Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    11. Listopad 2017. 08:07

Ise nema me jedan dan i eto kaos...
    Žena je ženi vuk. Viđeno u životu već puno puta. Al kaj ćeš. Tanka je linija između kritike i komentara.
    Nama kakica nikad nije bila zelena, jedem sve i pijem željezo zbog CR i još mi se mala naguta zraka do ludila...
    Uglavnom, ja sam imala mliječni blister koji je srećom prošao i bradavica više ne peče. Istisnula sam iz kanića to zaostalo mlijeko i dala maloj da cica dosta na tu cicu.
    Poremetilo nam se noćno spavanje, budi se jedan dan 2x, drugi prespava cijelu noć. 

• Sanja...
    11. Listopad 2017. 08:42

Mi smo se nocas budili svaka dva sata. Nosic nam se zastopao pa sad ga cistimo da prode. Nadam se da cu ustrajat jer se mali bas place kad mu cistim nos 

Charmed
    11. Listopad 2017. 09:00

I još jedan šok jutros. Nije mi se dogodilo valjda od osnovne škole da se probudim i vidim mengu na donjem rublju.... I to nakon samo 25 dana. Zadnje dvije su bile nakon 30. Znam da dojenje utječe na neredovitost ciklusa, al rađe bi da kasne nego da urane ...a sad kad nemam nikakvih menstrualnih bolova ne mogu nikako ni znat.
    A mislim da pms ima uvelike odjeka na to kak mi se mala ljuti na cici. Sad sam to skužila. 

Nella1211
    11. Listopad 2017. 09:01

blu5

Inace, meni je teska tlaka nosit malu jer to traje po cili dan a imam jos dvoje kojima se trebam bavit.Bila bi sretnija da joj se posvetim na drugaciji nacin i odmornija.Fizicki me sve boli od nosenja cijeli dan i mislim da stvarno imam problema sa zglobovima i kukom jer me boli za popit tabletu. Nella koliko je teska tvoja beba?Jel je jos uvik moras nosit?

8kg.. nije vise ovisns bas o rukama.. zna se zabavit sama.. sada je vec zanimaji igrackice i svasta nesto.. cak i kad ide spavat zna zaspat na sisi napokon..al mi vise skoro ni ne spava priko dana to spavanje od nekih 5 do 10 min.. al super je..jednostavno je presla razdoblje kad je ja moran ljljuskat da zaspe..naravno ima i toga jos uvik al ne toliko.. al sad je vec beba..igra se..grabi nam saloce od kave na kavi 😂😂😂... 

A.M

Charmed
    11. Listopad 2017. 09:01

Sanja...

Mi smo se nocas budili svaka dva sata. Nosic nam se zastopao pa sad ga cistimo da prode. Nadam se da cu ustrajat jer se mali bas place kad mu cistim nos

Uf to nije niš. Moja je vrištala kad smo ju aspirirali. Liči na mučenje. Ali mora se jer zaštopanost nosa može dovesti do upale uha i još 100 sranja...

Nella1211
    11. Listopad 2017. 09:04

Mamicaaa

Nella ocito si pogresno moj komentar shvatila jer ni najmanje nije bio negativan. Ja sam samo nabrojala koje su rasprave odprilike bile, a gda L je bila u vecem djelu rasprava. Samo sam htjela reci kada namecemo i osuđujemo jedne druge to boli jer ispada da mi neznamo sto je najbolje za nase djete a neka tamo forumasica zna. Mi osudivane nismo osudivali kada je bila rijec o maratonu, o tom kak neko misli da je bolja spuzva ona jedna velika i kad je netko rekao ma meni se to neda svaki dan slagat itd.. I kao sto je evabeba reklajedno je dati svoj komentar,a nesto sasvim drugo osuđivati naocigled nekoga jer je za svoje dijete odlucio nesto drugacije od tebe. Ali slazem se s tobom da to kako mi radimo sa svojim bebama ne znaci da je netko drugi losiji od nas ili bolji i da netko voli vise ili manje svoje djete. Na kraju krajeva svaka od nas misli da je svome djetetu najbolja pogotovo kad ti djete vrati jednim toplim osmjehom punim ljubavi. Nismo tu da se svadamo, osudujemo itd nego da si pomognemo, olaksamo a i zabavimo se.
    Lijep pozdrav! 😊

Oprosti onda... slazen se svakako..

A.M

Nella1211
    11. Listopad 2017. 09:12

Moja je sinoc spavala od 9ipo do 4i40 jutros.. i onda mi je nadoknadila sve.. ja je vratin u krevetoc ona se probudi okrene prema meni i pocne smijat... pa je opet vratin s nama u krevet i uspavan.. jedva nekako...imala je ona nama svasta nesto pricat pivat.. u tu kadnu ranu uru.. pa je opet zaspala..opet je vratin u krevetic...iiiii oooopet ista stvar..al san je ostavila jer je pricala pivala....skidala sebi bicve dizala se(radila trbisnjake) da me vidi..pa joj se pojavin..ona u smij... onda se opet izigrala pa zaspala oko 7..naravno umeduvremenu san je opet uzela kod sebe (nina nana)😂..i bidenje u 8i15...i evo sad opet spava...pokakila se dok je dojila..al je zaspala zao mi je budit...a znam da nece dugo

A.M

Ofnica
    11. Listopad 2017. 10:15

Puno baba, kilavo dete...nesto slično i s ovom raspravom i svađom na forumu. Mo smo dosli mojoj mami na tjedan dana i malac tocno zna da nije doma...nocas poslije hranjenja bio budan od 3-5. 
    Seka mi je poslala neke tablete od piskavice za mlijeko, neke veganske. Njoj mlijeko od njih curi ajme majko. Eloa, tek sad primjećujem smanjenje mlijeka. Probat cu malo s tim tableticama, ali bih ih voljela kombinirati s mojim tempom izdajanja na svakih 6 sati. Vidit cemo kak ce to funkcionirati pa ti javim koje su to tabletice.

Ofnica
    11. Listopad 2017. 10:20

Charmed meni se stalno pojavljuje blister, odnosno mislim da ga nikad skroz ne istisnem nego ga vise malo proceprkam, pa se on stalno "napuni". A i ja izdajam pa je to problem, beba ga sigurno puno bolje moze otcepiti. Kak si ti tocno stiskala bradavicu? Mene boli za poludit.

• kookoo30
    11. Listopad 2017. 10:28

Cure, da vas pitam - koliko su vase bebe narasle od poroda, u duljinu? Svi o kilazi/gramazi pricaju, a nitko o duljini :) Moja rodjena sa 50 cm, sa dva mjeseca imala 56. Ne zamaram se jel to malo ili puno i nije me bas briga za neke tablice, ali bi voljela znati koliko su vasi narasli, da imam neke okvire sto se robice za zimu tice :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.