Gala_28 ja ga nisam sa nicim probusila ( biser ja sam tu bijelu mrlju imala sigurno mjesec dana, i onda jedan dan uopce nije htio iz desne pa se to skroz zacepilo i upalilo) imala sam dugo topli oblog na cici i onda sam se nagnula nad bebu i on je sve izvuko.Prvi put sam si cetveronoske nad njim on je lezao na krevetu ali mi je to bilo glupo, pa sam ga drugi puta stavila u kindrebet i tako mu dala i on je sam probio taj blister.
Moj je roden sa 50 cm sa mjesec dana je imao 56 sa dva 59, sada ima skoro 3 mj. ali nismo se mjerili.On meni kratki body jos uvijek nosi 56 ( oblacim ih ispod tanjeg dugog bodija) a ostala robica je uglavnom 62 nesto 68 tezak je 6500 ( tri kile je dobio od poroda).
I ja sam primjetila da L o svemu ima misljenje koje se cesto razilazilo sa misljenjem drugih, ali to nije razlog za svadu svatko ima pravo na svoje misljenje i odgajati dijete kako zeli.Ali eto zasto se svadati samo s ljudima koje znas kada mozes i sa onima koje ne znas.
E a kako si održavala taj oblog toplim duže vrijeme? Stalno ponovo pod toplu vodu ili? Meni se ohladio u roku minute i nešto.
Moj blister je bio onako iznad površine bradavice pa sam to napravila. Sad ovo što se vidi kao mala recka nije iznad. Nadam se da neću imati neke komplikacije.
Meni ova tvoja metoda ne bi uspjela nikako jer imam male cice. Mi cicamo na ležečki i dalje. Ni sjedeći položajj mi ne paše. :-/
Ja ti imam ovo
To uopce nije za to to je grijac za ruke drzi toplinu oko sat vremena na pocetku bude i prevruce ja sam si to u grudnjak stavila.
Mi smo samo prvi mjesec lezecki dojili, i onda nam je pedijatrica rekla ni slucajno tako da mora sjedecki( nisam se slozila s time jer su nam tako u bolnici pokazali) ali ipak od tada dojim samo sjedecki jer vidim da bebi pase a i meni je jednostavnije.
Zasto se nesmije lezecki? Ja sam samo kratko dojila na sjedecki pa sam se vratila na lezecki. Lakse mi je tako. I ja bih opet pitala za caj od komoraca jer me skoro svi napadaju da zasto nedam malom ako ga muce grcevi. Daje li koja od vas bebi? I zasto se nesmije davati ako nesmije?
Curke jeste kupovale koja od vas inhalator? Ja bi ga kupila ali stvarno nezz koji
Drago mi je sto ima cura koje se slazu sa mnom i koje su shvatile sto sam htjela reci! 😙
Roden sa 48 cm, sa mj dana 51.5cm, s 3mj 60.5, a sad s 4mj 62.5 😊
Ja dok sam dojila sam malom znala dati malo caja od komoraca, a jednom i obican od kamilice (kupila u ljekarnoj za bebeke, al u vrecici onoj) taj nije zasecern al sam stavila malo secera jer ke caj pregorak, nije sladak ko hipp i bebivita.
Kiara nama je to rekla pedijatrica koja je bila na zamjeni, nije mi se bas svidjela.Navodno da lezecki se naguta vise zraka i teze podrigne, ne znam.
Ja dojim i ležeći i sjedeći i šetajući😊mislim da jensve ispravno i dobro, ovisno kako beba zeli.Ajme Nella znam kako ti je, moja druga nije tila nikako nego sjedeći.Onda trčat doma za nahranit je, uh!Sta se mjera tice, rodena sa 52 cm, pa 56 cm, a posli je niamo ni mirili jer je bila nemirna.Nosim joj 62, 68, kako sta.Ja mislim iz svog iskustva da najvise nose 74cm ako se dobro sjecam.
A vezano uz dojenja i AD, svaka mama radi onako kako hoce, moze, i van svake pameti mi je osudivati nekoga ako ne doji.I meni je doslo da odustanem ovaj put, al nekako smo prezivili.Divim se Ofnici koja se izdaja od prvog dana, mislim da bi ja odustala.Mislim da se i Eloa izdaja..svaka cast cure!Isto tako sta se tice momenta kad poceti davati dohranu,malom sam pocela sa 6 mj, a drugoj maloj sa 4 mj.Mislim da cu sad isto sa 4 mj
Curke jeste kupovale koja od vas inhalator? Ja bi ga kupila ali stvarno nezz koji
Ja ti imam Omron i odlican mi je.
Ja dojim i ležeći i sjedeći i šetajući😊mislim da jensve ispravno i dobro, ovisno kako beba zeli.Ajme Nella znam kako ti je, moja druga nije tila nikako nego sjedeći.Onda trčat doma za nahranit je, uh!Sta se mjera tice, rodena sa 52 cm, pa 56 cm, a posli je niamo ni mirili jer je bila nemirna.Nosim joj 62, 68, kako sta.Ja mislim iz svog iskustva da najvise nose 74cm ako se dobro sjecam.
A vezano uz dojenja i AD, svaka mama radi onako kako hoce, moze, i van svake pameti mi je osudivati nekoga ako ne doji.I meni je doslo da odustanem ovaj put, al nekako smo prezivili.Divim se Ofnici koja se izdaja od prvog dana, mislim da bi ja odustala.Mislim da se i Eloa izdaja..svaka cast cure!Isto tako sta se tice momenta kad poceti davati dohranu,malom sam pocela sa 6 mj, a drugoj maloj sa 4 mj.Mislim da cu sad isto sa 4 mj
*nije tila sjedeci nego lezeci😊
Kiara, ugrubo, kažu Rode kako su crijeva bebama do 6mj života jako propusna, a majčino mlijeko sadrži nešto čime ih obloži i time štiti od raznih bakterija i svega i svačeg, a te druge tekućine čajevi/voda tu zaštitu ispiru.
Ja ti imam Omron i odlican mi je.
U njega mogu stavit i lijek kao tipa ventolin i isto tako fiziološku ak je rijec samo o prehladi?
Kiara, ugrubo, kažu Rode kako su crijeva bebama do 6mj života jako propusna, a majčino mlijeko sadrži nešto čime ih obloži i time štiti od raznih bakterija i svega i svačeg, a te druge tekućine čajevi/voda tu zaštitu ispiru.
Znaci bolje ipak ne davati caj, ali ako i dam nece biti smak svijeta 😁 mi smo po rodenju bili 54, a sa mjesec dana 58,5.
Sortiraj odgovore
Najstariji