Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majaa32
    13. Lipanj 2017. 15:57

Da vas pitam nesto,koliko vase bebice jedu otprilike? Mi bili danas na kontroli radi zutice pa nam pedijatrica kaze da bi morala vise jest svaka 2 sata po 80-90...ja njoj kad toliko dajem ona povraca pa nisam sigurna da me dobro uputila. ..Ona meni pojede svako 3 sata po90 ml..Ja nezz jel to dovoljno??? Nedoji nego se ja izdajam i dajem nadohranu takoder.
    Moram vam priznat da i mene uvati plač bez razloga bas ajme.pa kad pogledam njene okice onda mi bude zao sta plačem,valjda je to sve od hormona.Jos i ovi punti pa to izdajanje pa je dobila k soor pa đazi kremom,bas ludnica..🤗🤗

Nella1211
    13. Lipanj 2017. 16:10

Lagertha

Nella, mislim da je i 3,6 i 9 tjedan isto skok…

Moguce.. citala san to nesto u trudnoci jos.. tako da se ne sican najbolje.. al eto.. za sada je istina.. evo od jutros spava bas super.. Bogu hvala 🤗🤗😇

A.M

13. Lipanj 2017. 16:22

Majaa32

Da vas pitam nesto,koliko vase bebice jedu otprilike? Mi bili danas na kontroli radi zutice pa nam pedijatrica kaze da bi morala vise jest svaka 2 sata po 80-90…ja njoj kad toliko dajem ona povraca pa nisam sigurna da me dobro uputila. ..Ona meni pojede svako 3 sata po90 ml..Ja nezz jel to dovoljno??? Nedoji nego se ja izdajam i dajem nadohranu takoder.
    Moram vam priznat da i mene uvati plač bez razloga bas ajme.pa kad pogledam njene okice onda mi bude zao sta plačem,valjda je to sve od hormona.Jos i ovi punti pa to izdajanje pa je dobila k soor pa đazi kremom,bas ludnica..🤗🤗

Drži se Maja, svima nam je teško - nekima teže, nekima lakše, ali malci su bar uz nas. Eto ja sam jučer mislila da ću morati prestati dojiti zbog tih rana na bradavicama pa me mama utješila da je ona imala 3 mjeseca rane i to još puno gore nego ja.

13. Lipanj 2017. 16:24

Danas sam čula priču da je mali od 10 dana dobil upalu pluća zbog klime u stanu pa je završil u bolnici i majka nije mogla biti uz njega pa su ga dohranjivali i više nije htio cikiti kad je izašao van 

Majaa32
    13. Lipanj 2017. 18:18

Kako vi vase bebice obucete preko dana i navecer kad idu spavat? Meni se cini da su mojoj non stop nogice hladne..

Nella1211
    13. Lipanj 2017. 19:36

Majaa32

Kako vi vase bebice obucete preko dana i navecer kad idu spavat? Meni se cini da su mojoj non stop meni je rekla patrinazna na nogice carape obuci ako mislimo da su hladne.. jer su najdalje od srca pa se sporije zagriju.. al sad je u dugom bodiju i preko duge benkice.. prvi par dana sa carapicama.. sada bez.. al mislin da cu pocet kratki bodi.. jer joj je bas vruce vec.. pokeijen je samo laganim lancunom.. neman posebnu eobu za dan i noc.. nije da seta vanka pa je moran minjat za spavanje..

A.M

Eloa
    13. Lipanj 2017. 20:30

E,cure koje ste popucale pri porodu, imam pitanje!
    Ja imam svega 2 sava iznutra kolko su mi rekli i mozda 1 izvana,nisam sigurna...i sad mi je peti dan od poroda. Muci me to da ne znam kakav je osjecaj kad rana cijeli, mene prvi drugi dan nije nista previse peckalo dolje, a sad kad bi trebalo ici na bolje evo od jucer rana me pocela peckat,ali kao malo i svrbiti. Da li je to normalno? Je i vama tak bilo?
    Bojim se da nebi bila candida koju sam imala prije trudnoce, da mi se sad od stresa i svega aktivirala..

Nella1211
    13. Lipanj 2017. 20:36

Ja nisan pukla ali sam rezana iman 7 savova 😣😣😣.. mene isto tu i tamo pecka rana ali i cese.. tako da znam da prolazi jer san bol osjetila prvih 6 dana.. i znam da je sad napredak razlika je.. ako imas bivacin sprej naspricaj pa pusti da ti se malo osusi..ili rivanol tekucina..ona zute boje s kojom se rane ispiru.. stavi nju na gazu pa 10tak minuta na ranu.. mene spasava to.. i sta vise rana na zraku.. 

A.M

Eloa
    13. Lipanj 2017. 21:00

Ja sam par puta octeniseptom pospricala ali.bas nakon tog me svrbi... Budem vidjela kak bu dalje...

13. Lipanj 2017. 21:21

Eloa

Ja sam par puta octeniseptom pospricala ali.bas nakon tog me svrbi… Budem vidjela kak bu dalje…

To su ti savovi, bar mislim jer je tsko bilo i meni, pred ispadanje su jer je rana zacijelila pa te to smeta i oni te zatezu, uskoro ce ispast pa ces osjetiti olaksanje. Jel te jos uvijek boli jako dok sjednes? Mene je boljelo i onda su oni popucali i vise me nije boljelo tj. mogla sam sjediti  skoro normalno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.