Meni je ovaj tjedan nakon dugog vremena super. Napokon je zavrsičo razdoblje plakanja i uspavčjivanja na rukama sad opet zaspi na krevetu bez vristanja. U subotu smo ga krstili i vratilo se sve starim navikama. 😀😀😀
Mamee pomoc..ako ima koja iskustva s ovim. Beba 23 dana stara i bili smo 2 puta kod pedijatrice za lice i 1 put su rekli samo kamilicom a sad nista jer kamilica isusije kozu. Kazu cisti se, ali ovo mi izgleda kao krastice i suho je i hrapavo na dodir Njemu je sve gorje i ne znam sta da radim.
Ovo ti je klasicna tjemenica.. u muski beba vecinim bude izrazenija i spusti se po obrvama.. Lagerta ti je napisala mustelu imas za tjemenicu pa kupaj s tim samponom... Ne kuzim pedijatra da ti nije reka to..
A.M
Violeta, tjemenica, da.Ne razumin da pedijatar to nije odmah vidio?!?
Sta se tice danasnjeg dana, mala je budna jutros od 8, sad je tek zaspala.Ne osjecam ni ruke ni noge, majke mi,kuk me boli!Malo se prehladila,kiše, al nije joj jos zacepljen nos, tako da joj s te strane ne smeta.Sta ce bit nocas???A tek sutra😱
I nama je koma dan, samo bi se nosio.
Prije sam se cudila snazi koju ima kad lupi nogicom, tqko mali s tako jak, ali sada kada se odgurne od mene, fakat mogu brojat i masnice...
Mamee pomoc..ako ima koja iskustva s ovim. Beba 23 dana stara i bili smo 2 puta kod pedijatrice za lice i 1 put su rekli samo kamilicom a sad nista jer kamilica isusije kozu. Kazu cisti se, ali ovo mi izgleda kao krastice i suho je i hrapavo na dodir Njemu je sve gorje i ne znam sta da radim.
Hm zanimljivo meni je rekla pedica za slicnu stvar da su dojenacke akne. Ugl otislo je mustelinim tonikom. Iako je ona rekka da perem samo toplom vodom.
Ali nama su ti pristici krenu s ca i prosirili po cojelom tijelu. Ugl trajalo je oko tjedan dana.
I nama je koma dan, samo bi se nosio.
Prije sam se cudila snazi koju ima kad lupi nogicom, tqko mali s tako jak, ali sada kada se odgurne od mene, fakat mogu brojat i masnice…
Ista stvar i kod mene. I nikog drugog ne šuta osim mene. Počet ću to shvaćati osobno. Tipa kad završimo presvlačenje, obavezno dobijem par kickova. Tati se smije, osmjeh, a počeo je i glasati se kao da se smije uz osmjeh. Ili kad ne može dočekati tih par sekundi da ga namjestim na cicu.
Evo, mi smo upravo uspješno kakali nakon više od 24 sata. Čulo se kao da se odrastao frajer napinje. U zadnje vrijeme najviše inspiracije ima u ovo doba pa sam se i navikla totalno razbuditi od tih zvukova. Pijem kavu i mislim da do popodne ništa od mog spavanja. Jučer smo bili 3 sata vani, popili kavu sa mojim frendicama i prošetali, sve je skoro prespavao. Valjda je premoren od tih vjetrova, grčeva ili šta su već, a to uvijek počne oko 4-5 popodne, tako da smo opet imali agoniju kad smo se vratili doma. Doslovno odbrojavam dane do tog 3. mjeseca i nadam se da nećemo biti jedni od onih koje to muči duže. Uf.
E da, mi smo do prije 5-6 dana imali prištiće koji su bili kao od tog čišćenja ali to je izgledalo baš kao siiitni prištići na obrazima i bradi i pokoji na području vrata. Ovo izgleda više kao tjemenica. Proći će, nek nije ništa gore.
Jeste li vi imali problema sa d3 kapima? Njemu su samo pogoršale te vjetrove i napirenost. Jučer smo prešli na bio gaiu sa D vitaminom pa ćemo vidjeti jel bolje.
evabeba mi imamo sad 5mj i od prije par tjedana kad mu presvlacim pelenu ispruzi noge i tako ih stisne pa se ja borim da pelenu zaljepim haha onda mu pokusam dic noge pa se cijeli izvije u most hah
lagertha iskreno ne znam kako se usudis zeni cije dijete ima mj dan rec da ne ide kod dr i da si ti sto posto sigurna da je nesto sto ti znas da je. Pa sve i da se moze izljecit samo kremicom neka zena ode po strucno misljenje. Sto da se bebi ne daj Boze pogorsa a ona te poslusala. Nisam mogla da ne prokomentiram ovo..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Evo da prijavim da je i moja jucer bila...ajme... Cijeli dan na rukama, spava joj se, a nikako zaspati, samo je plakala, kenjkala i tako do 11 navecer. Danas me sve boli, ko da sam neki triatlon odradila. Gala, nas su mucili grcevi najprije, pa onda prestali s biogaiom. Onda je krenulo prdenje, plakanje uz svaki prdac i sta sve ne. Pocela davati d3, opet grcevi. Tako dankad sam potrosila obicnu biogaiu, pocela joj davati tu sa d3 vitaminom i sad je ok sto se toga tice.
evabeba mi imamo sad 5mj i od prije par tjedana kad mu presvlacim pelenu ispruzi noge i tako ih stisne pa se ja borim da pelenu zaljepim haha onda mu pokusam dic noge pa se cijeli izvije u most hah
lagertha iskreno ne znam kako se usudis zeni cije dijete ima mj dan rec da ne ide kod dr i da si ti sto posto sigurna da je nesto sto ti znas da je. Pa sve i da se moze izljecit samo kremicom neka zena ode po strucno misljenje. Sto da se bebi ne daj Boze pogorsa a ona te poslusala. Nisam mogla da ne prokomentiram ovo..
Pa pretpostavljam da je uocila o cemu se radi kao i svi mi ovdje sta vidimo da je tjemenica.Ako ona zeli po strucnu pomoc svakako ce otici a i usput mozda u pedijatra pobrat neku virozu i prehladu obzirom da ima puno viroza.Ja isto radi ovoga ne bi otisla u pedijatra i riskirala temperaruru i ko zna sta sve ne.
Sortiraj odgovore
Najstariji