Sad sam ponovo procitala post, pretpostavljam od pandice, I moram priznati da je bas grozan, veoma zloban. Tako mi je zao sto se tako pise na inace veoma lijepom forumu. :(
Ne mogu nigdje pronaci etiketu. Ovak izgleda…
Ovo jeste klokanica, I ako nema nikakvih umetaka dodatnih uz nju rekla bih da ide od 4 mjeseca. Ninche sta ti mislis?
Nosiljka izgleda ispravna I udobns za bebu I mamu (moje veoma limitirano znanje o nosiljkama) :)
Nismo djeca da govorimo tko je zloban a tko ne i tko bi sto trebao raditi sa svojim djetetom. Vec dosta puta su bile neke rasprave na forumu. I sve mi koje ne citamo neka istrazivanja i ne slazemo se sa tako nekim stvarima ispadale smo kao najvece nemajke. Rasprava oko cijepiva, nez koja cura je tocno rekla da nece cijepit djete i ispala je luda a to je njena odluka, onda cura koja je naucila samouspavljivat bebu ispada da pusti da joj beba vristi a ona ne reagira ( tko god je naucio bebaca da zaspe sam svaka mu cast! Dodi i mog malog nauci kicma ce mi otic🤣) onda rasprava o tome tko ce kad uvest bebi dohranu, naravno majke koje su odlucile prije 6mj nisu normalne. Ah da ja sam bila nemajka sto sam malom dala ni 15ml vode/caja ili sto sam ga stavljala da spava na trbuh cak i preko noci sa ni 5tjedana. A sto se tice ovog sada koliko ja znam u Hrv kod ped ima odredeno vrijeme za bolesnu i zdravu djecu ili 2 male cekaonice za bolesnu i zdravu pa nez sto bi bio problem odvest bebu, tak i tak uvijek moramo malo pricekat i kad smo naruceni na pregled. Tko smo mi da govorimo i sudimo tko ce i sto raditi sa svojim djetetom?
Nosiljka mi izgleda kao ergo sport i ak nema umetak za novorodence mislim od 4mj
Hvala Matie i Mamica 😊 jel se taj umetak moze naknadno kupiti? Ja sam mislila da cu moci svog vec staviti unutra jer ce mi ruke otpasti 😑
Nismo djeca da govorimo tko je zloban a tko ne i tko bi sto trebao raditi sa svojim djetetom. Vec dosta puta su bile neke rasprave na forumu. I sve mi koje ne citamo neka istrazivanja i ne slazemo se sa tako nekim stvarima ispadale smo kao najvece nemajke. Rasprava oko cijepiva, nez koja cura je tocno rekla da nece cijepit djete i ispala je luda a to je njena odluka, onda cura koja je naucila samouspavljivat bebu ispada da pusti da joj beba vristi a ona ne reagira ( tko god je naucio bebaca da zaspe sam svaka mu cast! Dodi i mog malog nauci kicma ce mi otic🤣) onda rasprava o tome tko ce kad uvest bebi dohranu, naravno majke koje su odlucile prije 6mj nisu normalne. Ah da ja sam bila nemajka sto sam malom dala ni 15ml vode/caja ili sto sam ga stavljala da spava na trbuh cak i preko noci sa ni 5tjedana. A sto se tice ovog sada koliko ja znam u Hrv kod ped ima odredeno vrijeme za bolesnu i zdravu djecu ili 2 male cekaonice za bolesnu i zdravu pa nez sto bi bio problem odvest bebu, tak i tak uvijek moramo malo pricekat i kad smo naruceni na pregled. Tko smo mi da govorimo i sudimo tko ce i sto raditi sa svojim djetetom?
Slazem se upotpunosti sa svime. 😀😀
Ninche,tnx,tako sam i mislila prati maramu,al reko da provjerim.
Mamicaaaa,slazem se potpuno s tobom,jedno je dati svoj komentar,a nesto sasvim drugo osuđivati naocigled nekoga jer je za svoje dijete odlucio nesto drugacije od tebe. Ja sam inace ona koja je ispala luda jer ne cijepi svoje dijete,al nisam se dala u raspravu jer nema smisla,uvijek ce biti onih koji osuđuju,al to je moje dijete i samo ja i moj suprug znam loliko je mjeseci promisljanja i informiranja bilo potrebno da donesemo jednu takvu tesku odluku. Trebamo pomoci jedni drugima svojim iskustvom ako mozemo,a ne se nepotrebno raspravljati jer stvarno nema smisla. Samo ljubav,cure😊
Mislin da na krivi nacin postavljas stvari..ja san prva koja san rekla da mi nije problem nosat malenu jer to vrimw brzo prode, al ni u jednom trenutku nisan pomislila da je neko ko ce pustit svoje dite da place i da se samo uspava NEMAJKA.. moja najbolja prijateljica je to postiglaa ponavljam NAJBOLJA..znaci sigurno nekoga koga smatram losim zbog necega ne bi prihvatila kao sebi najblizeg.. ja san isto ta koja je samo za dojenje i samo dojenje do iskljucivo 6.mj. ...i ne smatram ni mrvicu sebe vecu ili bolju majku od onih koji su ranije poceli sa necim..koji nisu uspili u dojenju zbog raznih problema..ili koji nisu uopce zelili dojit..mislin da svako ima svoje pravo izbora i niciji izbor nije pravilan..pa tako ni moj mozda tebi nekom desetom a ni meni tvoj... al isto ne umanjujem tvoju ljubav prema ditetu zbog toga sto nesto ne radimo jednako..tako da nemoj gledat tako negativno.. svi oznosimo svoje stavove i nikada nisan mislila umanjit nekoga drugog u trenutku kad san ode pisala svoje stavove..i mislin da san svaki put u svakom svom postu to naglasila
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji