Curke jeste kupovale koja od vas inhalator? Ja bi ga kupila ali stvarno nezz koji
Ja ti imam Omron i odlican mi je.
U njega mogu stavit i lijek kao tipa ventolin i isto tako fiziološku ak je rijec samo o prehladi?
Ne Ventolin, to je preagresivan lijek.Bisolvon sam ja stavljala i fiziolosku.
Al moram ti napomenuti da ne radis to na scoju ruku.Meni ne tata lijecnik pa sam to na njegovu preporuku radila.Ako ti nema nekih vecih problema sa disanjem, mozda ti je dovoljno fizioloskom ispirat nosic i izvlacit aspiratorom.Svakako se posavjetuj, ne znam kakva ti je situacija sa prehladom.
Nama bas nije dobar dan. Nosic nas je poceo zezat. A ponekad se i zakaslje. Ne mogu još puno izvuc van. Neide. Iako stavljam fiziološki i rjede sterimar baby. Ali nikako da probije skroz gore. Sad sam posudila inhalator od sestre pa se nadam da ce pomoci i da ce proc bez temp i odlaska pedijatru. On je dobre volje o sve je ok kao inace. Dobili smo grceve od plivit d kapi. Sad ih dva dana ne koristimo i super je. Do 3 mj smo bili na bejbitolu
Al moram ti napomenuti da ne radis to na scoju ruku.Meni ne tata lijecnik pa sam to na njegovu preporuku radila.Ako ti nema nekih vecih problema sa disanjem, mozda ti je dovoljno fizioloskom ispirat nosic i izvlacit aspiratorom.Svakako se posavjetuj, ne znam kakva ti je situacija sa prehladom.
Ma pitam samo za primjer ako ikad zatreba u tom smislu. Sad samo koristim fiziološku
Više ni ne znam što sam sve htjela naisati, al eto probat ću nekako sjetit se ;) Baš smo se raspisale danas ;)
Aha, moj malac je pred dva tjedna bio 64cm, ali već duže vrijeme nosimo 68 veličinu,a nešto čak i 74. Buco je pa mu treba, a imam i sušilicu pa si mislim da ipak to skvrči robicu sigurno za pola broja...
Mi smo danas isprobali ispuhat nosić aspiratorom, nešto je malo imao zasušenih šmrkljića ujutro, a ja sam usisiavala pa rekoh mužu daj da isprobamo.Nije ni skužio kaj mu radim, usisavala sam, stavila nastavak u jednom momenu i u nos. Nije se bunio ;)
Moj jako voli pjesmice-za one kojima su obične pjesmice dosadne, preporučam na youtubeu mixeve DJ Nykk Deetronic, prelude su mu kompilacije, od "mama voli bebu", Old mcdonald had a farm, do Pilića i inih....ugl.moje dijete ga obožava... A imate i Ligu ligu , to mu je isto super ;)
Ovako baš nešto nije preveselo dijete za sad, baš se moramo truditi da ga nasmijemo , mrguda malog. Baš mu mora biti volja za smijanje ;)
e, da Ofnice, htjela sam te pitati za kolko ml ti se smanjilo mlijeko? Ja sad nakon dugo vremena izdojim malo više od 1l, al sam sad ukinula večernje izdajanje u 19h, pa se ne izdajam od 16h do 22h...Primijetila sam da mi se u tom periodu ne stvara puno mlijeka pa sam zato to izdajanje izbacila...Zadnjih tjedan dana tako radim i nije mi se smanjila količina... P.s. baš ću kupit tj čaj od piskavice, već sam čula pohvale za njeg, al sam bila skeptična...i dalje sam, al ću probat, ništa ne mogu izgubit...
Eloa i meni su super te pjesmice..i ona pjesma o medi mi je bas simpa 😀 pcele su mi izbole njusku a lovac zaprijetio puskom 🤣
Eloa ima u Varazdinu preko McDonaldsa, 100m malo dalje na uglu jedna ljekarna sa svim mogucim biljem, ja je obozavam! Imaju svakakve cajeve i trave, tamo je pakiranje zrnja piskavice 11kn. Osoblje je uvijek ljubazno, volim tamo kupovati.
Mozes raditi caj ili je smljeviti i jesti.
Veliki pozdrav svim mamama! Evo da se pohvalim i kažem da smo od petke napokon skupa s tatom u stanu. Nakon skoro 5 mjeseci napustile Dom i sad se zapravo uhodavam u to kako je to biti mama i kućanica.Pošto nemam nikoga da mi bar malo pomogne, to sve ispada jako zabavno, ali se ne žalim.Pitanje za mame koje su isto ovako same ko i ja:kako sve uspijete napraviti u 24 sata? Ja već 3 dana čistim mali jednosobni stan i još sam na kuhinji s kojim sam i započela.
Sortiraj odgovore
Najstariji