli tri mj maknula sam sab simplex i plivit d3 koji smo uzimali par dana jer smo prva tri mj bili na bebitolu. Sad kaka ujutro,popodne i predvecer i prdi ali ga ne boli i nema plakanja. Samo stenje dok kaka al evo preporodila sam se. I dalje joj dajem bio gaju ali nezz sto cu s vitaminom d 

OhSoBoho
    12. Listopad 2017. 13:55

Sanja...

Mi smo prvi mj dana ful kakaali. Ni smo imali problema s grcevima klasicnim vec s vjetrovima. Nakon prvog mj imali smo stolicu jednom dnevno. Nije se smjelo dogodit da nema jer se onda jako mucio i plakao. Sad kad smo prošli tri mj maknula sam sab simplex i plivit d3 koji smo uzimali par dana jer smo prva tri mj bili na bebitolu. Sad kaka ujutro,popodne i predvecer i prdi ali ga ne boli i nema plakanja. Samo stenje dok kaka al evo preporodila sam se. I dalje joj dajem bio gaju ali nezz sto cu s vitaminom d

Sanja, ako se ne varam, postoji bio gaja s dodatkom d3

Tamara..
    12. Listopad 2017. 14:53

Drage moje mame evo i nas malo u problemcicu imamo sor rekla nam pedijatrica danas da je malo tih naslaga i dala dektarin za maloga. Znam da ste imale dosta problema sa tim pa da mi kazete koju o tome. Ja nemam nikakve simptome mozda sada kada malo analiziram mrvicu osjetim svrbuckanje, a mozda i umisljam.. Rekla je da ni cime ja ne trebam mazati bradavice, a kod roda sam procitala da i mama treba istim kao i beba.. Pa malo recite kako ste vi to radile posto imate iskustva.. Eto mi vas citam ali skroz smo u zaostatku pa vam se nikako javiti.. Krenem ja pisati ali Ivano me prekine pa nikako..  Danas smo se vagali i imamo 6100kg i 62 cm dobri smo..  Bas mi je zao vidjeti ovdje napetosti, jer tu smo da se malo po držimo i razmijenimo iskustva.. I sve ste mame divne i bas savršene za svoju bebicu 

Eloa
    12. Listopad 2017. 15:08

Hcala vam cure na iskustvima s kakanjem, evo moj se bas danas sposrao puno,dvaput nesto stisnuo,ocekivala sam manje,al eto napunio je pelenu. I sad smo sigurno tri dana mirni..hahah
    Ohsoboho, da i moj mlatara glavom pogotovo navecer prije spavanja. 
    Uh,sto se tice sora,tamara mazi i ti. Skoditi ti ne moze. Meni je prvo mali imao par dana,a onda prenio meni  i to je dijelom krivica sto nismo uspjeli s dojenjem.samo se raspitaj dal se moras oprati prije podoja il ne,jer mi smo imali rojazol gel i njega nisam morala ispirati. Valjda ne moras ni daktarin kad ga malac koristi. Sretno! 

• Anjaaa
    12. Listopad 2017. 15:21

Tamara i mi smo imale soor i mazala sam daktarin na bradavice prije podoja, da ga na taj nacin dam maloj. Samo nemoj preveliku kolicinu gela stavit. Jesi i ti kod dr. Surijan? Meni je ona rekla da tako radim

• Anjaaa
    12. Listopad 2017. 15:29

Pinkice, drago mi je da ste se konacno smjestili u stan :) sto se ciscenja tice ne brini, koliko stignes stignes, najbitnija je beba a ostalo moze cekat. Bolje da ja ne kazem koliko stignem sa svojima, da beba i spava cijeli dan, opet je tu stariji hahar koji samo ceka ugrabit priliku za neku spacku
    Nama je danas dosla patronazna da vagnemo bebu, ima 4110g, 160g dobila u tjedan dana. Kaze da je to super s obzirom da samo doji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.